73

П.Петров

преди 9 години

До 94 славянинКой каквото има, ти имаш "бузки", бузки предлагаш. Щом предпочиташ да ги изнасяш на изток, твоя си работа. В Кремъл от много време предпочитат наведени.Аз имам акъл, акъл изнасям. В Русия умните ги пращат в Сибир, защото не са свикнали да се навеждат. Затова и предпочитам запада.За 2013 преди санкциите износът на България е 29,47 милиарда долара, от тях само 756 милиона долара са към Русия, грубо 2.5% от износа ни. Сам си направи изводите, кои връзки са ни по-важни!

72

Заради Русия ,ли...

преди 9 години

Ха,ха,хааааааааа.....може би имаш предвид , че Русия ще праща петрол безплатно на Гърция ,ли..??!!Абсурд!!Виж тапети от руски рубли ,може....и то -съвсем безплатно!

71

до 94

преди 9 години

Ми ако ти произвеждаш само със *** си - това и ще изнасяш!

70

путлер капут

преди 9 години

да връщат парите и да се махат наглите византийци ,чиба от ЕС и НАТОщом имате различно виждане от другите членки хващайте пътя

69

П.Петров

преди 9 години

Социалистическите идеи имат успех само в началото, докато "тарикатите" са малко и има "балъци", които да работят. Тъй като тарикатите в Гърция по стар византийски обичай са много, Цапрас е обречен на много бързо падение. Колкото до Русия и бартера домати за нафта, вече ние сме го преживели. - Мерси! Предпочитам половин милиардния платежоспособен европейски пазар.

68

LEONIDAS

преди 9 години

MALAKES, THIS IS SPARTAAA !

67

Анонимен

преди 9 години

Предатели и корумпирани всякакви.

66

Анонимен

преди 9 години

Ба си! Ако не влезеш доброволно в ЕС, ти изпращат легиона на НАТО, пример Украйна.

65

НЯМА КАК...

преди 9 години

Заемите ще се върнат на Германия ! Гърция може да си върти задните части накъдето си иска, но Дамокловият меч ще се стовари върху " хитрите " им глави ! Хитрата сврака- с двата крака !

64

до 70

преди 9 години

а,не така.На на не се смееха когато сменихме блока.

63

Анонимен

преди 9 години

До Дедо Мадурко:Затова ни презират всички на Балканите и в Европа,включително Германия. Защото винаги сме играли ролята на най голяма балканска *** и си въртим дирника като фурнаджийска лопата в зависимост от къде духа вятъра.

62

Румбо

преди 9 години

Гърция няма да да се сближава с Русия-просто ще я използва за да изнудва ЕС!Изобщо гърците са хитреци от класа,стара Магнаурска школа!На светлинни години сме от тях,за съжаление!Казано е:Волът работи най-много,а яде слама!

61

Анонимен

преди 9 години

Ако Гърция излезе от ЕС, това означава ли, че няма да може да гледаме баби там и да прайм камини? Само питам...

60

Анонимен

преди 9 години

До ПатриотВероятно първи поръчител им е Русия, а втори Турция

59

Патриот

преди 9 години

Бе я да питам ? За един пиклив кредит от 50 бона ти искат поръчител, обезпечаване и нам си кво...Ми германци, французи, МВФ-та и т. н. да хванат поръчителите на Гърция !

58

Гецата

преди 9 години

До 7909 : Това е прочутата византийска политика ! Казвам го с възхищение. Единствени са в света ! Който си го може, си го може... А ние - нито имаме достойнство / показваме го от 100 години/, нито кураж да се озъбим на някого, нито акъл за такава политика !

57

хатака

преди 9 години

Къде е Меркел, къде е Ципрас?! Червенушките се радват, но Ципрас е обречен - за съжаление, ще повлече след себе си и гръцкия народ. Освен ако не се опомни или всичко досега е било тактика. Ще видим.

56

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

БАЛКАНИТЕ НИКОГА НЕ СА БИЛИ ЕВРОПА. ТА ГОСПОЖАТА ДА СИ ЗАПАЗИ КОМЕНТАРИТЕ ЗА НЕЯ. ИЛИ ИМ СЕ УСЛАЖДА КАТО НА БАЛКАНИТЕ ИМА *** КОИТО НЯМА ДА БЪДАТ ЗАПЛАХА ЗА ЕВРОПА. ТЯ ЗАПЛАХАТА ЗА ЕВРОПА ИДВА ОТ ДРУУГАДЕ И СЕ НАМИРА ОТДАВНА НА ТЕРИТОИИТЕ ИМ НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ И ПОНЕЖЕ СА МНОГО УМНИ ДО СЕГА НЕ СА УСПЕЛИ ДА РАЗБЕРАТ.

55

Дедо Мадурко

преди 9 години

Тия гърчоля както си въртят дирника накрая ще го усетят вътрешо до топките ... и болката ще е голяма а срама ......!

54

Анонимен

преди 9 години

Трябва да ви кажа, че надменните западноевропейци са в паника. Тук по немските радио- и телевизионни канали непрекъснато коментират какво казал Ципрас, какво направил Ципрас и дори още преди да е казал нещо, какво можело да направи Ципрас. Това с един плашлив и разтревожен тон. Мнооого ги е страх някой да не им събори подредената и богата къщичка, която е подредена и богата главно за сметка на други.