6

?

преди 9 години

А шапката му защо е като рибешката глава на Нимрод?М?Християнство, викате...

5

Маркс

преди 9 години

Пишете за Антихриста, но не визирате кой е той. Неговото име е О- БА- ***! Конграчулейшънс, ***, Гееном е вашият бъдещ свят!

4

Анонимен

преди 9 години

nese moli a go kaji na masonite koito sa zaeri s tezi dela

3

...

преди 9 години

Медията е много ласкава към папата.Хората които избират да мислят знаят защо.В статията нити един път не се споменава името на Господа ни Исус Христос на когото папата би трябвало да служи.Модерната форма на поробване е Богу хулството отричащо и налагащо на масите сатанистката доктрина,че Исус не е Божието Слово и Син и Спасител.Религиите и културите ще се обединят насилствено в световна религия под сатанисткия лозунг,че имало много пътища водещи до Бог."Аз съм пътя,истината и живота.Никой не достига до Отца освен чрез мен"каза Исус в Йоан 14:6.

2

Исус е Господ

преди 9 години

Всички честни хора искат мир.Но единственият път до Бог,Словото Му Господа ни Исус Христос предсказа какво ще стане в света,брат срещу брата,царство срещу царство за да кулминира всичко в световно правителство под антихриста,който да измами много хора и ги завлече със сатаната,фалшивия пророк и себе си в езерото от огън.Сатанисткият световен ред е под(червен)флаг"свобода,братство,равенство".Който служи на антихриста не е свободен но роб на несветата тройка.

1

Анонимен

преди 9 години

Дал господ!