11

до Теа

преди 9 години

На час ли си или на надница?

10

До 16

преди 9 години

Твоя шеф мачка но и той ще си намери майстора!Все пак има правда на този свят.Мачкаш,мачкаш и накрая теб те мачка природата.

9

евтини шашми

преди 9 години

Стига с тези евтини шашми! България е затънала на всички възможни последни места в Европа, и успоредно с това, пожарникарят бил доволен от министите си. Че са безхарактерни ли?

8

Минаващ

преди 9 години

Бате Бойчо ти може да си доволен от много неща защото си милиардер и плуваш в пари;)но народа не е доволен от теб!!

7

Анонимен

преди 9 години

Нищо лично против Борисов но да мълчиш и се правиш на ударен след тези сметки за тока си е подигравка с хората. Но когато си купил едни избори, когато имаш откраднати 4 милиарда и можеш да купуваш без проблем, съвсем спокойно можеш до призовеш за толерантност. С този *** народ който стои с наведена главица и чинно чака някой друг да защити правата му, такъв ще му е примиера, нагъл, алчен, страхлив и двуличен. И ако продължава да търпи ще живее в мизерията, духовна и финансова.

6

Анонимен

преди 9 години

Лъже, никой от МС не може да пие в синхрон с Веждичката!

5

Аврамов

преди 9 години

Гражданите за сомалийско развитие на България са долни комунистически *** и престъпници!

4

zeus

преди 9 години

С лицензите на ЕРП-тата какво става, само 20 000 глоба за откраднати над 3 милиона ли?За военните бази на НАТО нещо да кажете, защо отказахте да отговаряте в Парламента?

3

Анонимен

преди 9 години

какъв синхрон виждаш бе Тиква.а, сигурно си прав щото нищо не вършат тия министри.и какво увеличение на данъците ти е в главата.ние тия не можем да платим ти....тиквена работа.

2

Мъкааааа

преди 9 години

Борисчоуу колко сте зле ! Какъв синхрон! Може би по синхронно крадене и ограбване на народа, за да си правите синхронно гушки, а ?

1

Анонимен

преди 9 години

Много внимателно следим плана Юнкер". Аз не съм против да се дават пари за неща, които след това променят облика и улесняват живота на хората. Лошото е, че хората много бързо свикват с хубавото и го приемат за даденост, заяви Борисов, цитиран от Фокус.