11

Анонимен

преди 9 години

тоягата на закона e в ръцете на мафията т.н. "съд" и се използва поръчково. Тази "кошница с отровни ябълки" ако не се изхвърли и замени с читави, нищо добро не чака България! В общи линии няколоко месеца още и ще стане ясно изобщо ще я свършат ли таз работа или само с празни приказки ще ни занимават!

10

Анонимен

преди 9 години

Никой не иска да си цапа ръцете с Костов. Но сега се берат плодовете от дейността му. Пенсионната реформа наложена от екипа на този корифей се оказа бомба със закъснител само 15 години след старта й. Чий екип наложи схемата болници-търговски дружества? Сега сърбаме попарата на тази костовашка схема. Да не се закачаме за продажби за по един долар или по 100000 $, с които се действаще като ликвидационни съвети. Да стои в лабораторията. Като гледам Кънев и кадровата костовашка политика даде фира.

9

Анонимен

преди 9 години

Пичове ми като сте гласували за него къде сте гледали То верно, че вас да ви излъжеш мноно акъл не трябва, но все пак Както винаги след гласуването, ама ко стана...

8

БГ

преди 9 години

От човек като Радан,който си лъже избирателите,нищо добро не можеш да очакваш!Всичко е обикновенно интересчийство и нищо повече!

7

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

Наредили ви телета да се пъчат, а вие си мислите, че щом се пъчат значи не са телета!Ха-ха-ха... Маймуни :)))))))))

6

Анонимен

преди 9 години

Е, че как? Вие сте номер едно по реформи, не сме забривил как Костов реформира България

5

сс

преди 9 години

Радан Кънев ме кефи, браво!

4

БГ

преди 9 години

РБ си излъга избирателите и се лепна за ГЕРБ като гербова марка!

3

Анонимен

преди 9 години

Рамазанчо ходи да го лапкаш на Мутрата - само излъга избирателите си, да се намърдете с оня наркоман на постчета.

2

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да е това правителство е в пъти по добро от предишното на Орешарски .

1

Анонимен

преди 9 години

"Политиците да не се състезават по популизъм за реформите"Изглежда капацитетът на самозванците - политици е толкова. Стигат само до популизъм, че е по-лесно. За повече трябват дуги работи.