69

Герчо с тамбурата

преди 9 години

До Дедо Пешо-78, Дедо Пешо, това дето питаш какво е идва от приказката на оня твой набор дето се хвалел, че ще става най- големия бояджия в селото,защото се научил вече как се прави боя от старческа пръдня. Те това е хъб- от Бойкова пръдня- ще правим боя.

68

...

преди 9 години

ne znaia , ne se mesia

67

от русия

преди 9 години

Не пойму почему Борисов про ЮП ведет переговоры с ЕС а не с Россией. Крутит он мозги народу. На Турцию работает премьер Борисов.

66

До 68 GBP

преди 9 години

Накрая ще останат само тикви и бостани.

65

Елховчанин

преди 9 години

Нашият се е засмял като тиква на плет.Газ от руски хъб-гладна кокошка пак просо сънува.Ти проигра всичко,стига прах в очите на народа.

64

Анонимен

преди 9 години

100 млрд куб м има само в хан Аспарух, реално може са сме износител , защо 25 години никой не направи нищо по този въпрос?

63

Потресен

преди 9 години

Не съм потресен от новината, а от заглавието.ХЪБ!?!Толкова ли добре научихте английски, че забравихте български? Или просто сте си прости.

62

Дедо Пешо

преди 9 години

Газов какво?Хъб ли?Това що е, чедо?

61

Анонимен

преди 9 години

Какво питомно си изпуснал и ти бе шматарок, това ни е шанса са се отървем от руската зависимост. Между другото аз газ не пия...

60

Анонимен

преди 9 години

Изпуснахме питомното и са ще гоним дивото!Блрстяща тиквена идея!

59

Анонимен

преди 9 години

Браво! Накрая ние ще можем да забравим за проклетото Russian ЮП! И ще отидем в Турция за да купуват руския газ. Колко ще струва на България- няма значение, защото всеки знае: *** плащат по два пъти повече(това е за нас, нали?)

58

Енергийният ...

преди 9 години

... експерт Борисов ще реши всички енергийни проблеми.

57

Анонимен

преди 9 години

ЕК продаде интересите на населението на Европа, за да удовлетвори тези на САЩ. СРАМ!

56

...

преди 9 години

До Анонимен 61 tova li e ideiata ?

55

кубанская столица

преди 9 години

до 67Мно съм доволен сега за да науча нови изражения, когато българи са ядосни: да нацяло ни (русите) изкочат очитестягайте коланите (защото защото български пароход отива на дупе)български *** и гейропейцизапочвате да давите ни (руски) в Черно море. Но в такъв случай руски туристи не ще пристигат в България тази година и вие не ще заработите пари. Ала аз уважаю вашия свъбоден въбор. Трябва да предупреди всички туристически агенства за кровожадни българи!Много благодаря за урок по бълга

54

ИМИТАЦИЯ НА ДЕЙНОСТ

преди 9 години

След загробването на всички ВАЖНИ ЗА БЪЛГАРИЯ руски проекти сега *** се опитва да се оправдае в очите на хората, че пак НЯКОЙ ДРУГ е виновен за ПРОВАЛА

53

GBP

преди 9 години

Първо бяха "КЛЪСТЕРИ" сега и "ХЪБОВЕ" колко мъка има по нашата земя

52

преди 9 години

До кубанская столицаУкраинците,бяха втората республика и ви забиха най-големият нож,а вие още ги храните. Освен ток и въглища,дайте им и дупе та нацяло да ви изкочат очите. Идеоти руски.

51

до 65

преди 9 години

Вземайте си редовно хапчетата

50

преди 9 години

До кубанская столицаЗа вас към днешна дата пари нема..............стягайте коланите! Айде всички руски бацили,вън от тук! Тук е за Български *** и Гейропейци,но е забранено за *** руснаци!