21

Наблюдател

преди 9 години

И почнаха да се жалват горките укро военни, как са ги опердашили при това по техните си телеканали наживо , слушам и се хиля :))) Как ги обкръжили, как попаднали в засада, как са им унищожили техниката ... Ох, горките , чак да ги оплачеш .... Иначе като стрелят по цивилни и убиват цивилни, големи герои... пасмина фашизоиди, пффф...

20

Наблюдател

преди 9 години

Мдаам, изядоха урките поредните шамари, и пак зареваха за примирие.. типично по хамерикански тертип, докато са силни се правят на велики и нагли, а като ги напердашат заревават за милост, почват да лицемерничат, мазнят се, абе жалка картинка.... Тъпанарите така и не разбраха че нямат шансове , и никаква пропаганда няма да им помогне да спечелят тази война....нито санкции .. Да не говорим че мобилизацията на укрите пак се проваля тотално , а "киМоргите " ги направиха на решето :))

19

Румбо

преди 9 години

Поради медийното затъмнение на Запад и у нас,трудно разбираме какво точно става в Донбас,но няколко неща се набиват на очи:Когато украинската армия е в настъпление-ООН и ОССЕ мълчат като пукали,а когато опълченците напредват-призовават за мир!Друго:Опълченците не били превзели летището!Ами защо тогава хохлите го атакуват?Трето:Преди 3дни Порошенко каза:"Ще си върнем Изтока!",преди 2дни започнаха офанзива,вчера заявиха:"Отблъснахме противника!",а днес говорят за мир!Какво аджеба става там?

18

Маркс

преди 9 години

Това е пълно лицемерие от страна на ООН и ОССЕ! Нима те не знаят кой напада и кой се защитава? И кой хвърля Град върху жилищни сгради и мирно население? На шибигойците по долу ще им кажа, славете Бога и внимателно четете неговия Закон, това което лично Той е заповядал, това което не подлежи на човешки коментар и двуличие, а на изпълнение и спрете да ги пустословите украинците, защото това което правят е злодейство и престъпление!

17

Анонимен

преди 9 години

Всикчи *** незабановно на лещитео в Донецк.Слава Украине. Слва Украине.

16

Не само в донецк

преди 9 години

На Мариупольском оперативном направлении подразделения российского спецназа ВДВ понесли очередные потери 12 убитых и 22 раненых.

15

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До рускиняThank you :)

14

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До рускиняДа рано, в 2,50 през нощта. Ама верно си ***, как русская .

13

Анонимен

преди 9 години

*** са претърпели пълен крах в Донец. Скоро ще падне Донец, няма да се учудя, ако днес Русия обяви траур само на летището в Донецк имат над 200 убити за ден.Друг е въпроса какво правят въшливите руснаци там.Слава Украине.

12

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Днес понеделник, работен ден, а форума бъкан 98% със Сърпове и Чукове...... най голямата тежест за работливите хора.

11

Българин

преди 9 години

След посещението на Сорос в Киев хунтата придоби кураж и отново започна с геноцида над собствения си народ.Жалко за Украйна и украинците. Унищожиха ги собствените им "ръководители"

10

до 15

преди 9 години

Който бомбандира и изгаря живи мирни жители. "демокрация". Такова" животно" не съществува в света, това е дума за баламурници.

9

Анонимен

преди 9 години

За противниците на демокрацията питам: 1.кой кого напада? 2.кой е агресора? 3.кой не спазва примирието?

8

до 9

преди 9 години

Нима това не е истината?. Кой започна войната и кои ги подкрепят?. Колкото до това , че сме в блатото е благодарение на едни алчни *** които приватизираха и унищожиха България. Вместо да модернизират и разширят производствата като Китай. Мисля , че ви се изяснява освен ако не сте роден след 1989 година.

7

Az

преди 9 години

ООН и ОССЕ се сещат за примирието само когато укропитеките почнат да бягат. Премиерието не се спазва от седмици, украинската армия изби десетки цивилни, като кулминацията беше този уикенд в Горловка. И вместо да отправят безсмислени призиви двете организации могат да се обърнат официално със същата молба към Меркел и Обама, които са еднакво отговорни с протежетата им в Киев за касапницата. А преди няколко дни Путин се е обадил на Порошенко и го е помолил настоятелно да спазва примирието ...

6

по уркски

преди 9 години

След последните дни стрелба по жилищните райони на Донецк със всякакво оръжие, са чакаме шамарите и викаме 'прекратяване на огъня ' а?

5

Анонимен

преди 9 години

Щом ООН вие за спиране, значи фашистката хунта не е успяла с подновеното настъпление и чакат отвртната рекция на бунтовниците! Стах а?

4

Заслужено

преди 9 години

Хуйтата в Киев... кво ги бавите ръгнете един залп в некоя аец и ги за....те нека я гасат..

3

Анонимен

преди 9 години

Проамериканските фашисти в киев искат война. Искат да избият славянската общност в источните региони и родните *** *** ги подкрепят.

2

1111

преди 9 години

И ООН и ОССЕ виждат това безумие,и вече няма как да прикриват зверствата на Киев....Вече има много матеряли и информация за действата на киевската хунта--преди време информацията се прикриваше,но вече стана невъзможно.....и се натрупа много негатв срещу Киев-не само от собственият му народ,а и от цял свят вече.