67

Дълес

преди 9 години

До морски--69;Сигурно си допуснал грешка. Това което пишеш се отнася за Русия, Тя е АГРЕСОРА. Тя е виновна за наи кървавата ВСВ.

66

Анонимен

преди 9 години

Дръжте се украинчета, още ,малко остана и всичко ще свърши. С или без Домбас,Крим, (даже и Одеса да ви отнемат) вие завинаги ще скъсате робския синджир и ще поставите едно ново независимо от руския ботуш начало! Вече и етническите руснаци в Украйна са на ваша страна, колкото и да не им се вярва на някои фанатизрани проруски ***! Слава Украина!

65

а

преди 9 години

да отваряме границите и да си прибираме българите от Украйна и Молдова и още от където има.

64

Защо ?

преди 9 години

Време е Плевнята да каже - българите в Украйна да се връщат в България!Тези същите българи се оплакваха , че ако подадат молби за българско гражданство ще чакат 5 години , а на турците давали за 6 месеца .Защо , е такава българската политика ?? И българска ли е ?

63

...

преди 9 години

ИМАЙКИ В ПРЕДВИД ПОСТ 103! РУСИЯ ИМА 6 м ДА ПРЕВЗЕМЕ 3 ТЕРИТОРИИ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ОТБРАБЯВА УСПЕШНО ! ЕВРОПА ИЛИ ЧАСТ ОТ НЕЯ, ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ, ДА ИЗЛЕЗАТ ОТ ЕС И НАТО! ВОЙНА ЩЕ ИМА И ХОРАТА В ЕВРОПА ЩЕ УМРАТ, КОЕТО ВСЪЩНОСТ Е ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА ВОЙНАТА В УКРАИНА, САМО ПРЕДТЕКСТ !НЕЗАБАВНО СТРАНИТЕ ЧЛЕНКИ ЕДНОСТРАННО ДА НАПУСНАТ ЕС И НАТО !

62

Анонимен

преди 9 години

Значи нуждата да се изтегли тежкото въоръжение ще отпадне , когато народа бъде избит ! Никой незнае вече колко са жертвите ?При едно интервю с млади жени с деца в колички , казаха : нас ще ни избият - това искат Киев и САЩ, но когато говорим пред чужди журналисти , те го изопачават след това. Порошенко затова ли замина с нова армия .. а говори за мир !

61

Анонимен

преди 9 години

VAV MOMENTA EVROPA E MANEG ZA VOINITE NA USA, NIKOI NE SE INTERESUVA DALI EVROPA GLADUVA I KOLKO GERTVI SHTE DADE VAV PREDSTOQSHTATA VOINA ? VSE OSTE MOGEME DA PREDOTVRATIME VOINATA, EVROPA NEZABAVNO DA NAPUSNE NATO I EVROZONATA ! POLITICITE V BG RABOTQT ZA USA SRESHTU BG NAROD !!!

60

Васо

преди 9 години

"ми то май там е създадено Отечеството ни". Хровате, ако това е мярата за Отечество, САЩ все едно да ги няма.

59

Анонимен

преди 9 години

За какъв УИ да ходим там като сини каски, като може да отидем като ОСВОБОДИТЕЛИ на Демократична Украйна от путлеризма.

58

морски

преди 9 години

Слава на Русия,руската армия и руския народ!

57

Анонимен

преди 9 години

До Азъ Да, само това ми трябва, не стига, че надойдоха бежанци, а сега и скатавки от армията.

56

Васо

преди 9 години

Платата Пешко, парче сланина руска, комат ръжен хляб украински и чаша водка редувана руска с украинска на ден. Повече дават на други места дето искат наистина войните да свършат. В Украйна тия дето я подпалиха нямат тоя интерес и паре нема. Бегай си у Испания, пий си вино Пинто и замезвай с хамон.

55

морски

преди 9 години

Докато съществува държавата САЩ,няма да има мир на земята.

54

Путин

преди 9 години

Абе народа ми бил огладнял. Кво ми пука, аз си хапвам хайверче, на щерката съм дал едно проектче за 2 млн. долара, всичко е точно.

53

Васо

преди 9 години

Иване Хаджийски, каква сачма те бие па тебе, кой вятър те вее на сива кобила. Тая война е извратена, нищо мъжкарско и войнско няма в нея. Основните жертви са цивилни, съсипва се икономиката на огромна територия създадена, когато воюващите са били една държава и дедите на воюващите са изгинали в друга война, която днес европейците считат за справедлива. Пък и тия дето са донесли свободата преди 150г, можеш ли ги изброи колко от тях са руси, украинци, белоруси, финландци. Пил ли си повече, що ли.

52

Пешо

преди 9 години

Васо, по колко ще плащате на миротворец. Кажи една цифра. Да знам да заминавам ли за Испания или да чакам тук.

51

Анонимен

преди 9 години

До Иван Хаджийски: Е *** как само си го измислил името.Ако бе Петър Георгиев Димитров по биха се хванали

50

Васо

преди 9 години

"Не знам как ще стане, всички членки на ЕС са и членки на НАТО". То е така, ама ние сме най-доверените на воюващите страни. Щото румънци, поляци, чехи, унгарци, германци и т. н. не са. Чакаме да видим какво ще се случи.

49

Азъ

преди 9 години

Сега е момента не само бесарабските българи а всички Българи от Белгород Днестровски през Иличовка, Одеса, Акерман, Херсон, Николаев, Бердянск, Мариупол, да си ги върнем в България. Обявете им стимул и ще останете изумени колко много ще се върнат като бежанци, но не платени от Катар през турската граница, а подпомогнати от нас. Това ще е поредното преселение на Българи в дунавска България.

48

Анонимен

преди 9 години

Дай Боже някой мъдър човек да спре тази братоубийствена война