19

-10

преди 9 години

Защо обсъждате Рут Колева, каква била и какво правила в личния си живот? Каквато ще да е, важното е, че момичето казва истината. Лицемери!------------Кога ще видим и някой друг да застане зад нея? Като е толкова права в позицията си, кой друг я поддържа?

18

Шефа

преди 9 години

Действително това пискливо момиче е ощетено !Но не от Саня , от ПРОФОН или от АБРО , то е лишено от Господ !Господ го е лишил от такт и мярка , от красив глас , от обща култура , от любов и себераздаване !Затова се е превърнала във врещяща коза, отвратила толкова хора в България!Поредната ниско културна ***!

17

martony

преди 9 години

А бе то нито една медия, било то телевизия или радио, не е повлияна от политически или бизнес натиск. Вие за какви 5 лева говорите?!

16

Аз

преди 9 години

мисля, че Рут Колева просто не може да живее без скандали, защото иначе тя просто е никоя. Аругантна с инакомислещите, злобна и завистлива към кадърните и вечно плюеща срещу накого. Чудя се, ако е добра певица защо и е всичко това. Просто вече я мразя и винаги очаквам от нея поредната помия срещу някого.

15

Анонимен

преди 9 години

На мен само не ми е ясно Рут от какво толкова е ощетена? Нали има публика за заспалите и умрелите й песни? Защо вие тогава в предсмъртна агония? Нали е много известна, популярна (бог знае къде, но не и в България)?!? За какво е всичко това? Самата тя твърди, че няма нищо общо с Вирджиния рекърдс. Евтин ПР ли си търси? Освен със скандали и аборти с друго тая не е известна... певица ли била? Някой да ми каже ЕДНА нейна песен...

14

Апф...

преди 9 години

Хм... Не харесвам и двете, обаче и двете не са прави. Рут има талант, но е тотален *** като човек (от всичко видяно и прочетено за нея), много пъти е показвала доста ниска класа. И защо напада, но казва, че не е нейната битка - щом не е, защо се меси? "Известността" ли не йстига? Парите ли? Нали концерт голям ше прави, това криворазбрана PR кампания ли е? А Саня - тя е злобна, на физиономията й е изписано..Майната им и на двете! :)

13

sante_dog

преди 9 години

Абе тази Рут, не беше ли онази дето забременя и реши да абортира в ефир?

12

Анонимен

преди 9 години

До fanНе спомена Невена Цонева! Тя и факта, че осъди саня, е най-пресният пример за. Факта, че пачата набута 10милки в КТБ говори също достатъчно добре за нея.

11

До 7

преди 9 години

Бате, то свинята е собственик на The Voice, много ясно че ще пускат Цветелинка, само Боби не знам как го преживява това, ако още работи там...

10

1

преди 9 години

Тука нещо ми намирисва на комунизъм, май?!!! Хора , хайде огледайте се и вижте, че живеете в 2015год. ТЪРСЕНЕТО определя предлагането. Моите уважения за Рут , ама като е толкова отворена да намери спонсори, да извади някой лев, да я пускат тук и там и ако е толкова талантлива продажбите ще й възвърнат инвестицията. Ако не - на ***. Това си е бизнес като всички останали и в този бизнес има правила. Не слушам нито Криско нито Рут, но ако трябва да инвестирам парите си, къде ще го направя, а?

9

wildfire

преди 9 години

Аз имам факти и въпроси:1. Имаме зверски талантливи деца. Успех за тях, под крилото на Армутлиева - никакъв.2. Правят им по една -две песнички, записват клипче и това е. 3. Къде е истинската помощ, имам предвид стартирана истинска музикална кариера, истински и талантливи композитори и текстописци да работят за победителите, да бъдат представени на света, не да си стоят на ниво молове-клубове-морски участия-площади в България.4. Simon Cowell знае и прави тези истински неща за талантите. Армутлиева, като не знае, да пита Cowell как. Ако не знае или не иска - вън!

8

A?

преди 9 години

До #10Нищо против нямам да слушам българска музика. Напротив, аз искам да я слушам. Но категорично отказвам да ми се пускат Криско, Илиева, 100 Кила, Усти-разни, Амповци, *** и цинична чалга...искам истинска музика. Не боза. Музиката е страст, красота, нежност, смисъл...

7

Анонимен

преди 9 години

До #2Много ми е интересно Вие кога сте роден/на? И какво знаете за музиката, пускана по времето, за което пишете? И съвсем отговорно Ви казвам, че тогава музиката, която правят сега Ампов-младши, Мария Илиева ( за Кила, Уста и подобни даже и не говорим!!! ) нямаше никакъв шанс да бъде пускана. Защото няма стойност.

6

Музикант-аматьор

преди 9 години

Към радиата: бъдете свободни да правите какъвто искате плейлист, уж отговаряйки на търсенето. На съвестта ви тежат всички пари, които отиват извън България, докато българските артисти постепенно спират да творят или го правят навъпреки. А може да дадете едно рамо на нашата икономика и култура?За чужда музика, както и за други стоки, да вземе да се сложи едно мито - това си е внос ;) А слушателите: изисквайте да слушате българско, за да ви го пускат и тогава ще има и по-добри наши парчета.

5

Анонимен

преди 9 години

Местя

4

Вал

преди 9 години

Остава тези дето взимат пари за да налагат определени изпълнители да си признаят, че това е така. Ха - ха - ха

3

Анонимен

преди 9 години

А има ли натиск като пускат жената на свинята по сититу и дъ войс. Лъжци платени лапачи са всички

2

fan

преди 9 години

Не че съм фен на Рут Колева, но това, което казва е самата истина. Който не вярва може да пита Рафи Богосян и Жана Берген... каквото ти да е.... коя по точно е Армутлиева, че нещо не се сещам... и какво общо има с музиката....чак и с права и договори за нея, някои помним....

1

Джмулю

преди 9 години

"Певицата Рут", която България не заслужава :) Давай Рути, сеирът покрай теб е сигурен!