44

Архимед

преди 9 години

Ау още един каза: Еврика......

43

Анонимен

преди 9 години

знаем я тая комисия ..от дълги години работи за чужди държави,а това с глобата е прах в очите ни.

42

nedevbs

преди 9 години

Мамят ни с електромерите.Както ги отчетат дистанционно, така и ги манипулират дистанционно.Сега преди проверките ще ги оправят за да отчитат нормално.Никой друг освен ЕРП не може да ги манипулира дистанционно.Те затова измислиха такива електромера и ни ги сложиха, за да могат да ни лъжат както си искат.Знам със сигурност, че има програми качени на компютри с които може да се влиза в програмата на електромера и да се манипулира както си искаш.За съжаление не мога да се добера до такава.

41

Анонимен

преди 9 години

ne e za 20 dena a za 52 i smetkite sa dvoini moqta ednata e 108 do 09.01.2015 a drugata e zase4ena do 19 na suma ot 104 lv ob6to 212 lv e cqlata smetka,no nikoi ne moje da go razbere dokato ne go izspita na sobstven grab ;((((((((((((

40

Анонимен

преди 9 години

Кво плачете бе, кой ви избра ББ и служебното правителство, което увеличи цената на тока - да не съм аз.

39

Анонимен

преди 9 години

Леле тука е пълно с дилетанти, които грам хабер си нямат от енергетика. Сменявам сайта. Това е като дестска градина за ромчета.

38

Тати

преди 9 години

Какво ме радва,след като сметката ми е 45 лв. повече от предишния месец.Глобите няма да ми върнат парите, а ще отидат за рязане на лентички.

37

Анонимен

преди 9 години

Който не иска да плаща двойни сметки да си декларира сам показанията по телефона. Правя го от години и нямам никакви проблеми. Ама и това ви мързи да направите. А пък не е сигурно дали си знаете и кой точно ви е електромера. Ама да плювате можете. Там сте царе.

36

Анонимен

преди 9 години

Защо не лаете против цената на бензина, на парното, на газта, на хляма, на сиренето, на месото.Защо, а платени гербаждии. Защо протестирате само срещу цената на тока.Май ви е страх, че пак ще си ходите под обстрел с камъни.

35

Анонимен

преди 9 години

Българинът заслужено е най-беден, най-нещастен и най-презрян, защото е най-глупавият и *** не само в Европа, а в целия свят. Може би и в цялата галактика.Абослютно си заслужва съдбата.

34

Анонимен

преди 9 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЮЖЕН ПОТОК !Заради еврейските наколенкаджии Тиквата и Плевела, България губи по 340 млн годишно само от транзитни такси. Ако тези пари влязат в България, токът на българина може да стане отново 2 стотинки като навремето.

33

Анонимен

преди 9 години

Хем няма нарушение на правилата, хем мирише на санкции. Предлагам за един грешно отчетен да се обесва инкасатора, защото явно само той греши в тая безгрешна държава. Тоя ДД е голям ***, обаче е с власт, както и много други...

32

Анонимен

преди 9 години

Малък бизнес, Добрев е утвърдил такса в таксата ти за достъп за неупотребявана енергия, защото знае добре, че не може да я сложи легално във фактурата ти, поради директива на ЕС (със законова сила за България), че се заплаща само реално количество потребена енергия. ЕРП-то не взима нищо от тази такса. Това е държавна такса и я прибира правителството. Питай къде са ти парите в Министерство на енергетиката, не ЕРП-то ти. Не че във фактурата ти няма поне 2 разхода за енергия, която не си употребявал, както ги има и при битовите клиенти. Можеш да го съдиш пред ЕК директно. Очаквай такса за

31

Анонимен

преди 9 години

Токът ве България е най-евтиният в цяла Европа. Просто такива ниски цени като 9 евроцента за Киловат. Няма никъде. В Европа средната цена на киловат е между 20 и 34 евроцента.

30

Анонимен

преди 9 години

Българинът е толкова ***, че не може да си провери двете тарифи на електромера, което е елементарно и да ги сравни с фактурата. Правя го от години и няма никакви разминавания. За това, че токът е скъп, а доходите ниски - най-малко виновни са ЕРП-тата.Те само отчитат и поддържат мрежата. Освен това за тях отиват на 100 лв сметка вече само 67 стотинки.Защо не питате къде отивт другите ви пари и колко доставчици за накичени по веригата, докато токът стигне от производител до ЕРП.

29

Анонимен

преди 9 години

Само след няколко дни електромерите ще бъдат подменени с по-умни и тогава всичко ше е на една сметка поне пет месеца.

28

Анонимен

преди 9 години

/Нямам нищо общо с ЕРП/Защо плюете по тях, погледнете си сметките, за ЕРП отиват 2 стотинки от цената, а всичко друго- в НЕК и държавата.Прочетете малко,недейте като насъскани кучета да лаете в грешната посока.

27

Анонимен

преди 9 години

Като не искате да плащате доставката на ел.енергия, купете си генератор или си носете тока с кофи от Козлодуй. В Банкя могат да ви дадат ако си нямате.

26

Анонимен

преди 9 години

Добре де, не мога да разбера - този ток нали все пак е изконсумиран. Какво значи надписване на сметката ?Ами във Франция, където живях 7 години, отчета на електроенергията се осъществява веднъж годишно и сметката се изравнява. Ако си под нея, за следващата отчетна година ти намаляват месечните киловати, съобразно предходния отчет.Толкова ли е сложно да му се не види !

25

Eмил

преди 9 години

Ами, има свободен пазар, и то за всеки. Пробвайте там.