9

Анонимен

преди 9 години

Много добре го каза воде6тият Са6о Диков че има 200 стоманени глави които трябва да паднат задасе оправи Съдебната Система.Начело със Цацарони и неговата 6яика и да бъдат осъдени и обесени.

8

LE4

преди 9 години

Това наказание ли е или награда?Щото тая женица сигурно не си е и мечтала за такъв дълъг отпуск.Сега на воля ще си харчи милионите,ще пообиколи света,ще си понапече *** по екзотичните плажове,ще покара ски в Алпите.И след шест месеца отново юруш на комисионните.

7

До 6

преди 9 години

Явно трябва да ни го кажат "някакви си от някъде си" за да се случи нещо. Защото ние сами нищичко не правим и ако не ни ръчкат отвън ще сме по-зле и от Сомалия.А милата съдийка не трябва да я отстраняват а направо да я обесят на паметника пред НДК. Поне ще послужи за нещо този паметник...

6

Анонимен

преди 9 години

Не познавам съдията и тук става въпрос за принципи. Вместо да изгонят оня *** франсето наказват нея. Не казвам че не е виновна, ВСС можеше да установи това, за това им плащат. Става въпрос че идват някакви си от някъде си и ни казват: да спрем Белене, Южен поток, Бургас-Алесксандруполис.Казват ни какво да ядем, пием, кога да си е..м жените, кога най-после ще им го заврем на тия западни изчадия но до гърлото та да не могат да дишат... Наистина е срамно.

5

Ч?налова

преди 9 години

Неочаквана ваканция :)

4

Иво

преди 9 години

Ейй, ако не са тия европейци да ни покажат къде са ни гнилите ябълки така ще влачиме още 1000г робство. Ако не бяха показали на нашите какви ги е вършел Бисеров нямаше с пръст да го пипнат. Ако не бяха гръцките полицай да ни върнат оня брадатия откачалник дето наръга продавачката отдавна да е в родината си. Такъв нефелен народ няма по света. Но при всяко показване на кривините веднага се намират сума ти *** да викат "Тоя ли ще ни казва на нас. Откъде накъде се бърка" Вместо благодаря.

3

Victimized

преди 9 години

Това изглежда като компромисен вариант , просто за да не я уволняват , явно знае някой работи за някой хора , пуснали са я в неплатен отпуск ( да си похарчи парите някъде да си почине ) и после пак на влакчето ..... Такава корупция и обвързаност на политически партии с бизнес ,съдебна система и мафия , резултата е , че никой не иска да закачи сериозно другия понеже му знае кирливите ризи . По този начин никога няма да имаме реформа . Аз предлагам радикални действия , спрямо така наречения елит !

2

Анонимен

преди 9 години

За цял живот да я отстранят,все ще е късно!

1

Анонимен

преди 9 години

Само за шест месецаааааааа ?????