56

БОТЕВ

преди 9 години

ЩАТИТЕ МУ БУТНАХА РУБЛАТА ЧУДНО МИ Е ЗАЩО ПУТИН НЕ ОБЯВИ МАЛКО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ЗА ПРОДАН СИГУРЕН САМ ЧЕ РУБЛАТА ЩЕ СЕ ОПРАВИ ЗА НУЛА ВРЕМЕ

55

Анонимен

преди 9 години

От тези мини най много да потъне някоя украинска гемия. По всяка вероятност точно това е целта им.

54

хх

преди 9 години

На чичко ви путин така му сритаха ***, че въобще не му е до мини след като му минираха и взривиха рублта.

53

анонимен

преди 9 години

Ле-ле и тези мини ще спрат руснаците.То ако руснаците решат да нападат ще пуснат пехота за тази работа-те милите нямат авиация,нямат си нищо само една пехота като през Първата световна.Ама кой е тръгнал да напада Украйна -май това нападение е само в болните мозъци на майданците.

52

Анонимен

преди 9 години

"Защитават бреговата линия в случай на морски десант"Хвърлят си ресурсите на вятъра поради три причини:1. Информацията за минирането е достъпна за всички2. При всички положения руснаците няма да нападнат по море, преди да са обезвредили противовъздушната и брегова отбрана, а разчистването на мините е въпрос на време след това.3. Предвид нарастналото напрежение едва ли ще се стигне до преждевременни военни действия от руска страна, освен в краен случай.

51

Анонимен

преди 9 години

Бъдещата столица на Русия ще бъде Киев, учете украински. А москалите ако се опитат да играят номера, ще получат 15 000 двухсотих само за първата седмица.

50

Анонимен

преди 9 години

utre nekoi ukrainec zavrstas se ot gurbet v Rusia sha zeme da nastypi v tmnoto nekoa mina i posle ski kvo ste stane. ukrutkite ste izkarat moskovcite ce sa razmestili minite ta za tui 4oveko s torbeto stpnal na kioravo i frknal ta se izparil

49

Момче катунарче

преди 9 години

Чичко Путин ,сритай им *** на тия изтърсаци! И кво ,мислят си че НАТО ще се намеси ли. Хаха , то НАТО не смее да удари *** така че ....... Укрофашагите вече преиграват.

48

идиотен

преди 9 години

хахахахахаааааааааааа-хохлите са изкрейзили--какъв десан бе ***..русите за 6 часа са на полската граница...имало и по-*** народ от ***..хахахаха----това бе войната на 19 век бе пичове...хахаха--мини..хахха..украйнки няма ли да набодете по морето...

47

пенко

преди 9 години

За първи път от виетнамската война чета , че някой ,някъде минира мере ! Защо дами ,които нищо не разбират от военни и война се напъват в тази посока ? Повече скромност в самооценките бе сто хиляди журналисти !!!

46

Ако се ...

преди 9 години

... стигне до там, и минирането няма да им помогне.

45

Анонимен

преди 9 години

Винаги съм твърдял че полско-руските *** наричащи се окраинци са най долната нацийка

44

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ УКРАЙНА Абе те нямат с какво да си купят храна , .... почивка .Поредната дивотия. Имало газ ,нефт . Абе *** ,колкото виждаш от златото( от 100 кг за нас 1,5 кг )толково ще видиш и газ и нефт.Нормален ли си?Нефт ,газ !Кой ще ни го даде бе,умнико.Нима международната общност, МВФ, ще ни ги харижат . Колкото повече откриваме природни богатства ,толкова по бедни ще ставаме.Дано да нямаме такива повече.

43

Анонимен

преди 9 години

Станаха смешни в целият свят с престараването си, пред краварите, хохло -***.

42

ДА ЖИВЕЕ УКРАЙНА

преди 9 години

ПРЕЗ ЛЯТОТО --ВСИЧКИ УКРАИНЦИ В БЪЛГАРИЯ НА МОРЕ!ЧАКАМЕ ВИ ,БРАТЧЕТА ПО СЪДБА!ЗАТВОРЕТЕ УМРЕЛАТА ЧЕРВЕНА СИБИРСКА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ!!!!!!В ЧЕРНО МОРЕ ИМА ГАЗ И НЕФТ!ПОБЕДА ЗА УКРАЙНА!!!!

41

Рудан

преди 9 години

До Или така наречената,,дорожка,,...... има и за работа под вода ....отдавна... Който е бил войник знае.

40

..

преди 9 години

Русия дотам докара Украйна, че да иска да се огражда от нея. Вече договориха купуване на гориво за АЕЦ-ите от Уестингхаус, сега минират и границата. Какво като Крим е техен, те загубиха огромна страна която сега винаги ще е срещу тях, все едно брат ти да ти е съсед и да го превърнеш в най-върлия си враг.Това е огромен провал за Путин, който колкото и да заплашва че ще преориентира Русия към Китай и Индия реално те няма какво да му дадат - нито технологии, нито финансиране.

39

Анонимен

преди 9 години

Бомби за путиновеца

38

Анонимен

преди 9 години

Браво

37

Румбо

преди 9 години

На практика Азовско море е вече вътрешно за Русия!Къде сте тръгнали,братя гламави хохли!?Пак от САЩ е дошла някоя директива,ама май и нея не сте разбрали добре...Да не мислите,че ако тръгне Русия ще се задоволи с някакъв мижав коридор до Крим!?Ще има яко пълнене на гащите и то направо в Киев!Одеса няма да бъде простена и бандеровския фашизъм ще бъде изкоренен изцяло,каквото и да струва това!Но всяко нещо с времето си-догодина,ако сме живи-ще направим равносметката!