3

Ицо

преди 9 години

До ГостДа пиша ли?! Ще ме извиниш, но ако за всяко нарушение - а те са десетки хиляди - трябва се да сигнализира, освен статистическа, каква е функцията на тази администрация?? Къде е, примерно, КАТ, когато пред очите им са нахвърляни по тротоарите паркирани от *** колки, които те подминават, защото никой не е сигнализирал за нередност?! А когато все пак получат сигнал, се оказва, че това е за общинска полиция или не е съвсем ясно, за кого. Това са институциите - без капка отговорност!

2

Гост

преди 9 години

Ицо, не отклонявай темата с коментара си. Заглавието е показателно на каква тематика трябва да са коментарите. ДАЗД е институционална организация и са готови да разгледат жалбите на гражданите. Затова сядай да пише и да убеждаваш хората в тезата си и те да пишат.

1

Ицо

преди 9 години

А колко преписки има за нарушени права на изхвърлените, изоставените, редовно пребитите, изпратените да просят и проституират от собствените си "родители" *** деца, с отнето бъдеще и каквато и да е нормална перспектива в живота???????? Къде са *** организации, които толкова се пъчат със защитата на правата на малцинствата си?!? Или това се извинява с особеностите на *** бит и "култура"? Къде са тогава законът и държавните институции, че не съм видял нито един *** осъден?