75

топчп

преди 9 години

Става дума за 79, а не за70.Извинявам се на 70

74

топчп

преди 9 години

До 70 първо се научи да пишеш на български - ш, а не 6. Кой клас си завършил, умнико?

73

Ако не знаете

преди 9 години

Когато от АТАКА предложиха водоемите да се стопанисват от държавата, ВСИЧКИ ГЛАСУВАХА ПРОТИВ!!!

72

...

преди 9 години

ujasno e

71

Анонимен

преди 9 години

До 78 абе ***,какво иска6 всичкият народ отива на работа на запад,естествено че и гн Министър Председателят Боико Борисов 6тее със нас.Ти ако си МП със кои 6теси бе ***.От Боико не зависи а от хоръта на където тръгнат.Гн Борисов е наи стабилният Министър Председател от като свят светува.Нито сте коуорави нито сте глухи,за броени дни вижте колко милиярда вкара от ЕС в БГ.Така че ва6ите коментарии са от завис и са изли6ни.Вие сте за разрухата на БГ.

70

Наблюдаващ

преди 9 години

Доста уплашен изглежда на тая снимка великия вожд на Герб! И май не само заради бедствията. Може би вече е разбрал, че приятелството със САЩ хич не е безопасно! Щото тая мобилизация не е случайна само двайстина дни след посещението на Джон Кери. Цар Борис плати с живота си, но не изпрати български войници срещу Русия. А да видим този господин какви ще ги свърши!?

69

Анонимен

преди 9 години

KRISTALINA SHTE VI POMOGNE--AMA NIKOGA

68

То

преди 9 години

Само Бойко ви е в устата. Но една птичка пролет не прави! Погледнете се по населени места. Всички в службите роднини и всички крадат. Кметовете на по-големите населени места станаха милионери, построиха замъци. А къде сте вие пишещи тук . Мързиви да гледате, а само роптаете. Защо не се вдигнете на крак и започнете от местните управляващи и местните дерибеи, и разните местни мутри. Прочистете БГ от тях, а после търсете вината на Бойко. крадливо племе българско. Всеки ограбва някой. Не става ме..

67

гарабедчо

преди 9 години

Стига бе Бойко стига бе, изморихме се, много лъжеш бе човек. спри и се махни.

66

До 113

преди 9 години

Парите за саниране на панелките ще влязат директно в нечий джоб!В българия безплатен обяд няма.Който има възможност сам ще си санира къщата или апартамента.

65

Анонимен

преди 9 години

Властта в българия е в крах!!

64

Препрограмиране

преди 9 години

Парите от програмата за саниране на панелките с парно отопление трябва да се пренасочат за построяване на къщи за бедстващите хора!

63

ТаРиРиРам

преди 9 години

Честит тематичен празник на Станишев. С пожелания да ползва предпазни средства при нерегламентирани контакти.

62

Анонимен

преди 9 години

Каква Гражданска защита какви пет лева, бе ***? Няма Гражданска защита в РБ. Ти я ликвидира преди 6 години, а сега берем плодовете от мъдрото ти държавническо управление.

61

Честит празник

преди 9 години

Станишка и левите от Лява България да почерпят!

60

ББ

преди 9 години

Левите п.едали рано, рано са ми седнали на оная работа!

59

до 104

преди 9 години

Баба Мравка не така, щото ще ти смачкам носапосле ще ти извия вратаи накрая ще те *** в г.за!

58

info.

преди 9 години

Войните са два вида,кръвен и безкръвен път.При първият загиват хора от оръжие,но втората е най опасна,там по икономически тактики могат да се затрият цели народи.А с този темп на развитие от тази безкръвна война,България ще стане мит след 20год.Този на снимката е един от съучастниците по закриването и разпределянето на територии от България към Турция.след 20год.

57

МРАВКА

преди 9 години

ТОЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ ПРАВИ НА ***. КАКВИ ИНСТИТУЦИИ,КАКВО ПРАВИТЕЛСТВО? ВСИЧКО Е ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ .КЪДЕ СА ВИ ПРЕВАНТИВНИТЕ МЕРКИ?ВСИЧКО Е СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА.ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ ОСВЕН ДА КРАДЕТЕ.

56

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Прав е Тиквуня.Властта е на крак./на един крак/