56

[[

преди 9 години

ВРЕМЕ Е ДРУГАРКАТА СТРУГАРКАТА ЦАЧЕВА ДА СПРЕ ТЕЗ ИЗКАЗВАНИЯ И ЧЕТЕНИ ИМЕНА. И ДА СЛОЖИ ИБРИКЧИЯТА НА МЯСТОТО МУ. ЩОТО ТОЙ ВЕЧНО НЯМА ДА Е ДЕПУТАТ.НАЛИ ЗНАЕ КАКВО СТАВА С ПРЕДАТЕЛИТЕ.

55

Край

преди 9 години

То тия реват обаче да не помислите че Мамин Дилян не е с властта и не си кърши от баницата. Нема такова нещо.

54

край

преди 9 години

Когато си се продал за алтъни поне си трай че е да ни личиш. Така сигурно си дигаш мизата обаче ставаш още по грозен. Това момче или го прави с мъже или никога няма да прави секс през живота си.

53

Аляйдин

преди 9 години

ДПС!ДПС!ДПС! АУУУУУУУУУ

52

Некво

преди 9 години

"да управлява страховете на хората и да разпалва низки страсти"Да, има нещо такова, освен това сее неприкрита злоба.Прави впечатление на умен. Или може би не е ???

51

anonimen

преди 9 години

kolkoto pluyete sreshtu DPS ,tolkova gi splotyavate,osobeno ako govori tazi kresliva garga to gerb karaen4eva-prosta patka

50

Анонимен

преди 9 години

Zabrana za DPSDPS=Dvigenie Pavel Sava

49

Анонимен

преди 9 години

До Тошо--50; А Янко Янков къде го слагаш? И той е от ДС

48

СС

преди 9 години

Крайно време е и вас от ДПС да ви изхвърлят от политиката и затворят пак по затворите където бяхте при Бай Тошево време . А етническата ви партия да бъде забранена със закон като БКП .

47

осведомен

преди 9 години

До Анонимен 44Точно ниЗки се пише,защото има различно значение от ниски.Низък е подъл,мерзавец,а нисък-малък на сантиметри.

46

Shark

преди 9 години

Списъкът с уволнени ДПС-рали не е дълъг, напротив, точно обратното, много е малък все още. Всички кадри на ДПСерето трябва да бъдат махнати от управлението на държавата и от ключови държавни постове, ВСИЧКИ!!!

45

55A

преди 9 години

По 5 на нож.

44

Българин

преди 9 години

На цялата беднотия ни липсва и един "етнически конфликт".Но....могат да ни го "спретнат"разните му политичета ,били те реформаторчета ,патриотчета , депесарчета и т.н. ***. Оставете хората на спокойствие,оставете ги да се трудят да си "изкарат насъщния",защото българи ,турци ,*** се "пекат на един и същи огън"-огъня на нищетата и отчаянието.Стига сте провокирали обикновените хора,защото малко им "трябва" не да се "трепят помежду си",а да ви изритат на ***.Политичета.

43

Тошо

преди 9 години

СЕГА Е РЕД НА ЦОНЕВ НА МЯСТОТО ДО БИСЕРОВ. ВИЖДА ИМ СЕ КРАЯ НА КРАДЦИТЕ. АААААА ЗАБРАВИХ И ПРАСЧО......

42

ма

преди 9 години

*** ви *** депесарска! Боли ли като ви вадят отровните зъби, а??? *** нечовешки, дано откраднатите пари за лекарства и погребения да ги дадете!!!

41

ПЛАЗМОДИЙ ОЛИГАРСКИ

преди 9 години

Колкото повече уволнени некадърници от ДиПиСе-то, толкова по-добре за България !!!

40

1

преди 9 години

Мъка, мъка !Боли, боли !Секнаха държавните пари за ДПС.

39

ИСТ

преди 9 години

Конституционният съд да обяви ДПС за противоконституционна партия. Ако не го обяви, парламента да смени конституционните съдии.

38

АМАН от ДОГАН

преди 9 години

Кога Господ ще затрие тази *** долна *** от Лицето на Майката ЗЕМЯ

37

Анонимен

преди 9 години

Господа журналисти,не се пише ниЗки! Много Ви е паднало нивото!