81

доброжелател

преди 9 години

До 1 ,пише се ГРЪМНЕ и НАДЪХАНИ!!!

80

1

преди 9 години

Как така,нито един духовен водач не взе да се грамне,еми пращат само млади необразовани,и надахани младежи.Използват слабо образовани индивиди,за курбан

79

КЪДЕ Е КУЧЕТО

преди 9 години

" Защото онези, които свалиха режима на Муамар Кадафи, подхраниха мрежи за доставки на оръжия за Мали, Нигер, но и за Европа, посочва експертът. "А КОИ СВАЛИХА КАДАФИ ?ХАЗАРИТЕ-БАНКЕРИ оТ УОЛ-СТРИЙТ НАЧЕЛО С РОТ - ЖИДОВИТАМ ТРЯБВА ДА СЕ УДАРИ, ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО

78

Ицо

преди 9 години

Че афишираната през последните 15 г. борба с тероризЪма не беше ли истинска? Язък, що пари изпотрошиха, па що народ изтрепаха за каузата на хиладолетието, а то било само наужким :( За следенето и слухтенето по "подозрения" дума да не казвам!Значи, викате, ей ся почва истинският цирк, а?!

77

Анонимен

преди 9 години

Направиха ми впечатление кадрите в които френският президент благодареше на държавните глави за участието. Всички със строги черни палта и само един с ярко оранжево. Въпрос с повишена трудност: Кой беше този

76

Анонимен

преди 9 години

Като видях снимката на дръвниците яхнали статуята и за които събитието явно е пореден купон си рекох, че Европа има много да пати с такива гламави ***. Язък за жертвите!

75

Наблюдатела

преди 9 години

Всяко чудо за 3 дни!И туй ще мине и замине и всичко ще е постарому.Колкото по силно ударят ПРЕДПОЛАГАЕМИТЕ терористи толкова повече от тях от предполагаеми ще стават истински.Аз съм военен-офицер воювал в Ирак и никой ама никой не може да ме убеди че ИДИЛ са шайка лапетии събрани по гетата да се бият за исляма.Ей това са профисионални военни с подготовка,въоръжение и логистика на която всяка съвременна армия би завидяла.Тука правителства с много пари стоят зад ИДИЛ.Не са хашлаци въобще-вервайте!

74

Shark

преди 9 години

До морски. Не знам дали това, за което говориш (много добре се сещам за какво иде реч), та не знам дали то е по-лошо от това, което се задава от юг- югоизток. 229

73

Анонимен

преди 9 години

В обобщение може да се каже, че предпоставката на двете християнството и исляма трябва да бъде вярно, в същото време, е, че и двете са неверни. Само в случай че нито Бог, нито Аллах съществува, което, разбира се, е доста много какво име християнското име и мюсюлманите в вярват дълбоко в себе си, и двете от тези религии, за да бъде съвместима с всяка друга. Цената за вида на толерантност, в която се твърди, че всички религии са еднакво верни, е имплицитно обезсилва всички религии! Въпросът е дали този подход заслужава да бъде наречен толерантност!

72

Анонимен

преди 9 години

Християните и мюсюлманите, за които религията е просто вид културен лак, са в някаква сива зона, където двете религии се сливат. Когато се твърди, че християнството и исляма са съвместими, объркване между тази сива зона с чиста доктрина. Ако отидете на двете религии записите, разликата между тях непреодолимо, както се вижда от християнски и мюсюлмански фундаменталисти представляват противоположни полюса

71

Анонимен

преди 9 години

много хора бъркат исляма с тероризма

70

юбералес

преди 9 години

До eve1Има един футболен клуб от Подуене, който достатъчно се гаври с тоята икона Васил Левски.

69

Иван

преди 9 години

До 86След като защищаваш ВСЯКО слово (в това число е това, което подтиква към зло), може да се приеме, че и "ислямистите" са се пошегували, просто при тях инструментът не е перо, а автомат. Защо не го приемаш, че това е израз на свободата на изразяване? Не ти отърва?

68

морски

преди 9 години

Такива маршове правеха същите такива хора в Германия през 30-те и 40-те години на 20-ти век.Нещо лошо май се задава от запад!

67

eve1

преди 9 години

Тероризмът е най-голямата извратеност,която човешкият мозък е могъл да измисли-да убиваш невинни хора в името на някаква идея,няма по-подло нещо от това.Но да погледнем и другата страна на нещата,никой не трябва да се гаври с вярата и идолите на другите,ние българите не сме чак толкова набожни но представете си как ще ни боли ако някой се гаври с нашата икона Васил Левски например,няма да ни е добре,нали.Трябва да се научим да се уважаваме взаимно иначе нищо добро не чака светът!

66

Анонимен

преди 9 години

А , защо не поканихте Путин????????????????????

65

Дали?

преди 9 години

Искате да се преборите с тероризма? Сигурни ли сте? На мен не ми изглежда така, добри пари падат от него. Ако наистина искате, ето как става тоя номер:Спрете да убивате цивилни в Близкия Изток и Африка. Спрете с бомбардирането на Палестина. Изтеглете си частните армии от Сирия и Йемен. Не се бъркайте в чуждите дела. Има народи, които не щат от вашата лечебна демокрация. Разберете ги и се разкарайте. Това е.

64

Анонимен

преди 9 години

По принцип осъждам насилието, мразя и мюсюлманския фанатизъм.Мисля, обаче, че никой няма право да се гаври карикатурно с който и да е Бог!.

63

Анонимен

преди 9 години

Ясно е едно - независимо кой, каква борба и срещу кого ще води, българските граждани трябва да бъдат въоръжени навреме. Не срещу бежанците, а срещу собствените си *** от всички разновидности, включително за отпор срещу управляващи мутри-***.

62

BUL

преди 9 години

Предлагаме всички който влизат от Арабския свят в България да преминават специален ТЕСТ за ИД и за тероризъм.