27

Анонимен

преди 9 години

Ало господин послушник на Америка Михов успокой топката в следващият парламент няма да ви има с агент Гоце ! И тримата смешници агент Гоце ти и проститутката Калфин сте пътници

26

Тоя Брониран ли е?

преди 9 години

По складовете е пълно с оръжие.. Безработни бол дайте им по 600лв заплата и оръжие и ще има охрана.. Ама Страха е Голямо Шубе нали, Михов?

25

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

НЕ ПЛЮЙТЕ ПО АРМИЯТА. ТЯ Е БЛИЗО ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТ ПОЛИЦИЯТА КАТО СЪСТАВ. С НАЙ-МАЛКИЯ БЮДЖЕТ. ЗА ДА ПОДДЪРЖААШ АРМИЯ В ИСТИНСКИЯ СМИСЪЛ ТРЯБВА ДОСТА ПАРИ. Я ПОГЛЕДНЕТЕ В САЩ, РУСИЯ КАКВИ БЮДЖЕТИ ГЛАСУВАТ ЗА АРМИЯТА СИ. А НИЕ С ТРИЦИ МАЙМУНИ ЩЕ ЛОВИМ. НАЛИ ТРЯБВАТ ПАРИ ЗА НОВИ БМВ-ТА ЗА ПАРЛАМЕНТА, ДРУГИ ИЗГЪЗИЦИ. ПЪК И ТОВА МОЖЕ БИ Е ЦЕЛТА НА УПРАВНИЦИТЕ ДА ДОВЛЕКАТ АМЕРИКАНСКИЯ ВОЙНИК ДА НИ ПАЗИ А ДА ЗАКРИЯТ НАШАТА АРМИЯ.

24

Анонимен

преди 9 години

А армията /доколкото я има/ само за задгранични операции ли е ???????

23

Добре, де ...

преди 9 години

И откъде толкоз армия?

22

неразбиращ

преди 9 години

А уважаеми Генерале, армията за какъв *** ние, то ако не да опазва границите на държавата. Да стрелят по врабците у запустелите поделения ли???

21

Анонимен

преди 9 години

Така трябва. Координирайте и субординирайте. Докато управляващите *** полагат такива неимоверни усилия, България ще внесе стотина хиляди гърла за изхранване. Проблемът е къде ще отидат българите след 15-тина години.

20

Четете Държ.в-к ...

преди 9 години

До 33,Когато МИС на г-жа министър Емел Етем-Тошкова бе закрито и прехвърлено в МВР, наред с щата на Гражданска защита беше прехвърлен и щатът на службата за Космически изследвания, както се казва анблок. И към момента щатното разписание на тези "космонавти" го има публикуван в Държавен вестник. Ще ше да е смешно, ако не е жалко, наистина. Нали бившият министър на МВР г-н Цветлин Йовчев, когато постъпи там се чудеше дълго време, защо в Министерството имало цели 11 /ЕДИНАДЕСЕТ/ деловодства?!

19

ТКЗС "Талибан&q

преди 9 години

"Поканен е и министърът на земеделието, тъй като очакванията са, че ведомството също може да допринесе за подобряване на ..." земеделските площи, като раздаде на пришълците талибани безплатно по една мотика 8, права лопата/лизгяр/, за да започват да обръщат почвата и да сеят пролетниците покрай границата.

18

BG

преди 9 години

Най - накрая само да не излезе че и пазенето на границата е работа на ... цивилните и да се обяви държавна поръчка за частна охранителна фирма :)))) Въобще няма да се учудя ако стане така :)Нали преди време пуснаха статия че бомбоубежищата били в окаяно състояние - и какво, армията пак ревна че това не било тяхна работа, да се търси частна фирма !!!!!!За сведение - бил съм в Япония и съм бил свидетел как тяхната армия зарежда безплатно с гориво колите на хората при блокирани от сняг пътища !

17

Четете Държ.в-к ...

преди 9 години

До Анонимен 17,1. На адвокат - НЕ ВЯРВАЙ!2. МВР - не е само ПОЛИЦИЯ! 3. ЩАТЪТ е на МВР, като цяло!4.ПАРИТЕ - "... 1 милярд и кусур влизат ..." в МВР, а НЕ "... влизат в полицията ??? ..."5. В щата на МВР са и: Политически кабинет и служби за връзки с Парламента/с тлъсти заплати/, Гражданска защита, Космически изследвания, Международно оперативно сътрудничество, Академия на МВР, Куриерски служби, Пожарната и много др. служби!

16

Ганчо

преди 9 години

Всичко в България,което е държавно не работи защото там е пълно с крадци,некадърници,връзкари и скатавки от които нормалните хора на държавна работа не могат да работят нормално.Май трябва всичко да стане частно,включително армията и полицията,че да заработи като хората.

15

BG

преди 9 години

Ха, ха - военните напълниха ... Михов им е последната надежда да не ги запратят на границата:)) Минете покрай някое поделение в Карлово или Казанлък да видите какъв страх ги тресе горките. Щото да пазиш границата не е като да дремеш по цял ден по кафенетата и да си цъкаш на смартфона на припек в поделението :))) Ако някой иска да види какво точно прави армията, нека в работен ден и време посети който и да е мол в Пловдив или Стара Загора - пълно е с фуражки :)

14

Политика ...

преди 9 години

До Анонимен 12,"... защо за 25 години нашите управници унищожиха ..." - първо Армията, защото да няма политически преврат с подкрепа на военните, - второ превърнаха МВР в чиста Администрация, без полицейски сили и правомощия!

13

Анонимен

преди 9 години

И полицайте и военните се оядаха но разликата че полицая тича за далавера а военните са и мързеливи.

12

Бял Данъкоплатец

преди 9 години

Напълно прав е Михата.И беше последния истински генерал.Да не говорим за летателните му умения . "кобрата на Пугачов" имаше топки да я прави.А МВР да не с еправят на ощипани мадами а да си вършат работата,която далеч не е само да се крием в храстите за едни бързи по 100 лева на смяна.Там в калта келепира го няма и почнахме да циврим-ми станете бармани бе пундьовци.На топло и на чисто ще сте.

11

Хан Крум

преди 9 години

Военните могат да охраняват летището на Кандахар но не могат да охраняват границата на родината си.която ги издържа .Тогава за какво ние такава армия .можем и без нея тъкмо по малко разходи на средства от бюджета Ще има повече за пенсии и здравеопазване.

10

Анонимен

преди 9 години

Типично по български - да оплюем армията, МВР или който и да е. А защо господа "компетентни" не се замислите защо за 25 години нашите управници унищожиха всичко, което беше изградено по границата. Сигурно много от вас не са и чували, че сме имали гранични войски, с изградени поделения, техника и въоръжение. Ако не беше унищожено всичко това, сега поне щеше да има елементарни условия за охрана на границата, а не хората да пътуват по 10-15 часа и да си правят палатки от найлон.

9

Shark

преди 9 години

А на армията каква и е отговорността бе Михов? Да козирува на САЩ и да ходи на мисии, които нито ни касаят, нито са наша кауза. И да загиват хора там!! Това ли е отговорността на армията. Защо затрихте гранични войски, сега МВР ще пази границите, това дали в друга страна го има, полицията да пази границата. Смешници

8

така ли?

преди 9 години

Това преведено означава социализма умре заедно с Русия.Язък за простотиите дето извършихме срещу народа ,квото било,било .Давайте да се пребоядисваме.........