53

Анонимен

преди 9 години

KUR6UM V GLAVATA.

52

?!?

преди 9 години

МВР - то да внимава, че да не дойдат някакви фанатици от Пазарджик, да избушат ареста е Хасково и да го гоним тоя като приятелите му в Франция. Приятелски съеет!

51

уйо

преди 9 години

Споко, плевнелиев каза че няма да позволи военни да пазят границата ни... Бг трябва да пуска всеки който реши да влиза в България а на нуждаещите да ги приютява и да ги сношава с българи, това е намерението на сегашните управляващи. Даже у българско гражданство ще им даде.

50

Кон

преди 9 години

До АнонименЗадържан е, защото така е поискала Франция. Нали пише.

49

През Турция :

преди 9 години

В САЩ , ТВ - днес показаха Джихадиста , арестуван в България на 1-ви Януари .Преминал е Турската граница !През Турция е преминала и жената -терорист от Франция ?Турция не ги арестува , а ги пуска ??А България не си пази границите ??

48

erk

преди 9 години

ne e toi, tova e drug. vestnika puska falshiva info.

47

аналнологичен слючаи

преди 9 години

Човеко тръгнал на зимна ваканция да кара ски у Сирия а они го арестуват.

46

анонимен

преди 9 години

Този е един от многото плъзнали по Европа,та и у нас.Нали си имаме ислямисти собствено производство.И партия си имат, и командват в България,и вече по техните места не се чува българска реч.Та думата ми е,че винаги са ни го в......и четвъртит, та и сега ни е ред и ни се пада.Защото им дадохме на ислямистите,т.е. по нашенски на турците да направят от България турска колония. И ако не е така, здраве му кажи.Но идва и нашия ред.Можете ли да са представите какво чудо ще бъде.

45

Анонимен

преди 9 години

Тези *** когато и да ги убиеш ще е късно. Мъже ислямисти които си вземат за жени 5 годишни момиченца и си правят каквото искат с тях не заслужават и глътка въздух на тази планета. Те са родени от дявола изчадия и използват исляма като прекритие на порочните си души. Когато и да ги изтрепеш ще е късно.

44

Анонимен

преди 9 години

АМА НИЕ ЗНАЕМ КОЙ ГИ Е ОРГАНИЗИРАЛ,НЕ НИ Е НУЖНА ДАВИДОГЛУ ДА НА ОТВАРЯ ПО ТЕМАТА.ТОЙ ПО СКОРО ТРЯБВА ДА ОТГОВОРИ ЗАЩО ПОМАГА НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА

43

Анонимен

преди 9 години

Аз не разбирам защо този човек е задържан,какви са мотивите на съда,само защото познавал едни момчета които бяха използвани и убити от френските власти.По тази логика Борисов също трябва да е арестуван защото седмица преди да бъде убит чората е видян да си прави наздраве с него.

42

Анонимен

преди 9 години

Браво на това момче, бил е пълен отличник като дете.

41

23

преди 9 години

Абе, сериозно ли още мълчите за Донецк? Цял автобус с цивилни беше изпепелен, ама нали не са Чарли...Погледнете това!!!watch?v=Qxte_eCHa6wДокога ще мълчите?????!!!!

40

Анонимен

преди 9 години

До <><>Срещу подписка не освобождават така лесно ако няма пачка под масата. Но пък има ли пачка под масата света е негов

39

Анонимен

преди 9 години

Да си го пращат на французите колкото може по-бързо, След това ислямистите нас ще вземат на мерник, Далече от тази ***

38

Анонимен

преди 9 години

Сега ще използват децата си за да минават по джиадистките канали насам и на там. Престъпници.

37

<><>

преди 9 години

Дали съдът ще счете че няма вероятност да се укрие и ще го освободи срещу подписка ?

36

Анонимен

преди 9 години

Да му вземат отпечатаци и да го екстрадират от България или Франция иска да ни го подари.

35

Анонимен

преди 9 години

Той има роднински връзки с жената на Куаши. Всички са джихадисти. Слушайте какво ви казвам. Дори и най кротките на вид крият в себе си исляма

34

до 36

преди 9 години

Watch No Recoil, No Blood, No Body Movement Slow Motion Footage Of Paris Officer Being Shot набери това в youtube и ще разбереш.French Police Officers Falling Up Hill Paris Cops vs Hill набери и това за да се посмееш!!!Музиката чугунени мивки кърти!