231

откровен

преди 9 години

Жалко за избитите и от двете страни!!!!СТрашното е за останалите живи на тази планета........това ужасяващо събитие е искра ,която може да взриви световния мир.Има вече закони ,че САМО ПО ПОДЗРЕНИЕ! в тероризъм могат да те вкарат в затвор с всички последствия от това........И трябва много внимателно да отчитаме тънката граница М/У свобода и слободия!

230

razgradski pop

преди 9 години

88.000 полицаи, жандармеристи и спецчасти срещу 3 терористи...ефективност равна на НУЛА....ами ако терористите бяха 50-60??? Тогава сигурно щяха да са им нужни 1.000.000 войници???

229

Анонимен

преди 9 години

Вечният въпрос е: кой плати на убийците - САЩ или Русия?

228

Анонимен

преди 9 години

Братята Куаши са тренирани от АлКайда през 2010 г. в Йемен.Били са в Ирак и Сирия !Единият е бил във френски затвор за 3г. Другите двама терористи от магазина са от същата Джихаджиска организация . За сега са арестувани 16 заподозряни в помощ на Джихадистите !

227

Анонимен

преди 9 години

Такива като тях в европа са много....те си приемат,хранят,лекуват.дават им високи помощи,а се се оплакват

226

Cleo

преди 9 години

bwahahahahaha88 000 полицаи за да се справят с 3 резани откачалки! Нищо чудно, че ИД си правят каквото си поискат ...А тези са толкова зле - оставят терористите да си говорят по ДжиЕсЕм-ите. Да се смея ли или да плача?

225

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

След расовата гражданска война в САЩ, през последните три дни гледаме грандиозен провал на мултиетническият и мултирелигиозен модел в Европа.Ислямските терористи постигнаха огромен успех !Трима терористи разиграваха като маймуни цяла Франция 3 дни подред.Накрая равносметката - 18 жертви на терористите, между които и двама полицаи, безброй ранени и смут в цяла Европа.Обратно - терористите получиха точно това, което искаха - медийно внимание и смърт на мъченици. Това е началото на края ...

224

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

След събитията в САЩ и тези във Франция лъсна тоталният провал на мултикултурния модел на Новия световен ред.Факт !Сега кой е по-прав - Путин, който държи на стария ред и старите общочовешки ценности или илюминати, които натрапиха на света извратените си разбирания за толерантност и подмениха ценностната система на хората ?

223

Додо

преди 9 години

До естес куха лейко САЩ дължат 17 трилиона заради войните който водеха с какво една война помага на бюджета? Пямпате само простотий

222

Анонимен

преди 9 години

*** си отмъсти на Франция за мистралите и санкциите. Сега очаквам ответната реакция на французите.

221

Анонимен

преди 9 години

Мечока е притиснат много яко в ъгъла и затова се мята в предсмъртна агония. Вече използват и последните си терористични козове само и само да спасят путинската хунта от съда в Хага. Само че опърпания мечок колкото повече мърда толкова повече си усложнява положението.

220

Анонимен

преди 9 години

въпроса е,че вече няма значение кой създаде ИД,тя сее обърна от всиички и сама си прави нейни си неща

219

Анонимен

преди 9 години

Фанатици се надигат и това е истинатапредставете си да беше в софия товаи ние имаме хора с мюсюлманска вярада ги хване и тях ал-кайда ли?тогава пак ли америка,русия..и др.ще са виновни?

218

Анонимен

преди 9 години

Четейки коментарите ви насочени главно към спор от типа Русия,Сащ или Европа.Или по-скоро кой е по по-най, ще ви припомня думите на един останал в историята български ас от втората световна войнаСлушайте добре, извънказармените си идеи ще насипете с един вагон нафталин. Не искам в моята рота да се говори за разни Хитлер, Сталин, Чърчил, Рузвелт, Мусолини... Ви сте преди всичко български войници и нашата единствена идея трябва да бъде България.

217

париж варадоро

преди 9 години

>доларът умирада, и затова за три месеца си удвои стойността спрямо любимата ви рубла. и нека нещо друго да кажа, тия парижки истории са подплатени от другаря путин, руското разузнаване така действа

216

Анонимен

преди 9 години

Всичко е много просто,но масите са като овце.1000 фанатици в пустиня с също толкова калашници , без никаква модерна техника освен,елемента на изненадата и креативност.На американския народ винаги им е бил фетиш да убиват араби и да ги правят лоши.Просто народа има нужда от враг и така по-лесно се управлява и най-вече манипулира за да могат ония невидимите световни лидери да си разиграват кончето.

215

хуй хуй

преди 9 години

До господин 309Еби си майката, нископлатен атакист. Къде е Петното да ви поведе протестите?

214

ой ой ой

преди 9 години

"САЩ са виновни за всичко!"И илюминатите, и ционистката световна конспирация!

213

!@#

преди 9 години

До Футуролог до !@Eдинственото смислено от това, което казваш е разделяй,владей.. лека нощ, още веднъж:)

212

Мира

преди 9 години

Бе тия хора на луди ли ни правят или не могат да разберат с каква цел са на таз прекрасна земя.