34

Анонимен

преди 9 години

Пишем за скандалите, но нямаме достатъчно здравни предавания

33

Анонимен

преди 9 години

Ако си дадем сметка за невежеството на пациентите ще разберем колко излишни пари се харчат за медииХората не знаят кога да викат лекар, закъсняват с реакциите си с дни, а не с часовеПосле плачатИзостанало общество сме

32

Анонимен

преди 9 години

Против езика на омразата и с две ръце за насилието. Така ли?

31

vesko02

преди 9 години

Местан няма страна,само дразни

30

Емо

преди 9 години

Аз съм против братята Ромех да получават безплатно здравеопазване, без да си плащат здравните осигуровки... кой ще се съгласи с мен?

29

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е да се осъзнае, че в България живеят българи които изповядват християнската религия и българи които изповядват исляма. Повече от това деление няма нужда. Хората в смесените райони си живеят мирно и спокойно дори си ходят на гости по празниците няма нужда шепа " политици да реват за правата им" Нещото което трябва да правят политиците НИ е да се борят за правата на всеки един българин в която и част на света се намира а не да се опитват да ни делят по религия в собствената ни страна

28

Анонимен

преди 9 години

Руснаците да си ни върнат Коми, че имаме излишък от заслужили дървосекачи.

27

Анонимен

преди 9 години

Кога най-накрая медиите ще отсвирят този *** и партията му. Нека им наложат пълен бойкот. Дори тези, които са при шопарчо, ако са българи да го направят.

26

Анонимен

преди 9 години

Гледайте филма " Под масата двама".В главните роли - Волен Сидеров и Лютви Местан.

25

БГ

преди 9 години

Юруистите и сидер ага защо мълчат, ще подкрепят ли отново ДПС?Да живее България!

24

Стършел

преди 9 години

Лютви Местан е този, който създава и насажда негативни етнически настроения. Стига е вадил теми от миналата година. Какво пък толкова лошо видя в изказването на министър Москов, това си е самата истина.

23

Анонимен

преди 9 години

Д- р Адемов - лекар в спешна помощ.Лютви Местан - шофьор на линейка.Заплата - 1 000 лв. /общо/.И да си лекуват избирателите !

22

Българин

преди 9 години

Уважавам българските турци.Мразя ДПС и лидерите му.

21

Анонимен

преди 9 години

Как така, кой на чия страна е?!Местан и компания правят мили очи на проблемната част от електората си! Това и за децата е ясно.

20

Анонимен

преди 9 години

Какво значи кой на чия страна е? Важна е истината и това, че докато си пишеме тука, а Местан лее горчиви сълзи за престъпниците, някъде поредната *** жертва е малтретирана. и вместо спешно да се прави нещо гледаме крокодилските му сълзи.

19

Петър

преди 9 години

Призовавам ислямска държава да взриви в България парламента министерски съвет и президентството.Управляващтата вихрушка станаха милионери за 4 години а народа е безработен и мизерува и гладува.Аз съм безработен от 2 години по вина на държавата а вчера ми отказаха и парична социална помощт като безработен.Освен през зимата да ям сняг а през лятото да паса трева друго не виждам.Джихадисти взривете ПАРЛАМЕНТА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И ПРЕЗИДЕНТСТВОТА ТА ТАЗИ МИЛИОНЕРИ МАФИОТИ ПРЕСТЪПНА *** ДА ИЗМРЕ-ГРОБ

18

Анонимен

преди 9 години

Местан ми изглежда леееко изнервен. Не го познавам като такъв. Явно задължителното гласуване му докарва безсънни нощи и единственото , което е измислил е да прилапа ромския вот. Да ,ама братята искат пари и кебапчета .

17

Анонимен

преди 9 години

имам предложение - ако ДПС посмеят да поискат вота на недоверие с цел отстраняване на Мсоков да се съберем нпетър Москов, да се съберем и да подкрепим Москов. Най-сетен един читав здравен министър с воля и ДПс иска да го отсвири

16

Съд за подстрекателя

преди 9 години

ДС агент Павел очевидно е получил указание от задкулисните обръчи да толерира и подстрекава криминалния *** контингент и чрез провокации да саботира реформаторските усилия на правителството ! Законите и правилата за обществено поведение, ефенди, са задължителни за всички БГ граждани ! Другаде го стяга него чипика. Задължителното гласуване ! И как тъй ще се отнема от ДС мафията грабежа й от еврофондовете, от парите за здравеопазване и от здравната каса ? Нагло безочие и цинизъм !

15

?!?

преди 9 години

Местан да отговори какво се сучва с депутата от ДПС Хасан Хаджихасан , който преби лекар във Велико Търново и докара комоцио през 2013. Мисля тогава, го оправда с думите - Хаджихасан бил афектиран! Това е срам неморално е да не поемеш отговорност, как иска Местан доверие от лекарите. Като се има в предвид, че има много бъгарки-тукини в болниците и спешната помощ. Поведението на Местан е скандално.