7

Анонимен

преди 9 години

Тая какво се радва толкова

6

ПОЛИТИЧЕСКИ НЕКОРЕКТ

преди 9 години

До До 1Отговор:За такива въобще не съм гласувал, а с другото съм напълно съгласен.Просто "ми додея" от "Кунка". Вече имам чувството, че списва ежедневна рубрика, в този сайт.

5

Анонимен

преди 9 години

На таз и трябва Шенген да може някой друг да плати Масрафа за разходите по Българо-Турската границаТова не е политика това е един вид Изнудване Госпожа Кунева може би все още си въобразява че България се намира в Бившият Соц.ЛагерКъдето всичко ни се носеше на КракаДЕМОКРАТИ С ИДЕОЛОГИЯ И РАЗБИРАНЕ НА КОМУНИСТИ САМО ДЕТО КЛЬОПАЧКАТА ИДВА ОТ ЕВРОПА ТОЗИ ПЪТ

4

До 1

преди 9 години

Ами не гласувайте за такива! Какво се плачете сега? Седите си в къщи и се кокорите на телевизора, вместо да се вдигнете и да гласувате. Затова такива прошляци ще ни управляват!И ще ни дърпан към катастрофи. Какво си мислете че става в еуропа, началото на края.Тия там такива ще ги забъркат, че и ние ще го отнесем. То беше ясно още когато влязохме в това европейско недоразумение - ние разваляме всеки съюз, към който се прилепиме!

3

Гочо

преди 9 години

Докато света обмисля нови мерки за сигурност,тази хубавица ни натиска да си разворим съвсем границите,че по-бързо да ни ликвидират като държава и народ.Изчадие продажно!

2

Анонимен

преди 9 години

Тая да не е на хонорар при медиите, не минава ден без да изригне с някакво безмислено словоблудстване!

1

ПОЛИТИЧЕСКИ НЕКОРЕКТ

преди 9 години

"Бабишкер-Куна", и днес започна да ни обяснява "как стоят нещата". Няма отърване от тази!