151

Анонимен

преди 9 години

Много хубаво,че ги убиха, но какво става с тъпата толерастия. Не трябва ли да я забранят ,като ислямистка идеология.Мулти-култито е отрова. Не може по-напредналата цивилизация, да се гето изира, заради ***. Добре дошли на всички различни култури, с изключение на афро-араби. Вън мюслитата от Европа и Европа на европейците.Ислямскати вън.

150

Анонимен

преди 9 години

do 214 Чакай малко беее... ти да не си най- големият *** на света, че да мислиш, че френските спец части ще оставят живи тия братя даже да иозлязат с вдигнати ръце от печатницата??? Много ясно че ще ги разстрелят като кучета! За к'во да ги "бавят"? Били ми обяснил? Или си падаш по мъченията?

149

Анонимен

преди 9 години

Завчера Джим Кери се обади,а нна 15 Джон Кери ще идва да види дали слушкаме:)))

148

Анонимен

преди 9 години

започна войната на цивилизациите. В България продажните политици са решили да ги интегрират, давайки им 3 пъти повече пари,отколколкото на Българите . например 3 пъти повече заплата, отколкот средната за бранша в България. 1000 за пришълците, спрямо 350 средно за бранша/шивачество/. Дават пари на работодателите за да НЕ Назначават българи, а мюлслита.

147

Леле боже

преди 9 години

Сценария прилича на дай хард, човека се скрил в кашон и оттам давал наставления на полицията да щурмуват печатницата, ония излизат на улицата и ги разстрелват при самоотбрана. Голям спектакъл, просто Холивуд пасти да яде.

146

да ама

преди 9 години

19:3 за терорягите. Лошо, много лошо

145

Патриот

преди 9 години

Знам че в коментарите се подвизаваме *** и нормални хора,ама от кога почнаха и рамбовци експерти по спасяване на заложници да коментират тука????

144

Анонимен

преди 9 години

Терористите като знаят, Бойко как стреля с базуката и само преминават през РБ.

143

циник

преди 9 години

Сега ще настъпи мир, любов и разбирателство между различните култури/цивилизации, хора , сопокоствие и хармонично съжителстване между религиите, расите, националностите, т.с , благополучие и разцвет на народите, т.с радост у ЕС! Предрасъдъците ще изчезнат от само себе си! Богатите ще направят богати бедните! Човек за човекът ще е човек!

142

...

преди 9 години

Избиха ги кат *** :D

141

гл

преди 9 години

Нaистинa ли си мислите, че тия сa плaнирaли aтaкaтa 5 години, когaто е публикувaнa кaрикaтурaтa?Светът дa обяви войнa нa ЦРУ - тaм се зaрaждa и плaнирa всеки терористич3н aкт и тaм сa хорaтa, които създaвaт фундaментaлистите - лaборaторият нa окултните сенчести бaнкерски психопaти !

140

Анонимен

преди 9 години

братя галеви къде са?

139

Анонимен

преди 9 години

Да се надяваме подобни неща да не се случват в Бантустан, че родната милиция ще седи с пръст в з*дника една седмица докато да разберат как да реагират (камо ли да спасяват някой)

138

Анонимен

преди 9 години

кой трие , чакай само да дойдат братя Каиши

137

Анонимен

преди 9 години

Време е за една голяма европейска екскурзия на мюсюлмани към Азия. Тодор Живков им показа правия път още по времето на студената война и беше уникално прав. Кривото не можеш да изправиш, а недоизпълненото не се брои.

136

Анонимен

преди 9 години

Братя Каиши направиха слецчастите луди , *** какви специалисти обучават само

135

Анонимен

преди 9 години

Какво пак намесвате руснаци и подобна *** в темата. Видяхме им спецовете в Норд-Ост. 10 убити терористи и 100 убити заложници.

134

Шоу

преди 9 години

Всичко свърши, спокойно народе, приятен уикенд. Оланд

133

Патриот

преди 9 години

Сащ ползват европа за полигон!

132

Господ

преди 9 години

Да се молим на Господ само тези Терористи да не разберат за Смяната на Имената на муслуманите с християнски , тоест Възродителен Процес че те за най-малкото нещо убиват а тва си е Геноцид над муслумани