20

Анонимен

преди 9 години

DO 28/ BALGARIYA OTDAVNA E SAS SVALENI GASHTI. KOY I GI SVALI? DA NEBI RUSNACITE NI SASIPAHA ENERGETIKATA? DA NEBI RUSNACITE NI ZATVORIHA FABRIKITE? PAK TE LI PROGONIHA POLOVINATA RABOTOSPOSOBNO NASELENIE V CHUJBINA? KAKVO IMASH NA RAMENETE SI? GLAVA ILI ZELKA?

19

Маркс

преди 9 години

Совите не са това, което са- Туйн Пикс. Понеже някой яко ни прави на балами, ще си позволя коментара. Мобилизация от 50000 човека значи война. Затова идват и Кери и тути кванти при Борисов. Тези ще ни вкарат във война срещу Русия, война целяща възстановяването на Хазария и нищо друго. Хазарите юдей господстващи в САЩ ще използват Украйна като маша и докато славяните се избиват помежду си и разрушават държавите си, Хазария отново ще се появи на картата на света. Така ли обаче ще стане? Дълбоко се съмнявам! По- скоро САЩ и Израел ще изчезнат от картата и подгъзуващите ги *** и пълни безх

18

Шоп

преди 9 години

Един войник може да се облече и въоръжи за 2-3 000 долара. За 10 000 долара на година не само ще има дрехи и патрони, но и месечна заплата от 400-500 долара. Танкове имат към 1000. Артилерийски ситеми вкл. до калибър 205 мм САУ. Самолети над 100. Грамотни войници са. Военна инфраструктура и военна индустрия. Подкрепата на половината свят. И при тези дадености трябвало доброволно да се предадат без бой и да си нахлузят хамута на врата?

17

Анонимен

преди 9 години

Айде сега всички руски фенове ми кажете какво трябва да направи Украйна в случая? Да заяви: ние няма да се бием с вас, защото сте ''велика'' държава и ви отстъпваме каквато територия искате доброволно за да няма пролята кръв и сме готови докато свят светува да сме безгласни роби и да изпълняваме всяко ваше желание.Това ли е правилното решение според вас? Ако е така , няма ли всички вие да твърдите: украинците са страхливци и без бой си свалиха гащите? Ако утре и нашите турци поискат отцепване???

16

ас

преди 9 години

водят се едни безсмислени военни действия, без абсолютно никакъв смисъл. и руските наемници и украинските крайнодесни са там просто да леят кръв, без никакъв замисъл, без реални цели, просто да се избиват един друг. Това е невероятна глупост тази война.

15

Анонимен

преди 9 години

До ШопШопе не знам какво четеш *** ще те разочаровам - дори дадените от Прасенко по нова година оръжия не ги щат на фронта щото са по -опасни за тези дето ги ползват :)А тия дни, дето нашите медии почнаха арт подготовка по Русия, хунтата от Киев пак яде бахура :)

14

тя ясна

преди 9 години

Фашистите от Киев пак са в терористична акция и соросидите също са в мобилизация - ето защо след седмица тишина пак се лее помия срещу Русия ...

13

Шоп

преди 9 години

200 000 х 5 000$ = 1 млрд. Украйна може да си позволи не един и не два милиарда, а доста повече. А техника и заводи си имат.

12

Шоп

преди 9 години

Путин нагази дълбоко в л*йната. Досега украинците имаха само 60-70 000 армия и ръждясали оръжия, сега се почва сериозна офанзива. Що танкове и оръдия разконсервираха, не е истина.

11

Анонимен

преди 9 години

Путин не спази Договора от Будапеща и може Украйна да получи ядреното си оръжие,което предаде на Русия.Дано не стане,но знае ли се???

10

Анонимен

преди 9 години

Киевските изверги и убийци се канят да продължават гражданската война в Украйна, да тероризират и избиват населението в източната част на страната, изправяйки украинци срещу украинци......

9

Анонимен

преди 9 години

"Украйна се готви за война. Готови сме да дадем подходящия отговор. Не сме слаби."Те държава вече нямат , а говорят , че не били слаби. Смешковци и отгоре на това ще воюват с ... Русия, още по смешно и много жалко.Но сигурно в Русия си дават сметка, че не всичко там е " Майдан" иначе мечката щеше на бързо да ги сгази.

8

Анонимен

преди 9 години

Подготовката на киевската хунта за военна агресия срещу народа на Донбас е тотално в нарушение на споразуменията от Минск. Къде блее сега Западът, който иначе все ***, че Русия не била спазвала това споразумение (при положение, че Русия нито е част от конфликта, нито е страна в споразуменията)?

7

Анонимен

преди 9 години

shte gi mobilizirat i tam na boinoto pole shte puknat ot glad.a shte im se prsanit i mnogo zeleni coveceta.uspeh ukrainzi--nakraia shte badete martvi

6

срещу Русия

преди 9 години

Западняците не искат мир в Донбасс, за да могат да използват тази война за натиск срещу Русия. Ако в бившата Югоизточна Украйна се възцари мир, западняците вече няма за какво да се заяждат с Русия. Тях изобщо не ги интересуват невинните жертви в Донбасс, много повече на брой, от убитите карикатуристи в Париж. Затова искат да направят от Украйна една нова фашистка Германия.

5

до последно

преди 9 години

Сащ ще се сражават с Русия до последния украинец!

4

Анонимен

преди 9 години

половината ще се предадът или ще минат на страната на опълченците в украина без донецка и луганска република живеят 12мил. руснаци

3

Ястреб Великолепний

преди 9 години

Време е тази *** хохляшка *** да се разфасова и да се подели между Русия, Полша и кучетата, преди нещата да са излезли съвсем извън контрол!

2

Анонимен

преди 9 години

Довожу до вашего сведения, что в результате возникшей ссоры на почве неприязненных личных отношений сотрудник сводного ударного батальона МВД ЧР застрелил из личного оружия офицера 31-й гвардейской ОДШБ ВДВ

1

Анонимен

преди 9 години

После штурма аэропорта, во время которого русские спецбанды десантники и кадыровские муртады понесли большие потери, они устроили разборки, во время которых кадыровец застрелил офицера-десантника из Ульяновска.