9

до 6

преди 9 години

А, аз ти пожелавам да научиш за твоя брат и сестра, че са били разстреляни на улицата в европейска София !Тогава дали ще има значение с какво са се занимавали за теб ?А, дали наистина убитите хора са били мошеници или просто така е удобно на властта да бъдат представени в момента ?!КОЙ решава дали един човек е престъпник или не ?Не решава ли съдебната система това ?Ако всеки от нас започне да издава присъди докъде ще стигнем ?Ако съдът не съди правилно, то тогава да сменим Системата !

8

se

преди 9 години

Добре *** измамник? Защо е бил на свобода питам!???Докога измамниците ще си мислят за безнаказани? Ако беше в панделата щеше да е жив! И тези които го убиха питам ще си върнат ли парите? Човешкия живот е вече нищо! Ами явно правосъдието е само за определена група! Жалко за всички в днешното ненормално време за живот!

7

факт

преди 9 години

Получил си е заслуженото !!

6

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Пожелавам ти да си изтеглиш кредит за жилище, да си купиш ново и то да се окаже, че е ипотекирано от строителя и не е довършено. Впоследствие да изплащаш 20 или 30 години кредита, който си теглил "уж" за ново жилище и трябва да живееш на квартира през този период. Не подкрепям убийството, защото това е най-гадното да отнемеш, човешки живот. Има и друг начин, но там системата е мудна и най-вероятно само ще се стигне до присъда, но парите никой няма да ти върне!!!

5

До Ха ха ха

преди 9 години

Естествено, чежертвата ще е бандит. Ако си изкарваше честно хляба и не е завлякал хората, що да го гърмят?

4

bubachko

преди 9 години

Време беше някой да грабне сопата. Даже късно стана. :) Ето до какво води гнилия капитализъм. Канадците са виновни! :D :D :D

3

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

По времето на всяко управление на Бойко Борисов всеки разстрелян е или "криминално проявен" или "измамник".Така се омаловажава фактът, че в София са показно разстреляни двама нормални българи - мъж и жена.Хората се настройват, че смъртта им е била заслужена и не обръщат внимание на това, че става дума за двойно убийство.Ето, как медиите помагат на властта при поредната и издънка !Затова следващия път, когато някой маскиран с АК влезе и раздаде справедливост сред журналистите не се учудвайте.

2

:-D

преди 9 години

Това е като да събираш пари за болно дете: щом Държавата не може да осигури здравеопазване за децата, хората организират кампании и се оправят сами. Тук също някой е взел нещата в свои ръце от неспособната държава.

1

:-D

преди 9 години

След като държавата не е способна да осигури справедливост, някой си я е осигурил сам по единствения възможен и достъпен начин.