16

Анонимен

преди 9 години

Тази история с благоустройството на Варна ,прилича на историята с Южен поток,който не съществува,но за него се взимат по 10 бона заплати.В този град от 20 години сякаш нищо не е пипнато.

15

Анонимен

преди 9 години

Хидрострой,Инжстрой,Зебра или "всичкострой" ще усвои 100 млн. това е новината, а какво ще свърши е друга бира

14

аа

преди 9 години

Да не стане само като с олимпиадата на Путин - милиарди инвестиции и после 20-30 милиардери и останалото рая...

13

Анонимен

преди 9 години

За 5 години това прави едва по 20 млн/год. Добре е все пак, че ги "дават", но за подобряване това-онова в занемарен град, като Варна, сумата е, може да се каже, незначителна. Следователно, местната власт трябва доста да се напъне за осигуряване на значително повече пари, вместо да се хвали с дребни суми-подаръци.

12

Иванофф

преди 9 години

Нали не мислите, че са ви подбрали случайно снимка с ПЕРФОРИРАНИ ФАЛШИВИ ЕВРА :)))Казват ви - тези пари хем ги има, хем ги няма!Хем ще ви ги дадем, Хем ще си ги приберем без да ги пипнете :))))))))))))))))))))Мислете Маймунииииииииииии ...

11

Мишо

преди 9 години

Дайте от паричките един-два милиона и на охранителна фирма БГ СОД,че дано се загуцат. Под носа на кмета намаляват охранителите си на общински обекти на половина, и все реват ,че са на загуба. А проверяващите си затварят ли атварят очите. И това ми било държава.

10

Дедо

преди 9 години

Леелиии ,май ще има и за велоалея,мааалииии.

9

ФЕС

преди 9 години

Ей, какво ограбване ще падне във Варна, че не е истина!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Дайте и на Пловдив бе

7

.

преди 9 години

Цялата вилна зона на града е в кал - няма асвалт. Плащаме данъци за "квартал по документи", но си събираме пари и ние си правим пътищата. Деретата масово са превърнати в сметища. Това на 4.5 км от идеален център в района над Военна болница. *** - това е Варна. Обичам си приятелите в родния град, но се срамувам, че живея в гето.

6

Анонимен

преди 9 години

Тази община първо трябва да се изчисти из основи.Трябва да се направи пълна ревизия на последните 10-15 години и да има осъдени.Иначе няма как Варна да тръгне напред.

5

Анонимен

преди 9 години

Янко Станев потрива доволно ръчички.

4

Анонимен

преди 9 години

ами мутрата като дава пари само за софия ще чакаме от 5 години пари от ес да закърпим 2 булеварда и другото под масата само празни надежди пак

3

Анонимен

преди 9 години

Тия 100 млн лева са нищожни за град ,като Варна.Ако Киро Лъжецо си беше размърдал малко ***, тия милиони щяха да бъдат усвоени до сега,а новите щяха да са за "лустро" на града.Киро беше обещал,че през 2007 година ще бъдат асфалтирани и третокласните пътища.Квартала над паметника е на черен друм-няма сметосъбиране,бърза помощ през зимата и след дъжд,а за градски транспорт или такси да не говорим-мизерия.

2

аз

преди 9 години

Пак ще ги глътнат от Инжстройинженеринг и другите близки фирми, а Варна никога няма да стане еврипейски град и ье продължава да тъне в мръсотия, с кратери по улиците и с *** коптори вече и по тротоарите на булеварда край Максуда. Кмете,спиш ли или се правиш на сляп?

1

Анонимен

преди 9 години

А така, варненци внимавайте сега с протестите, иначе пари нема.