61

юбералес

преди 9 години

В продължение на десетилетия в западноевропейските градове ставаха атентати на леви терористи. ''Червените бригади'', 'Червена армия'. Карлос - Чакала. Източния блок ги финансираше, но се дистанцираше от тях. Петняха комунизма (сегашните петнят исляма). Европа оцеля, излезе по-силна, дори се разшири точно на изток и то по мирен път. Сигурен съм, че ако Европа реагира правилно и различно от САЩ, може да потуши напрежението и да извлече полза от това.

60

Анонимен

преди 9 години

Как ли ще интегрират мюсюлманите във френското общество?Не се ли усещат,че те са несъвмвестими.За толкова години не им е дошъл умът в главата на французите и за още толкова няма да им дойде.Освен репатриране друго няма да спаси Европа.В Сахара има място -нека там да си водят джихада.

59

НИЕ НАРОДЪТ

преди 9 години

осъждаме вички варварски ТЕРОРИСТИЧНИ актове на ИСЛЯМСКИ РАДИКАЛИ и техните КУКЛОВОДИ от ЦРУ и МОСАД

58

Иван

преди 9 години

Първо, няма оправдание което и да е убийство. Но с девизът "Аз съм Шарли" се защитава не правото на живот на хората, а "правото" на "Шарли" да публикува каквото и да е! Защо ли?Ами само вчера от снаряди на армията под командването на Порошенко в Донбас са убити 5 души, от които 2 деца! Да сте прочели някъде? Аз не видях! А той бе в първата редица! Обединението (създаване на "сноп") за борба с "общия враг" е добре известен инструмент за реализирането на диктатура!

57

Анонимен

преди 9 години

Сега е моментът да се запитаме, КОЙ е шефът на "Ислямска държава" Багдати и КОЙ го пусна от затвора, където се намираше, за да създаде ИДИЛ?! Трябва да си абсолютен задръстеняк за да повярваш на сълзите на големите световни ***, пишещи се лидери на свободния свят. А са си най-необикновени мерзавци. Особено задокеанските създатели на ИДИЛ. Този филм за 30 години го гледаме вече десетина пъти.

56

До до жоро

преди 9 години

Северна по това време е била християнска, щото преди това пък са минали кръстоносните походи, избили са маса народ и прочие.Всъщност ако трябва да сме коректни, християните са причинили за над 90% от всички убийства по религиозни причини, макар че са само 30% от населението на земята.

55

Анонимен

преди 9 години

МИРАЖИ, МИРАЖИ В ПУСТИНЯТА ТРЯБВАТ ЗА ЕФЕКТИВНА БОРБА.

54

горублянско ханче

преди 9 години

Докога и политици и медии ще се страхуват да нарекат борбата срещу исляма с истинското и име, ами ще се крият като някви *** зад името " борба с тероризма" ? Какъв е смисъла? Ама то хем сърби, хем боли! Защото въпреки, че може би не всички ислямисти са терористи, то със сигурност всички терористи са ислямисти. Това идва от религията им- мирния ислям, който ги учи да прерязват гърла! Хайде да наричаме нещата с истинските им имена!!!

53

kulio

преди 9 години

Т.е ше правим нови затвори тип Гуантанамо , тоя път европейски. Сред затворниците кой виновен кой невинен ше бъдат вкарвани . Невинните , като излязат заедно семействата им ше стават джихадисти и така ше си джиткаме в един кръг

52

Garibaldi

преди 9 години

Как може?Първата държава в света,която свали монархията като обезглави монарха си и Жана Д`Арк развя цица на барикадата и обявиха демокрация,да си позволяват такива волности и да не зачитат свободата на малцинствата.Да се гаврят с религията на други народи.Няма не- досигаеми на този свят.Ще плащат дълго за своите волности и надменност.Терористите удари- ха САЩ в сърцето на Ню Йорк,а сега Париж.Силните на деня не могат да се справят с една ше- па джихадисти,а тръгнали срещу Велика Русия?

51

дедо Ташунко

преди 9 години

Борбата с тероризма ще продължи докато не остане жив човек!

50

Анонимен

преди 9 години

До razdeliha mrtvite---------------------Това показва какво означава да имаш много приятели

49

Анонимен

преди 9 години

Само аллах може да съди терористите. Нашата работа е да им осигурим тази среща.

48

Младен

преди 9 години

Според БСП на митинга е имало около 500 души.

47

Анонимен

преди 9 години

Е.ати тъпнята.. Авторите на престъпленията в Европа, свързани с ислямска държава, ал-кайда и т.н.т. са разпознаваеми, като мухи в буркан с кисело мляко - те са араби или ***! Изхвърлете арабите и *** от Европа, и проблемът изчезва! Няма арабин - няма проблем!

46

до жоро

преди 9 години

А ти знаеш ли неграмотнико,че през V век арабите нападат земите които днес наричаме Ливан и Сирия,тогава са били Византия,избиват поголовно населението и превръщат църквите в джамии. Обсаждат и Констанитинопол но византийската флота и българската конница ги разбиват.Завземат цяла северна Африка,която е била християнска и превръщат населението в роби,завземат Испания,нападат и Франция където слава богу са разбити.Кръстоносните походи са отговор на арабската агресия.Чети ***,преди да пишеш

45

Чака ни ислямизация

преди 9 години

Това събиране във Вашингтон не ми харесва. Най-малкото , че ще обявят бясна полицейщина в Евросъюза; второ - ще оправдаят фашистките украински убийци на над 4000 възрастни и деца, обявявайки ги за терористи; през 15 век в Европа е станало масово прочистване на евреи и ***, напълнили Балканите. Сега ще стане същото - всички мюсюлмани, живеещи в Европа ще бъдат подгонени и Балканите ще се напълнят, особенно Българие, където управляват ***. Особенно тези от ГЕРБ, Реформатори и ДПС

44

Анонимен

преди 9 години

50.Ах Жорко ,А знаете ли какво е ставало през 13 век . Когато преди това е върлувала чумата и населението е намаляло . Тогава колко народ е изклан на Балканите и накрая Константинопол ????

43

Жоро

преди 9 години

Знаете, ли че докъм 11 век в Йерусалим спокойно са си живели араби, християни и евреи. Християните запали Кръстоносните походи и мюсюлманите отговорили с джихада. Ето сега е същото - Сащ въоръжихаАл Кайда, а се чудят че има 11 септември, Сащ правят с Франция "Арабска пролет" а се чудят че има атентати. Ами чудете се! ЕДното идва от другото! защо няма ислямсик тероризъм в Куба или Китай? Много интересно?

42

волгоградския

преди 9 години

До 57 А година и нещо назад аз сьм Волгоград????