20

Анонимен

преди 9 години

Га ги избираме говорят за вдигане на пенсии заплати, обаче те разбирай искат да вземат повече от пенсиите и заплатите на хората.

19

vas

преди 9 години

До Дупелюбец ХрабърКонституция на Р.Б. Чл.17 /2/ Частната собственост е неприкосновена. Чл.53. /2/ Училищното образование до 16 годишна възраст е задължително. Чл.58.Гражданите са длъжни да спазват Конституцията и законите. И така нататък..... Та кого заплашваш с текстове от Конституция, която не се спазва от самата държава? Вярно, че този сайт не е "Шарли Ебдо", но и тук е редно да се чуят мнения, различни от тия на някой *** от БХК.

18

iwan.iwanow

преди 9 години

Като се махнат субсидиите за партиите и ще се обезмисли допълнителното увеличение за пенсионни вноски! И много други излишни разходи които ние поемаме!

17

Дупелюбец Храбър

преди 9 години

Относно темата на статията: Нека господин министъра на социалните грижи да си даде сметка, че ако част от бюджетните разходи се преразпределят и прехвърлят върху осигрителите и осигуряващите се, то съответната сума трябва да се извади от приходната част на бюджета и да се върне на данъкоплатеца под форма на облекчаване на данъците, защото ще отпадне основанието за събирането и!

16

Анонимен

преди 9 години

Не вноските за пенсии трябва да се увеличават, господин Калфин, а да се въведе подоходно облагане. Чорбаджиите трябва да плащат по-големи данъци, а не да изпразвате джобовете на хората, които едвам свързват двата края и са около 80% от населението ни. Така е в Европа, която винаги ни давате за пример.

15

пенсионер

преди 9 години

Вноските за пенсия растат,но пенсиите гога ще се увеличат.Мизерна пенсия 128 лв.Да ви еб. политиците.Никога ня,а да гласувам за никоя партия.

14

Никола

преди 9 години

И сега реално целият масраф го плаща работодателя ,а това е някаква непосилна задача за тях. Синдикатите , които явно са някакви шизофреници, непрекъснато искат хем предприятията да работят , хем да плащат 50% осигуровки в/у заплатата , хем *** да получават детски , хем помощи , хем дърва и ***!!!!....

13

Ако не е КРАЖБА?

преди 9 години

Като всеки и този е роден да ЛЪЖЕ!За всички родени след 1960 г. - пенсионери или не пенсионирани, се удържат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО пари за така наречената ВТОРА ПЕНСИЯ!И на всички понастоящем пенсионери, родени след 1960 г. в момента се УДЪРЖАТ от полагаемата им пенсия по 200 лева от изчислената им пенсия за така наречена втора пенсия!

12

С

преди 9 години

Защо агентите на КГБ и ЗКПЧ-та взимат български пенсии.Да идат да си търсят пенсиите в масква за тях са работили

11

Анонимен

преди 9 години

пенсионерите вън от предприятията.

10

Анонимен

преди 9 години

Преди да дига вноските калфата, трябва да се спрат пенциите на партини секретари и други ***, които никога не са работили!

9

Анонимен

преди 9 години

Браво на ГЕРБ! Най-социалната партия!

8

работещ

преди 9 години

Поне едно безплатно погребение ще имаме ли после?

7

Анонимен

преди 9 години

И какво ще стане накрая - половината си заплата ще давам за да може някои хора да се излежават пред телевизора и гордо да изпускат газове. Това не е нормално - аз си имам семейство и си го храня, не съм длъжен да храня и пенсионери, безработни и всякакви други ***.

6

Бригадир с каскет

преди 9 години

Може, може ... Тупайте още скъсания брашнян чувал (джоб) на народа.И после се чудете защо искаме в Евразийския съюз на Путин.Като влезем в Евразийския съюз и ви строим пред бесилките за Втори Народен съд и за това ще ви питаме, колко още могат да растат вноските за пенсия.

5

Анонимен

преди 9 години

Не е за вярване, как държавните чиновници ни задължават да участваме във финансови пирамиди?

4

Стойне от Чукурово

преди 9 години

Въртят,сучат и пак не дават на хората пенсия с която да може човешки да се живее.....Моята пенсия е 87лв.-това пенсия ли е? И ще ме осъди ли някой ако намеря възможност да се въоръжа с автомат достатъчно амуниций и 10тина ръчни гранати.....за да им засвидетелствам любовта си на управляващата ***!?...

3

Анонимен

преди 9 години

NEKA SI RASTAT.........DOKATO IMAM RESHENIE NA TELK(92% KOITO EDVA LI TAKA LESNO SHTE MI VZEMAT) SHTE VIDQT PENSIONNI VNOSKI PREZ KRIV MAKARON.NQMA DA PLASHTAM PENSIQTA NA FILANDKISHIQTA A AZ Q VIDQPENSIQ Q NE.

2

Елемаг

преди 9 години

Колкото по-зле стават нещата,толкова повече правите грешки!!НЯМА КОЙ ДА ПЛАЩА ВЕЧЕ ОСИГУРОВКИ!!Набийте си го в главите.Това е като *** проблем.Само отлагате,докато не избухне всичко!!!

1

1234

преди 9 години

А ще почнат ли всички да плащат социалните си осигуровки, или пак едни ще се товарят, а други ще си свиркат и ще се пенсионират на млада възраст?