149

славчо

преди 9 години

До момента не съм чул да има осъдени предприемачи , но бити и убити вече има.Строителният бизнес се оказа много печеливш за тарикатите.Вземаш безплатно имот, вземеш кредит от желаещите да закупят жилище / на зелено/наемаш разни случайни работници , не плащаш данъци и осигуровки и каквото се получи и както се получи.Рискът остава за собствениците на имоти и тези , които предваретелно плащат.Къде е закона?Как се разпрезделя риска?Как са зашитени обикновените хора от тези измами?

148

марин

преди 9 години

Много хора останаха без дом и пари от такива "предприемачи".Законодателството ни позволяваше тези измами.Трябва да се промени.Разни пишман строители , вземаха имотите на наивниците , вземаха парите на кандидатите за жилища , ипотекираха имотите и оставяха хората да се оправят сами.Тези от тях, които все пак изпълняваха строителството , не беше както трябва и новодомците си го довършваха с много разходи.Така е от години.Безброй грозни и неудобни жилища се появиха по градовете и се чудят защо не

147

анонимен

преди 9 години

това убийство е по сметката на бездействието на държавата,не ги съжелявам,след като са разбили много човешки живота.

146

(не)потресен

преди 9 години

Защо ли някак си не изпитвам съчувствие не знам.

145

kvazi

преди 9 години

Имах предвид, че най-вероятно някой му дължи пари.

144

kvazi

преди 9 години

Убива се не този, който дължи пари, а този който има да взема.

143

батман

преди 9 години

ако всички батмани излязат с пищака - жив човек няма да остане в България!

142

Анонимен

преди 9 години

Такива измамници рано или късно си плащат за престъпленията... нищо, че закона не ги хваща...

141

Св.Петър

преди 9 години

Дори и Господ няма да изтърпи онзи, който е тръгнал само да краде, лъже, *** и става безскрупулно алчен, зъл ... към ближния си. Възмездието си идва от самосебеси.

140

майничка

преди 9 години

Дааааа,някой е отстрелял тоя бизнесмен,в Париж трима халяби дадоха фира.Днес е наистина хубав и ползотворен ден.Лека вечер на всички и Бог да пази България.

139

Анонимен

преди 9 години

Тоя "квартал" няма улици и лампи, кой нормален би си купил там жилище, още повече на зелено? Въобще кв. Витоша е срам за главните архитекти на София, които имаха хубава голяма ливада на прекрасно място, където можеха да проектират правилно един модерен жилищен квартал, а вместо това разрешиха строене на колограм без никаква инфраструктура и то нормално стана ***

138

ставри

преди 9 години

Там където са отишли дали им трябват пари?Нека и другите се замислят-човек гол идва и гол си отива от този свят.

137

Анонимен

преди 9 години

ЕХ..защо и другите "бизнесмени" невземе да ги сполети подобна участ и да видим след 50тия писна по вестниците, дали някой ще се наеме да краде повече..то е ясно че съда ни нищо неправи, а само наемните убиици вършат цялата работа

136

мусолини

преди 9 години

като го погребът ще отида да му се из..ра на гроба!

135

Equilibrium

преди 9 години

Баланс, баланс....

134

гражданин

преди 9 години

Накрая всеки си плаща!Изглежда се започна ....

133

Snorky

преди 9 години

Двама престъпници по-малко

132

До 174

преди 9 години

*** ли си или на *** се правиш?! Парите са им изхар4ени отдавна по екскурзии, яхти, вили и тем подобни. Като са видели 4е няма да видят никакви кинти са взели правосъдието в свои ръце....аз до сега не съм видял на някой в абсурдистан да му върне мафията парите!!!!!!!!!!!!!!!!!!

131

maleficent

преди 9 години

Кой ще им върне сега парите????

130

измамен

преди 9 години

на измамниците само куршум трябва.Вучков да си търси бай Петко ,защото този Робин Худ е отмъстил за тези 60 измамени нещастници.От сега нататък така ще е "око за око , зъб за зъб".