14

до 14

преди 9 години

Аз говоря конкретно за разпространяваните видеоклипове като този от снимката, не ме облъчвай с излишна информация. Ако имаш очи на главата си, вече щеше да си забелязал нередностите.

13

до 13

преди 9 години

Абе какъв монтаж, какви глупости дрънкаш?! Тия ненормалници избиха десетки хиляди, в тубата има сума ти снимки на обезглавени хора от *** от ИДИЛ!

12

Анонимен

преди 9 години

Всеки път като видя видеокадри с ИД имам чувството, че гледам монтаж. Контраста и осветлението са неестествени, а остротата на образите е нереалистична.

11

emil.popov.35

преди 9 години

Колкото и автентично беше "обезглавяването" на щатския журналист от истински "мюсюлманин" с британски акцент - но пък Америка си "намери" повод, за да се включи във предизвиканата всъщност от нея дивотия.

10

Скорпиона

преди 9 години

Японците са най-извратената нация в света и най-големите шовинисти.

9

аз

преди 9 години

Като нямат дюнери да ги пазят това е резултата

8

стоянов

преди 9 години

Япония е една от най-демилитаризираните нации в света след Втората световна война. Не знам за какви нинджи и отмъщение говорите, при условие, че там почти няма армия.

7

до 1 и 2

преди 9 години

Не сте наред с главата и двамата ! Лекувайте се докато е време !

6

Райна

преди 9 години

До Анонимен 4И аз имам чувството, че този път с японците сбъркаха диваците. За японците жертването на човешки живот не е кой знае каква драма, но отмъщението е задължително! Почва да ми става интересно...

5

Анонимен

преди 9 години

решението е лесно за 2мата искаха 200 милиона тъй като е останал 1 100 милиона ще ги оправят.

4

Анонимен

преди 9 години

Незнам дали обърнахте внимание на погледа на единия японец от кадрите по телевизията - железен! Ей това са истински народ, чест култура! Не като тоя маскиран *** на снимката

3

Анонимен

преди 9 години

do 2 a nai shte povqrvash ako glavata e tvoq

2

Анонимен

преди 9 години

Инсценировка :1.Гумен нож 2.Платени кризисни актьори 3.Обработено видео.Ако кадрите наистина са автентични трябва да пуснат цялото убийство , а не само фотошопирана отрязана глава.Тогава може и да повярвам

1

кали

преди 9 години

Въпросът е че едва ли има автентичност !!! Такава е самата истина !!! Повярвайте !!!