31

Анонимен

преди 9 години

"Ето блестящата мисъл на Борисов : " Американския бизнес в България е длъжен да се държи добре". " Години наред когато искаме да кажем как е добре , казваме : Виж как е в САЩ."

30

Анонимен

преди 9 години

Бойко , американския бизнес, когато е добре е в полза на Америка !Къде е Българския бизнес ?Виждате ли как се продават интересите ни !

29

...

преди 9 години

ne se mesia v politi4eski dela s komentari

28

arhar

преди 9 години

Разбира се, че ще го изкара - има пълната подкрепа на дпс . За справка - общите им позиции относно оставането на Стоян Мавродиев на поста му .

27

tom

преди 9 години

Ъ? Динхрон ли е Бойко им заповядва и те изпълняват без собствено мнение?

26

прав е

преди 9 години

В България трябва/и ще има/стабилност,докато се решат по важните въпроси.Извън България.Така е,сега хоризонта е МИ, след това ПИ,и тогава,малко преди,или след това да се мерим електоратите.

25

Бай-Ганьо

преди 9 години

Мухахахахаха!!

24

Продължаваме напред

преди 9 години

Как не се появи един българин с юнашко сърце да управлява тази скапана страна към прогрес!Цитат на един ''велик'' бг управляващ: *** трябва да си смени чипа:-)))))))Проблема е в софтуера!!!

23

Анонимен

преди 9 години

Бах рози "плодовит' атакискти *** тука!! Не се спря ей!! Баси мушморока!

22

Анонимен

преди 9 години

в синхрон е с митниците това правишелство

21

Лос Мучачос

преди 9 години

Верно е. Електоратът синхронно превключва на Евроспорт като ги покажат по телевидението.

20

Анонимен

преди 9 години

Верно са в синхрон! Особено военния и просветния - синхронно им хлопат дъските във все по-бърз ритъм.

19

Анонимен

преди 9 години

"Борисов доволен от министрите си" а ние НЕ от НЕГО. И кой ще командва БГ армия - турчин или африканец, с Кери разбрахте ли се по тоя въпрос ?Мога да предложа кандидатура : Тошко Африкански добър специалист осабено в банановите джунгли.

18

До №30

преди 9 години

Прав си "Боико е следва6тият", който ще последва Жельо Желев! *** герберязани!

17

Анонимен

преди 9 години

Боико разбира от всичко.Него правете инкяр червени мухоморки.Вижте целият свят го тачи.Значи има за не6то.Боико е следва6тият Председател на ЕП.Е тогава 6тесе разпръстнете като дърво ударено от гръм.Мръсни продажници.

16

Гън

преди 9 години

Да, да, кабинет на синхоризираното крадене.Например, вижте министърката на енергетиката с какви синхронни крадци се е обградила като зам. министри, министъра на икономиката с какви синхронни мошеници на едро се е синхронизирал.Синхронът е пълен, до пълното унищожаване на остатъците от синхронно умъртвявания бълграски народ и държава.

15

всичко е ОК

преди 9 години

Да всичко е ОК в България , всичко върви по мед и масло само да каже Борисов какво правим с Дело Възродителен Процес на който местото му е в Европейския Съд а не на Склад в България че 25 години нищо не им се прави на теа хора в тоа Парламент само на заплата

14

Анонимен

преди 9 години

В България има една тенденция която се засилва, разделениито между т.н. народ и управници, не управляващи. Този бих го нарекъл Овчарчето Калитко. За него е важното да се лъже и то безкрайно. Няма значение, че нищо казано не е реално но нали е във властта. А властта дава неграничени възможности особено за лъжи и измами, да си купуваш телевизии и вестници, и да заливаш хората с помия.

13

РБ

преди 9 години

Само да не си идат синхронно!

12

Анонимен

преди 9 години

И ние сме "доволни" от Правителството!