85

до последно

преди 9 години

Сащ ще се сражават с Русия до последния украинец!

84

мебилизация

преди 9 години

Шантавия Пороченко ще мобилизира и жените.

83

Шоп

преди 9 години

До Боби Нищои руско не са забранили, онзи ден пишеше за някакви идьоти в Славянск, който не дават да им махнат паметника на Ленин. И не им го махат. Даже не ги и бият, което вече си е толерастия.

82

Шоп

преди 9 години

Каква война с Русия щяло да има? Ако не се лъжа самият Путин заяви, че Русия не е страна в конфликта? Или пак е говорил глупости като за закриването на Южен поток?

81

Анонимен

преди 9 години

Бандеровските фашисти в Киев сега са доказани терористи, а след втора световна война - и осъдени в Нюрнбергския процес.

80

сепаратист

преди 9 години

Терористи са украинските войски, които избиха близо 5000 човека!!! Кървавият Порошенко е доказан фашист!

79

ukrainec

преди 9 години

До АнонименВъоражаване,военни учения и пълна мобилизация! Това са главните задачи,които стоят пред Украина сега.Най важно е да бъде освободена Източна Украина от терористите.След това пленените бандити-*** ако трябва и 20 години ще работят по 12 часа на ден за да въстановят това което са разрушили.

78

до 100

преди 9 години

Но този някой е военен от съседна мирна държава , който по време на своя отпуск с танка си отива на почивка в Донбас.......

77

Анонимен

преди 9 години

значи щом някои откаже да се предаде и да бъде убит го обявяват за терорист, е тука вече се чудя да плача ли или да се смея

76

Анонимен

преди 9 години

ДАВАЙТЕ УКРАИНЦИ СЛЕД ВАС СВОБОДА И ЗА КАЗАН И КАБАРДИНО БЪЛГАРИЯ вън рашистите

75

Анонимен

преди 9 години

До Боби1. Майдана свали президент доказан престъпник. Същия избяга в империята на злото и се крие като плъх там.2. Имаше избори и те избраха легитимно правителство и президент.3. Кой какво е забранил и кого бият? Пълни глупости.4. Как се забранява дата? Било то и денят на загубата? от 8 директно отиваш на 10 ли?5. Терора идва от путин и русия, от терористите които вкараха в източните части и това което правят там.

74

Анонимен

преди 9 години

Аз съм за обявяване на Бандеровския фашистски режим в Киев за терористи. Гласувайте тук

73

Хмммм

преди 9 години

за момчетата е жалко да отиват на фронта, млади души на по 20-27 и да пазят какво? Един измислен конфликт, между братски народи, с един език. Същото не важи за руснаците, защото там са май наемници с опит за пари.

72

Я Русский

преди 9 години

Министърът на финансите на Украйна Наталия Яресько заяви, че Киев нуждае от финансова подкрепа от страна на международните партньори. Президентът на Украйна Петр Порошенко 12 януари, заяви, че Киев е необходимо в рамките на две години от допълнителна финансова помощ от външни източници на обща стойност, не по-малко от 13-15 милиарда долара. От вашите джобове. Или няма? Колко България е получила от ЕС?

71

Я Русский

преди 9 години

Не, не ще обяви! Шефът не ще: Държавен департамент на САЩ отказа да признае "ДНР" и "ЛНР" терористични организации. За това съобщава "ТСН". "Според Госдепа, те са само "много опасни въоръжени сепаратисти". Такова твърдение е озвучила говорителят на Държавния департамент на Мари харф са"Повече прочетете тук: 112.ua/mir/gosdep-ssha-otkazalsya-priznavat-dnr-i-lnr-terroristicheskimi-organizaciyami-174307.html

70

Анонимен

преди 9 години

Ами да. Нали се правят на последна инстанция - каквото кажат е все правилно

69

Анонимен

преди 9 години

Европа е много близо до приемане на решение за обявяване на ДНР и ЛНР за терористични организации. Вчера ЕП прие декларация по повод разстрела на пътническия автобус от сепаратистите в района на Волноваха, обявявайки този акт за терористичен акт от страна на ДНР. Заради поведението на Русия в Украйна не е далеч времето когато РФ ще бъде обявена за терористична организация, каквато дефакто е от години.

68

Анонимен

преди 9 години

88 малко са ги убивали има ли още протиеници на АНС и ГуантанамоОдисей 1

67

Анонимен

преди 9 години

82 виждал ли си го това летище то е разорана нива и не стаеа за нищоПревземанеъо му има само символно значение те за това го държаха до сегаОдисей 1

66

Анонимен

преди 9 години

Без НАТО САЩ са безсилни, затова го използват единствено за лични цели. Всеки новоизбран президент поема ангажименти към Военно-промишления комплекс ,че ще имат оборот и отварят нови и нови конфликти. Но мисля ,че с Русия ще се задавят. Западните държави няма да се жертват , заради американските интереси. Това в Париж беше едно предупреждение на ЦРУ, защото има индикации ,че Меркел и Оланд са склонни да преговарят с Русия.