15

ха, сега де...

преди 9 години

Най-трудно се открива нескрилият се .

14

Анонимен

преди 9 години

Стига с тоя

13

Сандо

преди 9 години

бай Петко е на сигурно място, закоан дълбоко

12

...

преди 9 години

До Анонимен 12Е че тебе живо ли те интересува къде е някъв си Петко. Ти сигурно допреди месец не знаеше че Петко е бивш шеф на ДАНС, ама сега си много заинтересован. В Гърция е, отивай там да го търсиш.

11

Анонимен

преди 9 години

На някой много му се иска да стопират търсенето и започна да разпространява такива новини, та народът да спре да се интересува.

10

...

преди 9 години

Аз не мога да разбера защо харчат пари по тоя да го търсят??? Не е направил престъпление, просто да знаели къде е. Че кой го интересува къде е тоя ***? Значи търсим някъв дето си седи някъде и не му пука че го търсят. Защо не търсим убийците на онова момче които избягаха а търсим някъв Петко. Що за стратегия имат от МВР??? Значи Петко е по важен за издирване от двамата убийци които избягаха? Е не, няма такава държава.

9

Сертовица

преди 9 години

Крий се,крийсе мискинино ниеден!Ще те барна и ще видим ти на кой ще изневеряваш.Пуснала съм КГБ,МОСАД,ЦРУ,МИ6 ,МИТ,ИНТЕРПОЛ и сичките светски служби да те търсят.Ще ми бягаш ,а? Ще ме лъже,че Бил шеф на некво си ДАНС?!На пилони ли се кълчат там милиционерките и стриптииз ли правят щот и името на службата малко на ДЕНС избива?!По цял ден сигурно се наливате с алкохол и гюбеци гледате.

8

Анонимен

преди 9 години

Буля Сертовица вече знаесистемата на ДАНС каква е,но много ясно-ще си трае!

7

ПОСЕРКО ПОСЕРКОВ

преди 9 години

ПОСЕРКОВ В КОЯ БИРАРИЯ ГО НАМЕРИХА?

6

ДО 5

преди 9 години

Не, те го търсят усилено и също така доста усилено не искат да го намерят! Има нещо доста гнило в тази история....но какво е що е, ще разберем по-натам.

5

ХХХ

преди 9 години

Нещо не ми е съвсем ясно , не могат да намерят човек който и камери са заснели от къде е минал къде ходи и къде се намира въобще ? Не могат да намерят човек който не се крие ? Какво остава за братя Галеви и т.н. :)

4

Анонимен

преди 9 години

Има ли любовница не разбрах

3

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

извинявам се за грешката, името на детенцето беше Съвестин а не Севдалин. 3 години дори в Интерпол не е*авали да го пуснат

2

ИСТИНАТА

преди 9 години

Или се крие някъде съвсем съзнателно и жена му знае много добре или ве4е са му облекли циментовата пижама и си 'спинка' в темелите на някой градеж!

1

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

а какво стана с изчезналото детенце Севдалин преди 15 години? За него искали ли са да спрат да го търсят?