45

53

преди 9 години

направил си много добро сравнение защото в Москва дори и с 1000 долара на месец си много под стандарта с 1000 лева в софия. в русия почти всички консуматорски продукти са вносни и цените са вече с 50% нагоре. дори и малкото руски стоки като бонбони и шоколад са силно нагоре защото се правят от захар,какао и др които са вносни в доларови цени.руската провинция е в 18-19-ти век.там е само алкохол,каша от елда и картофи

44

Анонимен

преди 9 години

До 55СССР. Която държава влезе с оръжия в Афганистан и излезе с фанфари , но подвита опашка, след 2-3 години се разпада.Аналогия, бе, пич :)

43

Анонимен

преди 9 години

Русия като предпоследната Империя на земята .Последната е Китай изпитва фунда ентални трудности свързани със съществуването си неслучайно по цялата и периферия има конфликти и ако не ппстави на. Ова равноправна и демократична осноеа отношемията си вътре във Федерацията тя е обреченаОдисей 1

42

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 28Ah, kolko si iskren, kak nevinno iztsezjdash mozuchnite si ekskrementi, mislejki se za vtori Risheljo, za dusheprikazchik na nas, nesvedushtite horitsa, koito ti si prizvan da prosveshtavash. Apropo, komplex za "razmera" si li imash? Ne se pritesnjavaj, veche i hipofizata se lekuva. A mozje i hirurgicheski da te uduljat. Za smetka na razmera na mozuka. No ti njama da pochuvsvash razlikata - atrofiran e.

41

37 не е внимавал

преди 9 години

37 не е следил събитията .Да прегледа в тубето какви опашки имаше в градовете за референдума в цял Донбас - Краматоск, Славянск, Мариопул...Да види как местните хора 'посрещаха' военните и как милицията застана на страната на гражданите и беше разстреляна от военните в Краматорск.И други неща, ама няма кой да ги гледа тези дребни руски пропаганди.

40

Няма невинни

преди 9 години

В тази война няма невинни. Западняците и американците са виновни, че целенасочено вкараха Украйна в тази неравна битка и не удържаха думата си дадена на Русия за разширяването на НАТО. Руснаците, че действат грубо, макар защитавайки нарушените си интереси - всеки знае, че крайната цел са ресурсите на Русия и Путин не може да стои и да гледа как западняците го ограбват. Управляващите предатели в Украйна са най-виновни, защото не гледат интересите на Украйна, а собствените си.

39

Анонимен

преди 9 години

51 първо не са 7 милиона защото толкова са в цяла Украйна а под контрола на Киев са 93%от територията на Украйна вклю.ително столицата и големите градове с узключение на два градаОфисей 1

38

55

преди 9 години

коя държава се разпадна ,СССР или сащ

37

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 49 СССР след Афганистан фалира.Тези дни от Афганистан избягаха щатите ...

36

Анонимен

преди 9 години

52 нормално какво правят тези руснаци в Иточна Украйна не говорв за местните жители а за зелените човечетаОдисей 1

35

стоян петров

преди 9 години

Успокойте се, всичко ще си дойде на място. Разгледах обявите за работа в ***.ru. Пълна трагедия. За Москва заплатите са от 25 000 до 45 000 рубли(382$ до 688$). Това е град в който жилищатата започват от 3 000$ за кв.м. За останалата част от Русия предлаганите заплати са межу 20 000 и 30 0000рубли(305$ и458$). А в Алтйския край видях предлагана заплата от 8 000рубли(122$).

34

до Стоян Петров

преди 9 години

Украинците избиват руснаци в източна Украйна къде ми даваш за пример Турция България в час ли си?

33

Наблюдаващ

преди 9 години

До 47 ("до 37")Е какви са тези 50 000+ агенти на Русия, подкрепяни от 7 милиона жители на Донбас? Куку? Ти изобщо вадиш ли си главата от пясъка, четеш ли, гледаш ли други източници? Отвори ютуб и изгледай 15-20 клипа на "сепаратистите" и чуй как говорят. Почти никой не казва "г" - всички си хохлят като редови украинци. Но хората знаят какво искат и какво НЕ искат, и си отстояват правата с единствения възможен начин, след репресиите на Киев миналия март-април. Хайде раздвижи го тоя мозък малко.

32

Анонимен

преди 9 години

Лукашенко поиска всички разплащания между беларус и русия да стават в долари. с това евразийският съюз е мъртъв.

31

Анонимен

преди 9 години

цял свят е на страната на украинския народ, дори беларус и Казахстан са против руската агресия.русия скоро ще е една фалирала държава както СССР след Афганистан. освен от крим и източна украйна ще се изтеглят и от други окупирани места като северен Кавказ. китай ще си върне Сибир и нещата ще си дойдат на мястото

30

до 37

преди 9 години

Глупости на търкалета! Никакви искания за разширена автономия не е имало от руснаците, живеещи в Украйна - това си бяха агенти на Русия, които се нарекоха водачи на тези движения и с указанията на Москва създадоха военни формирования, наречени опълчения и започнаха да нападат и убиват украинци! Веднага след изгонването на протежето на Путин президента Янукович се започнаха сепаратиските движения и обявяването на смешните народни републики! Всичко се прави със заповедите и контрола на Москва!

29

Анонимен

преди 9 години

украйна се вдига на отечествена война срещу руския агресор

28

Анонимен

преди 9 години

До морскиMadam "Burn them"... s kiflichki v ruka osushtestvjava mirotvorheska misija. Ima, ima posledovateli na Herostrat i po nashe vreme. No toj maj beshe umrjal ot skorotechen rak.

27

стоян петров

преди 9 години

Аз не знам турската армия какво чака? Да влиза и да ни мачка!!! Разбира се, че това е несериозно, но искам да ви напомня да не правите това което не искате да ви направят!!!

26

Наблюдаващ

преди 9 години

Ако изобщо е възможно да се стигне до такава абсурдна и цинична общоевропейска позиция, ***... - то това би било начало на европейски и световен хаос. Защото болшинството от хората отдавна са прогледнали истината от спорадичните лъчи, които се прокрадват между облаците на евроатлантическата дезинформация.Въобще, колко трябва да ти е пипето да приемеш за терористи тези, които защитават родната си земя от бандеровските окупатори - убийците на близките си? И са подкрепяни от 95% от населението.