11

Емоционално лабилен

преди 9 години

Проектът е на стойност 1 899 975 лв. и е финансиран от Европейския фонд за регионално развитие и от Държавния бюджет" Два милиона за 50 кози някой си е оправил живота до 3 то коляно....

10

Ламбо

преди 9 години

Тези кози на снимката са толкова диви,колкото аз съм батман

9

vesko02

преди 9 години

Защо всички веднага се сещат за едни двеста и четиридесет мили нам същества страдащи в "адаптационно ограждение" в центъра на София.

8

тъй де!

преди 9 години

Кози да - ама за чий *** са ни вълци и мечки на Витоша?! Какво чакат, някой турист да бъде разкъсан или поне нахапан ли? Това са опасни диви животни.

7

Симеончо

преди 9 години

Сигурно Тома Белев ги е преброил хахаха

6

...

преди 9 години

Абе недейте да казвате колко кози живеят на Витоша... сега римляните ще се втурнат за пастърма. Недейте бе господа журналисти.

5

Анонимен

преди 9 години

Само дето тези на снимката не са диви... :о)

4

анонимен

преди 9 години

*** туристи ще им видят сметката

3

Анонимен

преди 9 години

Хубави работи пишат, но трябваше да започнат с разрушаването на х-л Копитото! Много грозно разваля гледката от цяла София, да благодарим на тогавашното СДС (Костов е виновен!).

2

me

преди 9 години

Моля да не сравнявате прекрасните кози с отвратителните създания в НС! Иначе супер програма, само се надявам всичко да се прави разумно, защото козите са страхотни унищожители на дървета и ако се оставят без естествен враг, може да стане сложно.

1

до 2

преди 9 години

Не ви ли писна да политизирате всяка статия? Явно наистина ви плащат на пост! Спрете се малко, има достатъчно политически статии!