8

Анонимен

преди 9 години

дългавете на Гърция са натрупани, за да може при комунизма *** да си вика - яяя, колко е добре на запад. А сега Гърция е ненужна за витрина и така. Плюс това следкомунистическите дългаве са направени от олигархията за държавна сметка. Гърците са прави да ги връщат от ПАСОК И ОТ НЕА демократия. А тука пропагандата за мързеливите гърци се я заврете някъде, никой в капиталезма който работе не е мързелив, нали г-да работници? Нали само шефът ви е мързелив, но ЗА СМЕТКА НА ТОВА ХЕМ ГАДЕН, ХЕМ БЕЗСЪ.

7

Анонимен

преди 9 години

докога ще обиждате един народ, съизмерим във всичко с нашия, като разликите са малко но много съществени - гърците ни съжаляват за трудностите, а ние сме си ***. Двете държави имат сходни проблеми. А с труд е доказано че не се лбогатее а се гърбавее. Питайте Боку Прокопи и Делян. Още повече като ти плащат символична заплата или символичен хонорар за соросоидното спамене.

6

дамдум

преди 9 години

До АнонименГърция ще напечатат драхми, банките им ще се национализират и ще вдигнат лихвите по евро и ще блокират влоговете, ще изключат суифт да не могат богаташите да теглят в Швейцария...............Това е най точно направения анализ за последните 6 години ако имше как да го прочете Ципрас и веднага да го изпълни :)).Само дето ако излезнат от Суифт и на другия ден Атина ще е в пламаци а богатите не им е нужен суифта за да си теглят пари от Швейцария на тях им е нужен само един билет

5

Наблюдател

преди 9 години

Влизането на Гърция в ЕС също е следствие на чисто политическо решение

4

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ГЪРЦИТЕ СА СИ ТАРИКАТИ, ПЪШКАТ,ОХКАТ, ПРЕСТРУВАТ СЕ НА УМРЕЛИ ЛИСИЦИ НО НАКРАЯ ВИНАГИ УСПЯВАТ ДА СТАНЕ НА ТЯХНАТА, НИЕ ДА МУ МИСЛИМ.

3

финансист

преди 9 години

Каквото и да си говорим Гърция са нагли и мързеливи хора . Ядеш и пиеш 30 години от заеми и сега не можем да ги върнем. И кой е длъжен да ви храни пак ли Германия . Да ама не . Всичко си има край и този път няма да има прошка .

2

Анонимен

преди 9 години

Гърция ще напечатат драхми, банките им ще се национализират и ще вдигнат лихвите по евро и ще блокират влоговете, ще изключат суифт да не могат богаташите да теглят в Швейцария.

1

Анонимен

преди 9 години

Излизане от ЕС е единствен изход за Ципрас и Гърция и трябваше да стане още 2009 г.