113

vot42

преди 9 години

В Гърция и Турция,на новородените деца,независимо от националността им слагат съответно гръцко или турско име!? Така са претопени хилядите българи в Тракия и Беломорието. Аз съм родом от село с преобладаващо турско население.И днес имам много приятели там.В турските райони ДПС е изградило мощна агентурна мрежа,да следи своя електорат,по подобие на някогашната ДС. Явно личи придобития опит на някои от днешните ръководители на ДПС,бивши агенти на ДС!!!

112

Анонимен

преди 9 години

До неблагодарнициПотресаващ небългарски даже антибългарски коментар! Сигурно сте турчин,но с подобни глупости само будите възмущение

111

Анонимен

преди 9 години

До ничийничий коментар и нищо казващ! Що за коментар?-пълна безсмислица

110

ж

преди 9 години

Прегръдката и целувката бяха на съсела! Не, че я заслужават!

109

Анонимен

преди 9 години

Местан е готов да продаде и майка си само и само да мъти водата когато вижда че властта му се изплъзва .Когато му е удобно се целува с БСП когато не ги плюе асега като видя че се *** покрай здравния министъри си пали стари черги .Той е една политическа ***

108

Eдин Българин

преди 9 години

А'е какви са тия демократи само да мътят водата и да се навеждат на Д(п)С? Ще подкрепя закона защото съм демократ. Да те .... в демократа широк!!! Всички знаят, че никой с никой няма проблеми от както падна комунизма. Агент Павел като няма какво да измисли и като е извън власт едно си баба знае едно си баба бае. Трябва да бъде съден за държавна измяна и като агент и в последните 25 години като активен борец за подклаждането на несъществуващо напрежение!

107

OPEЛ

преди 9 години

До АнонименВ Украхна, какво мислиш става? Не снимат филм!?!

106

joro

преди 9 години

местане,а не искаш ли да ви заличат,бългаското гражданство,и да си вървите в турция аа !!

105

USA

преди 9 години

България умишленно не дава Дело Възродителен Процес на Европейския Съд , срахът прави чудеса

104

дo: 131

преди 9 години

Какви 500 години те гонят , Възродителен Процес беше преди 25 години , явно нищо не знаеш и не разбираш

103

Анонимен

преди 9 години

До OPEЛ Срещу кого ще воюваме в тази твоя въобръжаема война ?

102

Анонимен

преди 9 години

всеки турчин да м сие извини за близо 500 години турск оробство ,и да гледаме дел ов Страсбург за компенсации ,за тези 5 века ,като си платят и се извинят -тогава може да се съди мза възродителен процес ,Всичко по реда си ,500 годин и робстов за 10 години възродителен процес -хм ,лесно се прави сметката кой е по виновен.Геноцид срещу смяна на имена -тук още по лесно се прави сметка кой дължи извинение

101

ало

преди 9 години

Тоя младок от БСП сигурно не е бил роден тогава а дава акъл. Караджов какъв демократ си ти. Иска за тази промяна показа че пореден път *** и техните протежета от реформаторския блок са запазване на статуквото. Само *** може да обвържат тази промяна с етническо противопоставяне.

100

OPEЛ

преди 9 години

ХОРА, ТОВА Е С ЦЕЛ ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО!!!НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ СА ГОТОВИ ДА НИ ВЪВЛЕКЪТ ВЪВ ВОЙНА!!!!!!!НА ФОНА НА ТАКИВА "ЦИРКОВЕ" ЩЕ ПРОКАРАТ И ГЛАСУВАТ УЧАСТИЕТО НИ ВЪВ ВОЙНА, ПРИ ТОВА СРЕЩУ РУСИЯ?!?!?!?!?СЪДУДЕТЕ СЕ!!!!!ВРЕМЕ Е ДА СИ ВЗЕМЕМ ДЪРЖАВАТА!!!!!!!!!

99

българин

преди 9 години

До ИсметЧели ли сте за Батак? Знаете ли,че има турци християни,но не насилствено както са постъпвали турците вероятно с вашите предциЧ

98

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 120 Не изопачавайте темата,защото точно това правят и в дпс!

97

Макс

преди 9 години

Явно от БСП им е светнало след като толкова много пъти ДПС ги онождаше

96

Анонимен

преди 9 години

До МироМиро имаш болка в душата ли?Извинявай брато, но имам доста колежки /българки /във фирмата която работя и направо ми е жал за мъжете им.Добри момчета са пък, с някои се познавам лично, как да му кажеш на човека.Изказах се от това което виждам, а не защото съм искал да засегна някого.

95

Анонимен

преди 9 години

Господине по правописа ви разбирам, че не сте от по младото поколение с моите уважения към Вас, но ние още когато се родим учим едновременно и двата езика, тъй че нека да не си правим забележки.И за да постигнем нещо /независимо какво/полагаме много, много по-вече усилия.Моите уважения към всеки, който обича България.За да е красива Родината ни и ние трябва да сме добронамерени, а не да се ядем.

94

Миро

преди 9 години

До АнонименЗащо не се разпадата турските бракове ли? Защото за вас жените не са хора. Те не смеят в очите да ви погледнат, камо ли да изразят мнение за нещо!