13

tаta

преди 9 години

Ега ти наглостта и безпардонието! Дето е нахален, ами не знае задълженията и отговорностите на поста, който заема и парадира с това пред медиите!КОЙ ГО НАЗНАЧИ този и защо още НЕ Е УВОЛНЕН!Не е вярно, че щели да започнат дела в Европ. съд, няма основание, защото според БГ закон, той е пренебрегнал изпълнението на задълженията си и го е направил за собствена изгода. Европа не толерира такива, а за липсата на морал у въпросната персона въобще не говорим - такъв НЯМА!

12

бореца

преди 9 години

Като се говори за пенсионните фондове ще напиша какво е реалното положение по моята партида започваме направени удръжки от заплата - 10860 лв, за 14 години,разполагаема сума - 8360 лв, удържани такси за обслужване - 1860 лв.И какво излиза накрая аз съм на загуба таксите за обслужване си вървят и така се получава че храним още едни пиявици и хрантутници наречени пенсионни фондове!как така ще съм на минус като 80% от портфейла им е в ДЦК като средната годишна доходност е 5-6%!

11

Наблюдател

преди 9 години

От 1 виден представител на лумпеннационалистите, друго би било изненада.

10

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ така яростно защитават Мавродиев, защото е тяхно куче и знае номерата на Тиквата още като кмет, когато крадеше парите за строежа на Метрото. Отвори ли си устата Борисов е при Бай Ставри, дори преди Цветанов.

9

Георги

преди 9 години

Гилотина

8

Един

преди 9 години

Точно така, перфектен си! На тъпия овчедушен народ му трябват ей такива колячи като тебе - нагли и безпардонни. В Германия принудиха президента си да подаде оставка, защото ЖЕНА МУ взела кредит с преференциална лихва!!! Тука изчезнаха едни ЧЕТИРИ МИЛИАРДА, нито една институция не разбрала, а цялото последствие е че глобили одитора със мижави сто хиляди лева. И работата била свършена перфектно. Браво. Хора по улиците не виждам. Няма шанс тази държава - матриалът не става.

7

Анонимен

преди 9 години

Работил перфектно!!!Пеевски и Доган също смятат така.

6

Гост

преди 9 години

Чрез нахалство към регрес!

5

Будала

преди 9 години

При големият резил с КТБ, контролен финансов орган да твърди, че си е свършил работата перфектно ? Нямям думи !!!По-нахални са само гърците !

4

plamen70

преди 9 години

POREDNIA MAITAPCHIA ABE S KONKYRS LI SE IZBIRAT TAKIVA XAMSTERI NA TAKIVA VAJNI POSTOVE,NALI TE VIDIAXME KOLKO SI BEZYPRECHEN PAPAGAL TAKAV

3

?!?

преди 9 години

Самозадоволил се тоя, демек работил перфектно според него! Ей тоз трябва да каже как КТБ се търгуваше на борсата, като е била такова пробито корито? И после да се оценява!

2

Анонимен

преди 9 години

тоя защо не е в затвора

1

Анонимен

преди 9 години

Нагъл ***.