79

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха-ха, мюсюлманите смятали, че в Европа няма бъдеще?! Вие наистина ли? Затова ли има исторически най-много мюсюлмани днес? А евреите?! Да поставиш под съмнение холокоста е престъпление, а вие казвате, че били дискриминирани. За гейовете няма какво да говорим.Поквариха ни децата!!!

78

Анонимен

преди 9 години

Проблемът е ,че малцинствата вече се чувстват повече у дома си от колкото трябва.

77

Анонимен

преди 9 години

BLAGODARENIE NA GEIOVETE BALGARIA SE RAZVIVA V POLOGITELNA POSOKA

76

Анонимен

преди 9 години

Този слуга на глобалистите е пропуснал услужливо да спомене, че убийства и репресии в Европа извършват само МЮСЮЛМАНИТЕ, на които глобалистите разчитат, че ще унищожат християнските народи.

75

Анонимен

преди 9 години

Кои протоколи са по верни-на христианската църква или на ционистите,талмудистите,на христианската ги има по години и събор на църквата от организирането и и по установяването на учението за правилно и кое така да се каже течение от това учение се възприема и придобива статус на водещо,зачитащо и останалите и в нормите на вярата,ционистите и техните разклонения,като и мюсюлманите с техните не са присъщи за Европа,но с тях поне уж главите на християнските учения имат контакти,а ционистите какви са

74

ПРЕДУБЕДЕН РАСИСТ

преди 9 години

Целта е ние "нормалните", да станем едно притиснато малцинство. Но хелзински комитет, няма да има за нас!

73

БПФ

преди 9 години

Докато нормалните бели европейци не започнат да режат главите на ей-такива извратеняци и толерасти, за Европа няма да има бъдеще !!! Откъде накъде мнозинствата единствени ще се съобразяват с безобразията на малцинствата, но малцинствата ще смятат, че мнозинствата съществуват само за да ги хрантутят?

72

Анонимен

преди 9 години

Всички в Европа да се чувствали като у дома си. Само европейците вече не се чувстват у дома си и това ще се засилва. Всеки да си отива откъдето е, а гейовете - в САЩ там нали много ги xаресвали да си ги вземат тогава

71

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 9 години

Моля,моля, голяма част от т.р. малцинства. Въобще не са си у дома!И е смешно, да се поставят жените, сред малцинствата, при положение, че са мнозинство...!

70

Анонимен

преди 9 години

Толерастията и седерастията водят до п*дерастия, 4тия физичен закон на Нютон.

69

някой

преди 9 години

Смесване на разни неща, породени от разни причини в един кюп, заклеймяването на мислещите по начин различен от този на еврократите е истинския край на Европа.П.П. Малцинствата наистина не са у дома си. Те затова са малцинства.

68

Анчо Шукри

преди 9 години

Ивропата да спазва толерантността, че иначе ша става страшно!

67

razgradski pop

преди 9 години

само констатации, констатации...нараствала нетолерантността...никой не говори за причините...защо нараства нетолерантността????

66

Анонимен

преди 9 години

Не вярно! Ние си имахме министър председател гей. Малцинствата ни са като на гости а ние в собствената си държава сме репресирани да плащаме за гостите.

65

gtf

преди 9 години

абе те са добре дошли, европата я направиха на бардак. На мен също няма да ми пречат ***, стига да се съобразяват с редицата установени правила, да работят и да плащат данъци. Мюсюлманите също не ми пречат, докато не започнат да искат привилегии подобно на гореописаните. Почне ли да се поставя един етнос над друг - европа я пиши умрела а точно на там се е запътила.

64

Съществуващият от...

преди 9 години

... 30 години дясно-либерален англосаксонски Капитализъм по американски образец, жаргонно наречен Неолиберализъм, вкара Европа в тежка криза. Най-зле е Южна Европа, изпаднала в икономическа депресия. Северна Европа е на прага на рецесия, доходите на хората, на средната класа намаляват. От всичко това, малцинствата страдат най-много, защото вината се хвърля несправедливо в/у тях. Дано победата на Сирица да доведе до промяна на обществено икономическия модел, какъвто беше до началото на 80те г.

63

ъъъъъъ

преди 9 години

Мерси, на тез "евро-ценности"!

62

Тръба

преди 9 години

Следователно Роско е подложен на двойна нетолерантност. Холокост спрямо личността му.

61

Анонимен

преди 9 години

Франс Тимерманс е избран вЕС , заради опита му като дипломат в Москва при разпадането на Съюза. ?Владее руски , френси , немски , италиански , испански , английски ..Католик !Това не му пречи да изпълнява задачите поставени му от Шулц и говори за ценностите на ЕС .Но най важното е , че бил в Русия при разпадането .. Още в първите години !Сега е малко по друго ..

60

Нострадамус

преди 9 години

Ще редуцират Европа с вируса ебола,даже и планетата Земя..