32

ЕТ

преди 9 години

До 23Къде е бил тероризма до 2001 г. ли- в Мюнхен - олимпийски игри, над Локърби например. Не бъди удобно късопаметен. И едните и другите са в основата на арабските простотии...

31

Бригадир с каскет

преди 9 години

Бриго Аспарухов е може би един от последните истински български генерали и голям патриот.Респект към професионалния му анализ.

30

Пешко

преди 9 години

Мине не мине и кутевци извадят от нафталина някой "експерт" да ръси кутевски мозък. Ей го и Бриго се изказал. Така наскоро извадиха и някакъв съветник на невероятно образования, а не тиква като Тиквата, бай Тошо, който разказваше хуморизми от бай тошевото битие. Та много се смяха с журналиста на историята къде някакъв 25-год изнасилил 65-год жена и тя се оплакала в милицията, а бай Тошо с присъщото си чувство за хумор попитал - "Ха, абе тая защо се оплаква бе?"

29

23

преди 9 години

До ЕТАбе, ми къде беше тоя арабски тероризъм преди 11 Септември 2001? Защо фамилия Бин Ладен е с протекции в САЩ? Замисляш ли се? Много лесно да прехвърлим вината, ама истината няма ли значение?

28

ЕТ

преди 9 години

Бриго - ченгенце комунистическо, а вие, т.е ние, кого въоръжавахте преди бе ***- арабските "борци за свобода" на Арафат.Руските *** създадоха арабски тероризъм, за да намалят влиянието на Щатите в Близкия изток и да се борят срещу Израел, а американските *** го доразвиха в Афганистан и после го из*ухаха и те.Сега им сърбаме попарата и на едните и на другите ***!

27

Анонимен

преди 9 години

Найпосле и този "експерт"прозря нещо,което редовите хора знаят отдавна.

26

Анонимен

преди 9 години

Има и по-чугунени глави от българските. Европейските. Продължават да играят по свирката на раираните каубои. Превърнаха Европа в континент на проамерикански фелационисти. Оказва се, че хилядолетия култура не чинят и пет пари пред два века право на колта.

25

Патриот

преди 9 години

Бриго евала ,казваш очеизбождащият факт,но в днешно време на американска промивка май и това е голяма работа!

24

Анонимен

преди 9 години

Така си е , лошото е че все Европа опира пешкира

23

Анонимен

преди 9 години

Добър ден

22

ima

преди 9 години

До АнонименДА трупа килограми

21

Гошу

преди 9 години

Я? Кой само се явява обвинител на САЩ :) Другарят с чугунена тиква, комунистическият стожер и фундамент Бригадир Аспарухов :))) Ама защо бе другарю Бригадир ни ги казваш тези неща, като всички знаем, че от 9.IX.1944 САЩ са виновни за всичко по света (както и японският милитаризъм в комбинация с гнилият империализъм)...му-ха-ха-ха-ха

20

Анонимен

преди 9 години

Толкова сме мижави,зависими и бедни, че и ние не знаем кое е добре за нас, душа да ни е яка... и гърбината, като пърхот сме за другите... Всеки гледа да ни изчисти, по-далече и за по дълго, ако може!

19

ПРАВ Е

преди 9 години

За разлика от разни набедени "ЕКСПЕРТИ" Аспарухов си е от "занаята"

18

Анонимен

преди 9 години

На всяка американска пара е написано IN GOD WE THRUST! Така всеки, който хваща долар да прочете и да знае.При едно поредно посещение в щатите BEATLES казаха, че вече са по известни от Исус Христос и веднага и задълго останаха персона нон грата за тази страна.Убиийците от Париж бяха френски граждани. Има нещо гнило и във Франция.Може да си велик талант, но помисли, когато може да засегнеш съкровеното на големи общества.

17

Жоро

преди 9 години

едно списание със затихващи функции тази седмица ще излеез в милионен тираж.Едни хора мюсюлмани ни които никой не обръщаше внимани, че ги има станаха герои за ИДИЛ!Пресата е мноог виновна - тук трябав да се действа твърдо и тихо, а не да се дига шум.

16

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 4Ама друго си е СТАЛИНКА Георгиева (Кристалина Георгиева ).

15

Анонимен

преди 9 години

До някъде е прав. Всички беди са отвъд океана. Но това е реакция от създаването на ЕС и въвеждането на еврото. Бежанския поток може да се спре само с ветерани граничари. Границите на РБ са свещени и неприкосновени. Нарушаването се наказва. Само старите граничари знаят как. Защо разрушихте кльона г-да от СДС? Съоръжението работеше, сега се прави ново. Отговора е да се присвоят едни пари.А за ИД, то те са си рожба на ЦРУ, както и Ал Кайда... Всички го знаят само че си мълчат. Да далече са САЩ.

14

7

преди 9 години

До антиАгресора стига с този монолог. Виж оная по-долу какви ги хвърля. За кого е работил Петко Сертов?: за американци или араби. Върнал се е видимо богат

13

Анонимен

преди 9 години

Общо взето е наръсил няколко взаимоизключващи се тези. Явен опит да влезе в светлината на прожекторите. Или Страната на мечките така го е закъсала откъм кадри, че вади от нафталина последните ***...