11

тя

преди 9 години

Фандъкова ,защо не почисти София от снега , та потъна целият град в лед и Пирогов се напълни с хора паднали и изпочупили крака и ръце. Ако те съдиха , което беше правилно щеше да платиш обезщетение много повече отколкото на фирмите за почистване.Стига сте си раздавали бонуси за сметка на хората!

10

Сергей

преди 9 години

фъндъкова, а фалшивите контрольори в транспорта които ходят без униформи и събират "дарения" за предизборната ти кампания?! Или и за това " не си чувала" ?! Колко струваш Кмете!?!?? Кмете ходиш ли на работа?!

9

Анонимен

преди 9 години

Фандъче и ти май ще си ходиш с Бойко двамата

8

набюдател

преди 9 години

сложихте най нескопосаните лампи за улично осветление с някакви диод чета където не светят добре колкото предишните не само защото нямат рефлектор да разсейва светлината но и лумените на светлината са изключително слаби!!!още повече бялата светлина в зимият период при мъгла е в пъти по зле от жълтата и главните булеварди трябва да са със жълтобяла светлина !!!Има си стандарти но кой му пука

7

Фен

преди 9 години

Знаете ли че :Всяко едно събрание ,във всеки един блок преминава в нарушение на ЗУЕСМного трудно е да се съберат 75 процента от собственицитеКак ще накарате собственици които вече сами са си санирали апартаментите да участват в това те са около 20 -30 процентНеоткриваемите собственици са също толкова 20- 30 процента Ако си направите труда да проверите 99 процента от ОС на ЕС са с груби нарушения на законаКажете поне на хората колко регистрирани ЕС има ,те са едва 20 процента .

6

Фен

преди 9 години

Отказвам да плащам всякакви налози, данъци, глоби , и такси за тази община и държава. Защо винаги става така че за едни има а за други не .Защо всички трябва да плащат за едни които трябва да бъдат облагодетелствани.Знаете ли госпожо Фандъкова че всеки който заведе дело в съда по този казус ще спечели и пак трябва да плащам .НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТЕ ПОНЕ МАЛКО ,САМО ВИЕ СТЕ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ И ПРОЧЕЛА ПОВЕЧЕ КНИГИ РАЗЛИЧНИ ОТ 'винету'.

5

Фен

преди 9 години

След като грабите столична община в продължение на 10 години, идва ред да ограбите целия Български народ.1. Призовавам всички пенсионери които не са получили допълнителни премии за коледа и нова година да заведат съдебни искове срещу държавата на какво основание едни хора повечето от които без или минимален трудов стаж (най мързеливите) ще получават добавки ,а хора с над 35 40 години работили за тази държава не.2. Призовавам всички хора на които не им бъдат санирани жилищата също

4

Анонимен

преди 9 години

Към 1- не се притеснявай. След санирането хората ще продължат да живеят е апартаментите които обаче няма да са техни, тъй като ще са принудени да теглят заем равен на цената на тяхната собственост преди 15 години с който да си заплатят стериупора струващ стотинки. Всичко е добре пресметнато и нагласено- да заповядат шараните

3

Анонимен

преди 9 години

До ВъпросИ аз живея в къща. За такива като нас комбинация от три пръста с преобладаващ среден. Демек, ние ще плащаме за другите, а ние самостоятелно да се оправяме.

2

Анонимен

преди 9 години

До Въпросще се санират и еднофамилни къщи - търси в гугл (Павлова е отговорна мисля)..Поздрави

1

Въпрос

преди 9 години

Ще се топлоизолират-санират- панелни жилища без пари. Аз живея в къща, струва ми се, на живеещите в блоковете ще се помага, но на такива като мен-не. Защо? А и безплатното не е ли отживелица? Всъщност все някой плаща.