25

Bulgatani

преди 9 години

Какво ни очаква, българите? Чете и мисли! "Адам Петралевич, Полша, The global economics.ru""Русия може скоро и лесно да завладее света без реалната война, защото тя може да се направи един долар към абсолютната нула. Веднага! Бъдеще войни е само икономически, нищо друго! САЩ не разполага с никакъви военни средства срещу Русия. Обаче Русия е в очакване на приключване на войната и санкциите, Русия не бърза да атакува глобално, но ...всички терпение си има край," Съжалявам за грешките в превода.

24

бб

преди 9 години

До а при нас, какво?"...50% от българите смятат, че се движим в грешна посока..." Аз смятам, че процента е 97.Сметката е проста.Като започнем, оттам колко българи напуснаха страната и картинката лъсва...

23

дедо Ташунко

преди 9 години

Добра и реална публикация, гщн Попов. Радвам се, че престанахте да пишете по маловажни и несериозни теми. Успех през Новата!

22

66

преди 9 години

До 3 Напълно сте прав,но "Какво да се прави?" Вече 25 години ги сменяме и...никакъв резултат.Напротив-положението се влошава по всички показатели.Имам екстравагантна идея-да изберем за държавници на всички нива само млади хора до 25-30 годишна възраст,незаразени от бацила на алчността,само с висше образование като им дадем срок от 7 години/френски президентски мандат/да оправят страната.Преди това да се въведе президентско управление.Мисля,че ще се получи!Гласувайте!

21

ASD

преди 9 години

ВЪВ БЪЛГАРИЯПравителството на ББ ще падни отново поради същата причина. Изключително слаб финансов министър.Желанието на ББ и обкръжение да прилапат паричките от пенсионните фондове ще предизвика финансов удър върху капиталовия и имотния пазар в страната. Това от своя страна ще увеличи рязко безработицата и ще предизвика спад на жизненото равнище. През новота година очаквам още подобни "брилянтни" решения от мин. Горанов, които допълнително ще засилят ЕФЕКТА от управлението на ГЕРБ.

20

ASD

преди 9 години

5. Кризата в Украйна ще се задълбочи. СЩА и ЕС изпращат милиони кеш за да подкупват политиците на върха в страната, обаче бързо спадащия жизнен стандарт и студът недостигът на газ и въглища, ще предизвикат проруска революция която ще помете всичките им платени. Твърде вероятно е разпадането на Украйна на полска и руска части.6. Русия все повече променя посоката на енергийните си ресурси. В края на тази година или началото на следващата ЕС ще трябва да се приготви за недостиг на ГАЗ.

19

ASD

преди 9 години

3. Сривът на петрола, оскъпява американския долар, което от своя страна ще предизвика намаляване на износа и повишаване на безработицата. Да САЩ ще ограничат мисиите си от чисто финансова гледна точка. От друга страна "износът на демокрация" чрез подкупите осъществявани и т.нар. фондации ще се засили.4.Иран усеща че силата на САЩ намалява, а тази на Китай нараства и това ще ги направи по-неостъпчеви. Напредък ще има, но той ще е в ядрената програма на Иран.

18

ASD

преди 9 години

1. С намаляването на американските войски в Афгганистан и Ирак ролята на талибаните ще се засили, и това няма как да се избегне предвид многобройните цивилни жертви които се случиха в рлезултат от американското "внасяне на демокрация". 2. Индия и Китай осъзнават че печатането на долари превръща американците в пирамида и те все повече ще гледат да излезнат извън орбитата на влияние на САЩ.

17

Анонимен

преди 9 години

2015 pochti vsichki shte izmrete.

16

Анонимен

преди 9 години

В Китай лятно време, има 2 часа обедна почивка, зимата час и половина. От деца, всички китайци спът на обяд, 95% от населението на Китай си спи по обед, в тяхнaто си chineese rest time, от момента в който се роди, до последния си ден на този свят Дали 15 мин, или час и половина, това си е тяхна работа, но 95% от китайците си спинкат по обед, след първите 4 часа труд. И естествено, след кратък обеден сън, работоспособността им в оставащите още 4 часа работа, е доста по-висока.

15

Анонимен

преди 9 години

Bratq Bugari, dokato ne pochnete da proizvejdate, nikoi nemoje da vi pomogne!

14

Анонимен

преди 9 години

Нека да знаят Бугарите че докато вървяха към ЕС половината свят изпревари не само нас , но е на път да изпревари запада и САЩ..

13

Анонимен

преди 9 години

В Китай почти никой не работи повече от 48 часа седмично. 95% от трудещите се не бачкат повече от 40 часа дори. Средната работна заплата в КНР, се очаква през 2015г. да задмине 900$. Онзи ден попаднах на видео клипче, в статия на известен западен вестник и сайт естествено, затова къде и как работели работници, произвеждщи компоненти и телефони на една известна американска компания, с една ябълка за лого Как те заспивали на работните места, от нечовешкия труд едва ли не. Това естествено доста ме разсмя. Имал съм възможността да обикалям фабрики и заводи в половин Китай, за каквото се сетите, о

12

КОМИНТЕРН

преди 9 години

Значи все пак признаха ,че Китай е водеща световна сила . Ало , *** спите, Марси че ви пляска у дупетата !!!

11

petco13

преди 9 години

Ястреба John McCain встъпва в длъжност ръководител на комисията по въоръжените сили на Сената на Конгреса на САЩ. Сега един от най-последователните критици на Владимир Путин ще взема пряко участие в решенията за целите и действията на Пентагона. Това назначение не вещае нищо добро за отношението между САЩ - Русия. Очаква ни напрегната и тревожна 2015 година.

10

Маркс

преди 9 години

Българинът е човек като всички останали. След 770 години отрицателен подбор е нормално да има превес на отрицателните "добродетели", но това може да се преодолее. Лао Дзъ казва, че ако знаеш, че си болен, то не си болен. Е, ние си знаем какви сме...значи не сме такива.)Какво да кажат други народи, които не знаят? Народи, налагащи се със сила върху останалите, незачитащи останалите, смятайки себе си за всьо и вся.

9

Анонимен

преди 9 години

БЕЗ ДА СЪМ ПРОРОК ,ЗНАМ ,ЧЕ ПРЕЗ 2015 Г ДЕКЕВР ЩЕ УВЕЛИЧИ ЦЕНАТА НА ТОКА С ПО 9-10 % ПЪРВО ПРЕЗ АПРИЛ,А ПОСЛЕ ПРЕЗ ЮЛИ,ЗНАМ ,ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩЕ Е ОЩЕ ПО БЕДЕН,ИЗТОРМОЗЕН И ОТЧАЯН,А КАКВО ЩЕЛИ ДА ПРАВЯТ САЩ,КИТАЙ И РУСИЯ ИЗОБЩО НЕ МЕ ГРЕЕ ,ЗАЩОТО В КЪЩИ САМО АЗ СЪМ НА ПОСТОЯННА РАБОТА С ЗАПЛАТА ОТ БЛИЗО 600 ЛЕВА И ТРУДНО СВЪРЗВАМЕ ДВАТА КРАЯ,АМА ДА СМЕ САМО НИЕ,АМИ ТО 95% ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ТАКА ,ЗАТОВА ХИЧ НЕ МЕ Е ЕНЯ КАКВО ПРОГНОЗИРАЛИ НЯКАКВИ СИ (ЕКСПЕРТИ) ОТ БИ БИ СИ

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 7А НА КИРИЛИЦА МОЖЕШ ЛИ ГО НАПИСА ?Ako ti e progblem moje i na prost angliiski.

7

Анонимен

преди 9 години

KOI E BALGARINA? TOZI ,KOITO PREDADE LEVSKI,TOZI,KOITO UBI BOTEV,KIRIAK STEFCOV,PETKO PREDATELIA,TURCEV,BATENBERG,KOMARDGIATA FERDINAND,SINAT MU PODPISAL SMARTNATA PRISADA NA VAPZAROV,DIMITROV PREDAL STOTIZI BALGARI NA SMART V LAGERITE NA STALIN,VIKTOR UGOV SAZDAL LAGERITE ZA RAZVLECENIE,TODOR IZBIL ZNAINI I NEZNAINI,KOSTOV PRODAL BG. ZA 1 LEV,SOFIANSKI,POPOV,IZVERGA STANISHEV I NOVIAT SATANA BOIKO BORISOVTOVA LI E BALGARINAT OTGOVORETE SAMI NA SEBE SI.

6

Анонимен

преди 9 години

Западният елит е в паника. Всички технологии за управление на обществото са изчерпани. Необходимо е нещо да се направи, народът да се изплаши от нещо. Необходим е ужас, а най-големият ужас за обикновения човек е бедността и войната. Значи, трябва да се използват.Тъй като САЩ се опитват да се спасят като прехвърлят кризата си върху другите, нещата закономерно стигнаха и до Европа, където може да се появи срив на жизненото равнище с 60 процента.