49

Анонимен

преди 9 години

Ами, народе, ще си ядем попарата, която сами си сготвиxме

48

Анонимен

преди 9 години

Впили са се във властта като кърлежи.А провалите им и сега са очевАдни

47

Анонимен

преди 9 години

Така, така.Тези думи само потвърждават нещо, казано преди 10-15 г. от един от американските президенти: "Политиката е най-близко до най-древния занаят."

46

СМЕЛО СЪРЦЕ

преди 9 години

ГЕРБ да запуши устите на Слави Трифонооф и Манолова с урбанизация,благоустройство и красота.Да ги вида тогаз кви ще ги плещи оня *** Трифонооф.Изключително злобен и вманиачен псевдо кречатало,което си мисли че нещо зависи от него.Шефовете на БТВ трябва много да се срамуват от умопомрачения селски ***.Да му плащат неустойка и вън от БТВ.Не можеш да мразиш Борисов ,след като ти самият си поискал нещо ,което прилича на Красио Черния.Ти къв си бе раздавач на депутати ли бе?

45

вв

преди 9 години

Колко плащаме ЕС и колко получаваме?

44

ognyanz

преди 9 години

Накрая всички парламентарни партии ще направят тематична коалиция срещу ГЕРБ. Когато провалите станат достатъчно очевидни всички ще гледат да са по-далеч от бат'им Бойко.

43

Пука ми...

преди 9 години

Да се правят на "тематични маймуни" ако искат.....ВАЖНОТО Е , ЧЕ РУСКИТЕ ТЪПИЗМИ НЕ СЕ ПОЛУЧИХА!Ше карат още малко на кредит...ДОКАТО ГИ НАЛАПА МВФ!!!!

42

ТВ

преди 9 години

Това е най-голямата грешка, която можете да допуснете. Така може да се действа единствено ако бяхте правителство на малцинството. След като има вече обявена коалиция с подписани коалиционни споразумения и договореност за обща отговорност, всяко приемане на закон без подкрепата на поне един от партньорите, винаги ще е бъде сравнимо с *алъка. Ако мислите, че коалиционните партньори са проблем, по-добре отидете на избори, но да прескачате от един съюз в друг - това хората няма да приемат.

41

internetlumpen

преди 9 години

Kазаното от Антон Страшимиров, след потушаване на Септемврийското въстание: " ........и унищожавали народа си така, както турчин не го е унищожавал..."!

40

Анонимен

преди 9 години

ортаци по мераци и хомодружинки калинки

39

Анонимен

преди 9 години

Tiya naroda shte gi izgoni ot vlastta do edna godina,shteli da pravqt temati4ni koalicii tiya podkrepi da ne mislish che shte vi gi dadat BSP I DPS bezplatno

38

Анонимен

преди 9 години

*** много *** народ щом като си "избира" такива чорбаджии!

37

turchin

преди 9 години

Dadoh si glasa za GERB no sum se izlugal ta tiya stanaha kato turlu guvech,podobre da bqh glasuval za NPSD na Korman Ismailov

36

Анонимен

преди 9 години

Започват да идват първите високи сметки за тока!Дупе да ви е яко

35

Дедо

преди 9 години

И този започна да плещи глупости! Днес с червен, утре с реяк, а след два дни - н**ран!

34

Priest

преди 9 години

Тия съвсем станаха като клуб по интереси :)))

33

Анонимен

преди 9 години

Булдока на Боко Тиквата можел да мисли!?

32

циника

преди 9 години

Едно време са му казвали безпринципност, а сега - тематична коалиция

31

Анонимен

преди 9 години

Не разбирате ли какво иска да ни каже този,че всички които са в парламента ще си крадат безнаказано , а простия български народ ще плаща сметката.Така беше и при предишния мандат на ББ- всички крадат - фотоволтаици ,КТБ,ДПС,БСП,БОЙЧЕТО ги пази.

30

Зак

преди 9 години

Дончев - следващ премиер. От няколко години го седя този човек. Няма едно "политическо изказване". Всичко е на място и с конкретика. Върши си работата и резултати има. Борисов не ме интересува къде ще е.