36

голдд

преди 9 години

Хора, тук става дума за отказване на спешна мед. помощ, това е недопустимо в една европейска държава в 21 век. Не разбирам как всичко това се допуска да се случи въобще и герб си затварят очите за тази толкова глупава постъпка. Естествено, че ще има вот на недоверие, ако нямаше щеше да е жалко. Това е явно разделение на обществото и дискриминация.

35

Анонимен

преди 9 години

Винаги съм си мислила, какво ли му е на съпругът й, ако още не е избягал, като си ляга до това грозилище? Или е имал силна фантазия или е бил на 5-6 питиета. Горкичкия!

34

Анонимен

преди 9 години

всичко е црик за раята

33

Майката Ситрака

преди 9 години

Всички,без ДПС, са доволни от ситуацията в парламента ... ГЕРБ -лапат; БСП -при всеки следващ избор губят проценти... Всички останали влязоха в парламента ,,на магия,, ... И не искат да се разваля статуквото...

32

Дръндер

преди 9 години

Ха най-естественото нещо е разчистването на партийната върхушка от стари комунисти и техни *** отрочета като се започне от ГЕРБ и се мине през БСП, ДПС, Патриотичен фронт, Атака, РБ и ББЦ изобщо сред всички политици! И тая мръхла също да се маха!

31

Анонимен

преди 9 години

Разберете, без лустрация България няма бъдеще. Тогава всички от БКП, особено партайгеносетата няма да са във властта като тази *** и стадото и. Иначе ще слушате успокоителни думи и ще чаката нормален живот който никога няма да дойде.

30

фридрих

преди 9 години

Един министър ,като Москов изповядващ езика на омразата ,расизма ,сложен на най хуманното министерство ,ако беше в някоя друга държава щяха да го вкарат в затвора ,този министър с това правителство е пълен фарс ,а госпожата Цачева е като фурнаджийска лопата!!! Възмутен съм.

29

Анонимен

преди 9 години

Чудно ми е как от верен до гроб партиен секретар и то на БКП затрила България, тази дебела тьотка стана демократ? Но като се погледнат членовете на ГРОБ то половината са били членове на БКП начело с демократа - доцент-каратист -агент и кво ли не още. То за смях ама в БСП са по'малко. Тези верни членове са лъгали тогава, че комунизма е бъдещето а сега лъжат за демокрацията. Те искат само да грабят, лъжат и властта за сметка на мизерстващият народ.

28

Анонимен

преди 9 години

За наглеците от ДПС-ДС трябва да благодарим на БКП-БСП-ДС . Техните съдии ги узакониха и сега страдаме всички , както страдаме и от БСП -ДС .

27

Rado

преди 9 години

Реплика за коментар 27:ДПС е един пълен цирк и ако си мислят, че ще свалят каквото и да било правителство в България - много се лъжат !!! Най-много народа да се ядосаме тотално и ги пратим обратно в турция с отрязани глави !

26

Човек

преди 9 години

Не можем да бъдем като кръжок, само добри обноски, защото тук се случва противопоставяне, изригване на идеи - ХМ, та нали вие сте пример за останалите хора, които ви гласуват доверие, какъв е този тон, какви са тези действия от министър, така ли е правилно да настройва цялата общественост в определена ваша изгода, защо, та нали всички сме хора, та нали сте положили клетва?

25

...

преди 9 години

ДПС пречи на всички... Така е когато си по-силен, по-добър... всички те мразят...

24

Анонимен

преди 9 години

Много е секси! И умна...

23

Край

преди 9 години

Ролята на ДПС и БСП е да ви убеждават че те са опозицията. Лъжат ви. Фирмите на Пеевски никой не ги бара и продължават да си работят с държавата Нито пък някой се кани да взема хидрохонорара от Доган. Истинската опозиция са 50% негласували българи които всъщност искат края на тази политическа система.

22

ЕС

преди 9 години

ДПС прати тръбата в Родината си! Вие сега виете като *** оставени без кокал!

21

Анонимен

преди 9 години

Господжа Дисциплина!

20

Анонимен

преди 9 години

С " Б К П - НАПРЕД " ВИКАШЕ ДРУГАРКАТА ЦАЧЕВА В НДК КОЙТО НЕ ВЯРВА - ИМА АРХИВИ НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО - НЯМА И ДА СЕ ЗАБРАВИ КЪДЕ СЕ ПОТОПИХА 2 МЛНЛ ЧЛЕНОВЕ НА БКП ????????

19

Анонимен

преди 9 години

Cucka Cucheva!

18

Иван

преди 9 години

Пак питам - спряха ли линейките за гетата или само си говорим?

17

БЪЛГАРИО,СТЕГНИ СЕ!

преди 9 години

ГНУСНОТО ДПС ОТНОВО НАБИРА СКОРОСТ!!! ДА ИМ БИЕМ ШУТА ПОДОБАВАЩО ТОЗИ ПЪТ!!!