9

Анонимен

преди 9 години

Жал ми е понякога за този човечец. Сигурно е бил добра барета. Но изглежда жалък в опитите си да изглежда по-умен и така става още по-смешен. Явно нивото му е много ниско и не той е виновен а тези които са го сложили на този пост. Борисов е на същото ниско ниво но беше нагъл и алчен което му помогна да създаде условия за здраво гепене. И как искате МВР да е на ниво когато имаше такива мунчовци. А Калин Георгиев беше психо и *** на ББ на н-та степен и страхливец. И чакате резултати.

8

еа

преди 9 години

Туй командос от (която и да е) армия да бъде убит от някакъв психясал човечец, не е ок. Става дума за липса на подготовка, абсолютно дебилски началнически заповеди или нещо друго. Като цяло обикновено е едно от първите две неща. По-нататък не мога да коментирам, защото хич не съм запознат със случая.

7

Хасан Курдалиев

преди 9 години

Този *** е срам за МеВеРеТо,невиждате ли как гледа -като насрало се малко дете майка си.Да той не е виновен-вина има баща му,че го е правил тогава когато най не му се е искало.

6

Анонимен

преди 9 години

И да е спазен закона висшата некадърност остава! Заради теб Урко си отиде полицай! Бе отнет човешки живот! *** си! Н35307о ти си се хванал за поста, като кърлеж! Не си ли чувал, че има лек срещу кърлежи?!

5

питане

преди 9 години

Има ли експертиза от какъв куршум или съчма е загинал командоса Е.Ш? Ако няма съчма?!?

4

Анонимен

преди 9 години

vsi4ko e laja i vi tarpim strelqte po nevinen 4ovek i zagina nevinen policai

3

Анонимен

преди 9 години

Е, ясно е, че законът е спазен, това наистина е така. Въпросът е, че има редица лица, имащи се за големи полицаи, които, всъщност, са доста сериозни загубеняци и това си пролича.

2

Анонимен

преди 9 години

TA TO BOIKO SPEZIALISTA NE TI VIARVASHE,TA NARODAT LI?,NO AKO VIE DVAMATA STE SE NAGOVORILI MOGE I TAKA DA BADE.

1

Анонимен

преди 9 години

Лазаров ни6то неси спазил 6том убиха наи достоината барета.А стачниците дето ги трепаха полицаите какво спази тогава.А за6то не каже6 за6то ти начукаха 4 генералски звезди за една вечер.А за6то не каже6 колко парички ти набутаха.Ти заслужава6 само за едно не6то затвор,ни6то друго.Ти предаде Българя и народа.Ако си достоен генерал,както гн Борисов веднага си подаде оставката.А ти трябва сам да хвърли6 пагоните и да замине6 сам в Затвора.Тогава 6те кажем чеси истински генерал.