29

наблюдаващ

преди 9 години

Гърция,за разлика от България има политици,които защитават националните им интереси.Те ще продължават да танцуват сиртаки и да чупят чинии!А,България (според оня чешки художник)си е каскада от тоалетни чинии...

28

Ай

преди 9 години

"Ние уважаваме правилата на Европейския съюз. ""Гръцкия премиер се стреми към разбирателство а не към разделение....".Къде ще идеш бе *** гръцка.Ще връщаш пари и хоро ще играеш.

27

Ботев

преди 9 години

Цапрас нещо омекна.

26

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПрез 2009 г. ЕС отпуснаха 300 милиарда евро на Гърция и сега Тройката на ЕС праща траншове от този пакет на Гърция срещу рекет Гърция да ореже заплати и пенсии и да вдигне тока.

25

Анонимен

преди 9 години

До До анонимен 37Ти нямаш акъл да разбереш че ЕС просто заробва Гърция със заеми.

24

До анонимен 37

преди 9 години

"Щом ЕС не им дават помощи, за гърците е по-добре да излязат от ЕС, за да не връщат борчовете. България също може да се замисли да излезе от ЕС, защото външният дълг вече прехвърли колосалните 45 милиарда евро за разлика от само 8 милиарда долара при Живков." Ти си поредният, на който му е добре да *** парите от европейския данъкоплатец, а после да се крие и да лъже, че е ощетен.

23

Алекс

преди 9 години

До иванТи българския само фонетично ли го знаеш, "власелине" на граматиката? :)Поне разсмиваш с коментарите си.

22

Анонимен

преди 9 години

Щом ЕС не им дават помощи, за гърците е по-добре да излязат от ЕС, за да не връщат борчовете. България също може да се замисли да излезе от ЕС, защото външният дълг вече прехвърли колосалните 45 милиарда евро за разлика от само 8 милиарда долара при Живков.

21

Анонимен

преди 9 години

наскоро германските локомотивни машинисти стачкуваха защото са със средна заплата 1700 евро а колегите им в гърция с 4000 евро.подобно е положението и в много други сектори. ципрас обещаваше още по високи заплати. как да стане това,кой да им ги изработи

20

Божо

преди 9 години

Нищо ново под слънцето !!! Поредният тарикат, който печели избори с лъжи, а после управлява според най-малкото съпротивление, докато не се усетят и отново не започнат да обвиняват САЩ и Европа !!! Ако това нещо беше спечелило изборите в Русия, постепенно щеше да се превърне в ново путлерче, обаче то спечели избори в Европейска Гърция и ще си иде скоро позорно и отхвърлено !!! Хора, мислете с главите си и НИКОГА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ПОПУЛИСТИ !!! Червени или кафяви, те са ЛЪЖЦИИИИИИ !!!!!

19

Анонимен

преди 9 години

И за какво въобще дойде на власт?очаквам скоро Сириза да обере някоя банка и да си ходи. Няма да е световен прецедент!

18

Анонимен

преди 9 години

ципрас можеше да ги лъже колкото си искаше преди изборите. сега,ако не получи транш от ес до края на месеца няма да има с какво да платят пенсии и заплати. тогава ще го изгонят с камъни и ще има нови избори

17

иван

преди 9 години

голям смях -всички излязоха и какво -мафия,мафия боко се махна от влас ,само след 2 години боко пак на влас България е там където беше ..сега никой не протестира.чак ми липсват тези ''агресивни'' овце къде крещяха-мафия,мафия. аз ако бях на боко,щях да кажа да мафиот сам и какво от това-марш по леглата ,какво се пените хах .мирен протест -мирни овце стойте мирно и дума не казвайте .гърците ,ще ядът и пият -вие ,ще плащате .стягайте коланите защото този дълг трябва да се плати .време е за криза

16

Анонимен

преди 9 години

Хитрягите щели да искат удължаване на дълга до 100 год?? Или упрощаване и пак ще викат У Р А А А а ние какво ще правим с"гайдите"????

15

Иво

преди 9 години

Много рано обърна палачинката.Очаквах поне 2-3 месеца да държи фронта ама явно положението не е много розово.

14

ИВАН

преди 9 години

всеки ден трябва да се коли по една овца-*** ,да се жертва за *** богове .всеки ден една нещастна овчица трябва да заминава .никаква милост докато не изчезне това долно племе,което мрази собствения си народ,близките и децата си .това племе трябва да бъде заличено.

13

Грек Малака

преди 9 години

И за кво ручахме жабетата по изборите тогава!?

12

#$&

преди 9 години

Плюйте колко си щете, но БВП им е два пъти и половина по-голям от нашия и за разлика от нас живеят много по-добре!

11

до 1,2

преди 9 години

Млък,ченгенета.

10

иван

преди 9 години

а *** какво за него ?*** научили са да говори? ще викаме ли пак по улицата мафия ,овчици?как живеете овце ?справяте ли се с големия си месечен разход ганцовци?ВСЕКИ ДЕН АКО ДЪРЖАВАТА РАЗСТРЕЛВА ПО ЕДИН *** ПО СЛУЧАЕН ИЗБОР,*** ПАК ,ЩЕ ВИКАТ Е НАЛИ НЕ СЪМ АЗ,ТОЙ КОМШИЯТА ,ХУБАВ ЧОВЕК БЕШЕ .***,ЩЕ БЪДЕ ЗАЛИЧЕН -ТОЙ ИЛИ МЪЛЧИ ИЛИ С НАВЕДЕНА ГЛАВИЦА СЕДИ.ТАКОВА ЖИВОТНО КАТО *** -НЯМА И НЯМА И ДА ИМА В ЦЯЛ СВЯТ.АХ *** ,*** САМО ЗА ЕКСПЕРИМЕНТИ СТАВАШ НА РЪБА,ЩЕ СЕДИШ НАЛИ?