11

Анонимен

преди 9 години

GOLEMITE PROIZVODITELI NA TOZI VID TEHNIKA SE CHUDQT KAKVA PROSTOTIQ DA IZMISLQT ZA DA VZEMAT PARITE NA VSE PO OBEDNQVASHTOTO NASELENIE NA TAZI PLANETA.PREDVIGDAM CHE V BLIZKOTO BADESHTE NQKOI OT TQH SHTE FALIRAT BLAGODARENIE NA TQHNATA ALCHNOST

10

Анонимен

преди 9 години

Всеки ще може да хакне чужда пералня или тоалетна чиния с дистанционно през интернет.

9

Тръба

преди 9 години

Как едно нещо няма дето да го пуснеш и да нямаш главоболия. Нещо все трябва да се инсталира, купи, счупи, приспособи, подмени, ъпгрейдва, напълва..., евентуално да постигнеш задоволителен резултат за кратък период. *** е, че това се прави злонамерено - за пари!

8

Дядо с кабелна

преди 9 години

Бъдещето е в нанотехнологиите и биохимията

7

Дедо Шмърк

преди 9 години

Да ви е..а джаджите, най-добре се чувствам 2седмици на къмпинг без интернет и технологични измислици! GSMa e повече от достатъчно средство за комуникация.

6

Анонимен

преди 9 години

Това не е висока технология да си включиш климатика и бойлера през интернет.. Ние продаваме родината и ресурсите си за неща които нямат никаква стойност.. Също като индианците как обменяли злато за стъкълца..

5

Анонимен

преди 9 години

Всичко можем да направим , дайте ми кредити на 1% като на американците , печатна машина за пари , и армия естествено..

4

Тате

преди 9 години

А бебето ми трябва ли да има инсталирани драйвери, или те автоматично се копират на хард-диска му, след като операционната му система разпознае connect-натото биберон устройство?

3

Програмист

преди 9 години

глупостите на технологичните компании нямат край , тъкмо отшуми отварачка с андроид и се появява биберон с интернет. Как ли се чустват конструкторите и програмистите в такива компании в които шефовете определено са *** луди психари. Техническата революция от 20ти век завърши и сега е започнала тотална деградация.

2

Анонимен

преди 9 години

Биберон с блутуут устройство...По-рано вече ни открехнахте за новите епохални технологични "постижения"- фурната ми ще си комуникира с прахосмукачката ми, а хладилника ми ще има интернет... Когато им писне да се занимават с глупости, може би ще отделят време и за сериозен технологичен напредък, а не да ми предлагат тоалетно казанче с операционна система.

1

Анонимен

преди 9 години

Руснаците ще покажат нов вид самовар за водка!