15

Анонимен

преди 9 години

До АнонименВходът в неделя е безплатен.

14

Анонимен

преди 9 години

Антируска пропаганда и анти реклама знаете как да направите нали? Ами "понапънете се" и "поставете" някой които донесе печалба а не дълг от историческото ни наследство

13

Анонимен

преди 9 години

Знаете ли колко струва билетът за лувара? Между 12 и 50 евро. И колко е дълга опашката за да влезнеш? Ние чакахме около час и половина!!!! Българи не янаци а май /г/лупаци

12

Анонимен

преди 9 години

Sram

11

Анонимен

преди 9 години

и кое му струва 900000 евро за една изложба?за тия пари цял музей ще построим

10

Герчо с тамбурата

преди 9 години

До do 1-3 Ти си слаб историк.Не може да се съпоставят тракийските златни съкровища от българските музеи с една картина от средните векове,макар че около нея е създаден,, ореол по голям от слънцето,,Защото съкровищата са съхранили и носят в себе си ,,Началото,, на човешката цивилизация, нещо, което не може да се намери другаде.Това и ние още не го оценяме и не го на посетителите поднасяме на тези изложби , а ги ,,викаме,, да гледат колко,,много злато имаме,, и не претендираме за друго.

9

Анонимен

преди 9 години

Нека Франция даде този милион юро на французите та да дойдат в България да видят това съкровище!Ако им поемат 50% от транспортните разходи що народ ще дойде.

8

Анонимен

преди 9 години

Защо никой не си спомня ,как ни баламосваше ,Мултак 1? Какви салтанати ,какви ги плещеше а реалността е друга .

7

Анонимен

преди 9 години

Хм... Доста гостуващи експозиции в Лувъра съм видяла, но такова чудо - реламна кампания за набиране на спонсори, за да се направи изложба в Лувъра - за пръв път чувам. ***. Напънали сме се в Лувъра да ходим, започваме с излагациите още в началото.

6

СРАМОТА!

преди 9 години

За България ще е 100 пъти по-ползотворно всичките ни съкровища да са тук в един музей и да се рекламира това ,че България е част от древна Тракия,да се рекламират всички тракййски гробници и съкровища за да дойдат ТУК туристи...а не да ходят в други държави да ни гледат съкровищата ,че и да си плащаме....

5

Billy Ray

преди 9 години

Поправка> сдружение. Сори.

4

Billy Ray

преди 9 години

"Даренията се изпращат на Комитета за подпомагане на изложбата на български антики в Лувъра, създадено за целта сдружение"Как така определиха сумата на ТОЧНО 300.000 ? ? И това здружение със сигурност ще върне получените пари в сюрплюс нали така...Докато има балъци ще има и такива "комитети".

3

do 1

преди 9 години

Разликата е, че ние не излагаме Мона Лиза, а някакво си тракийско съкровище, за което само на Балканите са чували! За да си направим реклама, ние трябва да си платим. *** пазарен принцип. Но поне може да видим всички, колко жалка е българската държава, след като не може да отдели 300 000 евро за да се похвали с най-голямото си културно богатство, което е на ХИЛЯДИ ГОДИНИ!!! Ама какво да правиш. Мутрите култура не ядат.

2

Анонимен

преди 9 години

Очаква се около 4 милиона посетители да се видят тракийската изложба, т.е. Лувъра ще има сериозни приходи. Печалбата вероятно ще надхвърли значително недостигащите 300 000 евро. Не стана ясно, България ще получи ли нещо от тази печалба? Нека Лувъра ща си поразвърже кесията.

1

1

преди 9 години

Е каква е тая работа, хем ще си излагаме съкровището, хем да си плащаме? Трябва те да плащат, за да го вземат и да го излагат. Иначе да иде другаде, където е изгодно. И за това трябва добър мениджър, а добър историк да го стопанисва!!!