13

do 12

преди 9 години

Ти на кой свят живееш? Да не си дементен? Прочел ли си изобщо простотиите, които си написал. Не знам хора като теб, дали избщо са ходили на училище и дали са учили история и дали имат елементарна аналитична мисъл, че да могат да възприемат адекватно политическите събития в днешно време.

12

Анонимен

преди 9 години

Абе някой тук лъже за "спокойствието" по време на соца в България.Явно е живял в друга България, или в някое малко село.В София не беше спокойно.Опашки навсякъде за всичко, дефицид на стоки, 8 г. чакаш за кола и то съветски ***.

11

Анонимен

преди 9 години

Ехх, единствено ще ми липсват курортите на Гърция. Излезне ли от ЕС, пак полицаите им ще почнат с *** си номера. Ама какво да правиш. Хърватска и Черна Гора имат разкошни плажове.

10

БГ

преди 9 години

Ципурата ще е пърия изгонен с камъни от Атина . Само да поогладнеят маляките след месец два.

9

Българин

преди 9 години

Както вървят работите, скоро България няма да е най-бедната и корумпирана държава в Европа

8

Анонимен

преди 9 години

Гърция не може да скочи срещу запада нито финансово, нито военно.Могат да скочат само политически, което и правят.

7

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

до 4Така е. Няма богата държава в орбитата на Русия, но няма и бедна такава !А, няма богата, защото нито Русия, нито нейните съюзници водят колониална политика.Те не ограбват по-малките и по-слаби народи, както го прави Запада.Това е исторически факт, който никой не може да отрече.Ние българите не искаме да сме богати. Искаме да си върнем поне предишния достоен живот, който имахме по времето, когато бяхме с братския руски народ.Нека Западът да е богат! Халал да са им парите и богатствата!

6

Анонимен

преди 9 години

Всички комунисти навсякъде по света са едни мързеливи ***,демагози и предатели,чието управление се заплаща със страданието на народа.

5

Анонимен

преди 9 години

Първият министър председател в Гърция, който не с е заклел пред Евангелието да служи на народа си. Първият министър председател в Гърция, който живее с жена си на свобободни начала, без брак.Комунистите пак да коментират колко са нравствени.

4

Анонимен

преди 9 години

няма и не е имало страна, която е в руската орбита да е богата

3

плюс лихви

преди 9 години

Ципрас вече е представил сметка на Германия за 162 милиарда евро плюс лихви, като компенсация за престъпленията на нацистка Германия към гръцкия народ.

2

Анонимен

преди 9 години

Ай-ай-ай какво прави тази лоша ГЪРЦИЯ! Разни акули от ЕС и САЩ сега ще вземат да отславнат от мъка

1

бесен

преди 9 години

Ципрас е бесен. ЕС отново демонстрира антидемократичната си същност. Не са питали Гърция за санкциите срещу Русия! Защото гърците са против тези санкции. Ципрас ще почва да си го връща тъпкано.