22

ИСТ

преди 9 години

Стана вече за смях. Отървала се е жената, не иска да го търсят, ама нашенци - сакън, ще го намерим и ще ти го върнем. Няма отърване.

21

там

преди 9 години

Петко льо капитанине, Петко льо командирине... На жена ти и се додяло... :)

20

www

преди 9 години

Съпругата на Петко Сертов е наясно, че той е зад граница с любовницата си. Това беше загатнато и от Атанас Атанасов на втория ден от медийния бум.Сега искам МВР да арестува незабавно съпругата на Петко Сертов за нанасяне щети на българския данъкоплатец, защото издирването е много скъпо като процедура и за разиграване на полицията с искане да и решава проблемите, които очевидно не са от компетенциите на МВР.МВР неверен съпруг или невярна съпруга не може да върне. Кобилькина по може :)

19

rustam

преди 9 години

С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ ИНСТИТУЦИИТЕ И ХАРЧАТ ПАРИТЕ НА ДАНАКОПЛАТЦИТЕ ЖАЛКА КАРТИНА

18

Анонимен

преди 9 години

В кръчмата ли сме, на пилона ли сме, каква е тази махленска история, за която обаче пак платихме сметката ние, верните данъкоплатци!

17

АНТИ

преди 9 години

Буля Сертовица знаесистемата каква е,но много ясно ще си трае!

16

Анонимен

преди 9 години

Ами правилно .Вече са се разбрали къде да се намерят!Време е всички да забравят за него!Квото е знаел...вече го е изпял!

15

Yakov

преди 9 години

"..е поискала прекратяване на издирването му". Разбира се, човекът е защитен свидетел по разследване! Какво се правят на умрели лисици, уж го търсят. Търсят, ама друг път.

14

Неофит

преди 9 години

След като светото българско МВР ръководено от св.Лазаров не можа за месец да намери блудния син Петко, БПЦ ще го стори. Преименуваме днешния празник от Богоявление в Петкоявление и до края на деня Той ще се яви пред зомбираните български миряни ! Амин !

13

яшо

преди 9 години

работата на МО не е да върши работата на МВР. кога ще го разбере този вътрешен ми истър не се знае. и кой го назначи *** на този пост? кой? да вземе да прочете първо ЗОВС и тогава да прави *** си изказвания! армиата е направиха 20 000 души, а полЮцията е раздуха до 65 000 и искат още да назначават. е няма държава в света където полицията да е надтри пъти повече от армията пак да не може да си върши работата. който има акъл да мисли ще се сети защо закриха армията...

12

Рязан Кольо до 15

преди 9 години

Прав си ! Само хеликоптера дето го търси струва сума пари ,па да не говорим за другото.Ако вдигнат вертолет за турист без застраховка в планината плаща та му плющат ушите ,па тоя *** не да плаща ам ще взема.

11

Анонимен

преди 9 години

цирк

10

ivo

преди 9 години

няма смисъл да го търсят той е при небесния

9

Сертовица

преди 9 години

Крий се мискинин ниеден!Само да те барнем и ташаците ,че ти изкинем прелюбодеецо.На дърти години по *** ми хукнал..........

8

Анонимен

преди 9 години

айде бе Серов развеждай се бе човек че ми писна

7

Анонимен

преди 9 години

Вучев, сега разбрахте ли Йовчев в какви условия е бил една година. Когато пое поста местата за настаняване на емигранти бяха под 2000, сега са 6000. Ругани и оплювани овладяха положението. Ха представи си сега както сте се разгащили, че стотина красавци всеки ден крещят за оставка, окупират учебни заведения, *** медии им пригласят и всеки ден има полицаи за охрана и на протеста.Имате пълен властови комфорт, справяйте се. И благодарете на Лазаров, когато го освобождавате.

6

Анонимен

преди 9 години

Не е поискала

5

Анонимен

преди 9 години

Ами, снемете го от издирване бе, г-н министър! Който го е въвел в тези системи, той ще го и снеме поради отпаднала необходимост. Нали го установихте къде е. Друг е въпроса, че някой иска да го следи.

4

АБВ-Българин

преди 9 години

Г-н Министър, държавата затъва, престъпността расте и то организираната - политици, магистрати, съдии и полицаи. Тов асе чувства и вижда, независимо от докладите Ви, колко сме добре. Отвличането на общественото внимание със семейната драма на г-н Сертов си е Ваша. Не забравяйте, че по него време там са властвали г-н Драшко и г-н Ал. Петров, от това Вие може да кажете дали г-н сертов е бил председател на ДАНС или на себе си или просто на съпругата му.

3

тТт

преди 9 години

Добре бе, кой, ако не полиция и армия, да я пази тази граница?! Кой?!?! За какво им се плаща? За какво тогава имаме тези министерства МО и МВР?! Да чоплят семки и да проверяват за аванси и заплати по банкоматите ли?! Каква им е тогава фунцията на тези готованци?! Значи преди 20 години момчетата-наборници можеха да я опазват без пари, а тези (уж) професионалисти не могат?!?!?!