7

Анонимен

преди 9 години

*** цигарите как може да ги пушите оно не стават за нищо бе хора само се тровите и си хабите парите за глупости вместо да купиш нещо на теб или жената или детето!!!

6

420

преди 9 години

Хей, :то - аз пафкам цигарки и сецам благи дръпки холандец, кат има. :-) Хайде сега почвай да цъкаш минуси. А твойте две, дето си отказал за седмица, ще пропушат пак само след 1 нощ с мен. Get it? :-D

5

:то

преди 9 години

до 4Защо една книга те накара да спреш цигарите ? Защото не си говорил с никой за своя проблем ? Защото с многото написани истини от книгата оставаш насаме и няма да те е срам, че някой е разкрил твоите слабости ? Защото смяташ,че няма човек,който би те разбрал и би ти бил полезен в желанието ти да ги откажеш ? Или нещо друго ?

4

:то

преди 9 години

Като не вярвате и сте със слаби дух,мотивация,характер, можете само да мразите по време на кризите, в които изпадате.Нямате желание да помогнете на себе си, тогава как слабохарактерни хора ще са полезни на света ? Между пушач,алкохолик и наркоман няма разлика, така ли ? И тримата могат да спрат с вредния си порок, но трябва сила, която много от зависимите не вярват, че имат ! Цъкайте минуси и мразете !!!

3

Не пуша вече

преди 9 години

Все пак да напиша - има една книга, казва се : "Не пуша вече" и е най-ефективният и безболезнен начин на отказване на цигарите. Повечето пушачи са твърдо убедени, че някаква си книга не може да ги откаже. Мен ме отказа след 27 години пушене. Доколкото знам, е най-ефективната в световен мащаб. Далеч съм от мисълта, че ще се втурнете да я четете, но пък кой знае, може да помогна на някого. Авторът е Алън Кар и от четене не боли, да знаете :)

2

Анонимен

преди 9 години

До :тоПо-тъпо изказване е бях чел!Ти или никога не си пушил,или си страшен комплексар!А може и двете!

1

:то

преди 9 години

Мога да се похваля,че съм отказал 2 жени от пушенето, при това за по-малко от седмица ( и двете ) след като сме започнали връзката си.Просто я побърквам от страст, нежност и любов и дилемата е или мен или цигарите.И след това слага в устата си по-приятни неща.Всичко е в главите ни,разберете го.Недейте да се предавате.Самите Вие имате огромен потенциал.Не се крийте зад оправданията с труден начин на живот.Някои неща са невъзможни, но това не е от тях !