44

Анонимен

преди 9 години

Ааа Борисов да си подава оставката.Миналата година БСП пуснаха и шарани,а сега само кал...

43

хх

преди 9 години

Тя призова Василева да отиде в Мизия и да обясни на хората поради кои точно климатични промени ловяха шарани през миналата година една седмица по дворовете си.НЯКОЙ ДА ОБЯСНИ НА КУРАНЕЛИЯ ДЪРЖАНКАТА НА СВИНАРЯ ГЕРГОВ, ЧЕ ТОЧНО ТОГАВА НА ВЛАСТ БЕШЕ ТЯХНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.

42

иван

преди 9 години

колкото по скоро лицето Борисов изчезне от българската политика толкова по бързо развитието на икономиката ни и стандарта на живот на народа ще се увеличат.Ако тиквата продължи да е в политиката под каквато и да е форма даже и като президент гаранция че страната ни ще става все по зле.Докато е той ще създава хаос,неразбирателство и мизерия.Избора си е наш и не бива да се сърдим на друг.

41

Monster cocky

преди 9 години

Къде бе мамини сладки червени твари долни, изчядия... Каква оставка искате бе изчадия...Вие сте знаели думата Оставка бе изчадия. Скрийте се някъде изчядия червени и повече никога не се показвайте.

40

акуд

преди 9 години

хихи бсп и дпс АД пак започнаха спропагандата а самите язовири се стопанисват от хора близки до дпс и бсп АД

39

asd

преди 9 години

Kakvo napravi ti kogato bqhte na vlast i cqlata darjava beshe navodnena. Maika ti da e*a naglec mrusen. Gospod gleda i ne zabravq, pomni tova piandurska komunisti4eska svinq.

38

Анонимен

преди 9 години

Миков ти им казваш истината и ги плюеш, а те си мислят ,че дъжд вали и се радват

37

РБ

преди 9 години

Всичко в БГ-то е идеално,не се карайте!Днес преживяхме,кой ти мисли за утре и за какво?

36

111

преди 9 години

До наздраве Браво щом си вярваш. Много повече е направено от други, но те не са постоянно по медиите и не режат лентички. Доста се работеше и по магистралите, но другарите от герб казват, че са ги построили. И за арена "Армеец" други бяха осигурили парите, проектирането и голямата част от строителството. Тогава ББ рева само, че е намалил с 10 мил. стойноста на строежа, но после "присвои" всичко и се изкара, че той е построил. 500 мил. осигуриха през 2004 г. за инвестици из страната, а нищо.

35

Ани

преди 9 години

Аз съм против социализма като идея, но при условие че така или иначе има хора които предпочитат подобни идеологии, засега предпочитам АБВто. Там изглеждат по-зрели.

34

Анонимен

преди 9 години

аь фе да бе, премиера можеше поне да покани шамани, да направат нещо!

33

eeha

преди 9 години

Миков (подпийнал): Вие мене уважавате ли ме?

32

abe

преди 9 години

кво ни занимавате? войната започна.В момента на летището американския посланик с целия персонал потегля за Америка.всички са като пигвини и не знаят, дали няма някъде по-пътя руски изтребители да ги пресрещнат. така както се опитаха да ударят самолета на путия. вместо това свалиха подобен самолет, но с 200 човека. всички са на ония свят сега. и понеже са нагли, овиниха путин.

31

наздраве

преди 9 години

Единствената партия която направи нещо полезно за народа последните 70 години е ГЕРБ. Отпуши се София /с метрото/ построи се магистрала, детски градини и т.н. комунистите са със синини ама по гърдите. БСП пуща слухове с уронващи престижа на България и очевидно работи срещу България.

30

Ели

преди 9 години

Интересно, като минат в опозиция как стават толкова късопаметни. Но всички ние помним миналата година с трагедиите и наводненията. Защо тогава не направиха "нещо"?

29

до 24

преди 9 години

Герб са по създаването на хаос, напрежение, лъжите и манипулациите. Там са истинските комунисти-ББ,Цв.Цв.,Ц.Ц.,МС,ИМ и много други знайни и незнайни ченгета и военни, все хора "допринесли" за омразата и разделението в обществото. Не може да не ходиш 1 г. на работа, да БОЙКОтираш институциите и да искаш резултати. И на власт и в опозиция винаги да се оправдаваш и обвиняваш другите. Това го могат само другарите от Герб, истинските демагози и вредители на развитието на страната ни. Наглеци.

28

реалист

преди 9 години

НАказани трябва да има и то назад във времето, такова безхаберие никога не било. изсякоха горите, оставиха язовирите на самотек, крадат пясък от дигите, коритата пълни с ***, сега се издави половин България, и тези хора не могат да се възстановят с години.....

27

Анонимен

преди 9 години

БСП СВЕТОВЕН РЕКОРДЬОР ПО ФAЛИТИ НA ДЪРЖAВИ !!!

26

...

преди 9 години

По добре мълчи .... може и те да не са направили нещо ... Като се имате за по-умни защо не направехте вие нещо...все някой ви виновен.За санирането казвате че купуват гласове,защо ВИЕ не го направехте.Фурмаджиийски лопати ,вие дадохте сиг.50% може и повече от язовирите на ДПС ....

25

ОСТАВКА !!!

преди 9 години

Наводненията и свлачищата са причинени от масовата сеч на горите.Горите се секат от герберасти и депесари. Те са си поделили България и не спират сечта дори през зимата.Министър, който не взима никакви мерки това безобразие да спре, трябва веднага да бъде сменен !